Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hředle deklasovaly Rynholec osmi góly


Branky


70. J. Matějka (p.) - 23. B. Amauwah , 33. A. Vitner , 51. F. Machovský , 54. F. Machovský , 62. D. Minařík , 72. A. Vitner , 74. D. Brož (p.) , 82. A. Vitner
24

Výhodu domácího prostředí má Rynholec hned dvojnásobnou, neboť je zvyklý na umělý povrch a ostatní soupeři s ním mohou bojovat. Hředle se na tento zápas připravovali pátečním tréninkem na UMT a byť to ze začátku nebylo vidět, tak během prvního poločasu rozjeli kolotoč, na který domácí nezapomenou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hluchá dvacetiminutovka

Oslabený Rynholec čekal těžký zápas. To se potvrdilo, ale až po dvaceti minutách, neboť začátek byl z obou stran velmi nevýrazný. Dá se říci, že z první větší šance padl hned gól. Na přímý kop Vodrážky si naskočil Bethel a otevřel gólový účet - 0:1. Od té chvíle Hředle byly jediným týmem na hřišti. Pro Rynholec mohlo být ještě hůře, když zahrál rukou mimo pokutové území brankář Haužvic, píšťalka sudího však zůstala němá.

 

Další Vodrážkova standardní situace skončila na břevně, dále postupoval na Haužvice po vysunutí Vitner, ale nechal domácího brankáře vyniknout. Vodrážka byl aktivní a při chuti, další jeho střela skončila nad brankou. Druhému gólu předcházelo autové vhazování, prostrčení Minaříka na Vitnera a hostující útočník propálil vše před sebou - 0:2. I Rynholec měl ojedinělou šanci, to když prudkou střelou vyzkoušel Petrus pozornost Malinovského. První poločas ukončila střela Raise, domácí brankář byl však připraven.

Jeden gól za druhým

Do druhé půle šly Hředle opět s chutí a na hřišti to bylo vidět. Obrovskou šanci spálil Minařík, té předcházel krásný pas na padesát metrů od Slámy a přiťuknutí Vitnera. Pár vteřin poté našel krásným centrem Vodrážka ve vápně Machovského, ale ani ten v ideální příležitosti neskóroval. Na druhé straně mířil vedle Petrus. Machovský neproměněnou šanci napravil dvě minuty poté. Bethel vyslal Vitnera, ten využil své rychlosti, na vápně našel Machovského a ten krásnou střelou do šibenice navýšil vedení - 0:3.

 

Tentýž hráč se prosadil krátce poté. Na svou premérovou branku v zelenobílém navázal dalším přesným zakončením - 0:4. V 62. min. byla k vidění další krásná akce hostí, to když si vyměnil míč Machovský s Vitnerem, následně se k míči dostal Minařík a svůj slalom zakončil nejlépe jak jen mohl - 0:5. Krátce po vstřelené brance musel Minařík po střetu s domácím hráčem opustit hřiště a pustil na něj tak patnáctiletého Brože.

 

Machovský mohl po přihrávce od Slámy završit hattrick, míč mu ale uskočil. I Rynholec se prosadil. Na penaltu Matějky si Malinovský sáhl, to ale nestačilo - 1:5. Krátce po této brance na sebe nechal upozornit Machovský, když zařadil vyšší rychlostní stupeň, vyslal do gólovky Vitnera a ten věděl, jak se šancí naložit - 1:6. Rynholec neměl daleko k další brance, Beran ale trefil jen tyč.

 

Následující úryvek jsme převzali z hředelského webu. I Hředle se dočkaly pokutového kopu, to když Vitner našel Hladkého a ten byl nedvoleně zastaven. Míč si na penaltový puntík postavil střídající Brož a nemýlil se. Svým zásahem se tak stal od 5. září 1998 nejmladším střelcem klubové historie! Poslední slovo měl Vitner po rohu Slámy, když nekompromisně uzavřel gólový účet tohoto utkání - 1:8.

 

Další mládenec Tomáš Vitner měl také blízko k premiérovému zásahu, na něj si ale bude muset ještě počkat. Poslední neproměněnou šancí byla střela Vitnera po dlouhém pasu od Cibulky, její neproměnění ale nemuselo hosty mrzet.

 

Zdroj: oficiální stránky hředelského fotbalu



Ohlasy k zápasu



FK Hředle
Jan Sklenář, vedoucí týmu: "Do 20. minuty to byl hrozný fotbal bez šancí. Po prvním gólu už nebylo co řešit, poté jsme hráli dobře, měli jsme chuť a hodně šancí. Hlavně ve druhém poločase a to jsme toho ještě spoustu nedali. Rynholec postupně odcházel fyzicky a pro nás bylo super také to, že si zahráli hodně mladí kluci. Celkově jsme podali dobrý týmový výkon."



Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - L. Dadák [-] , M. Drábek [-] , M. Kedroň [-] (29. T. Kropík [-] ) , T. Stránský [-] , J. Matějka [-] , T. Měsíček [-] , M. Beran [-] , L. Petrus [-] , D. Jirava [-] (46. D. Mrázek [-] ) , J. Pozníček [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Rais [-] , A. Kolář [-] (56. M. Cibulka [-] ) , B. Amauwah [-] , V. Hladký [-] (79. T. Vitner [-] ) , A. Vitner [-] , M. Vodrážka [-] , J. Sláma [-] , F. Machovský [-] , D. Minařík [-] (62. D. Brož [-] ) , M. Somol [-]

ŽK: 41. L. Petrus , 74. J. Matějka - 29. D. Minařík .
Hráči zápasu: F. Machovský , A. Vitner , M. Vodrážka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BENEŠ Adam - TÝČE Vladimír, PROSBOVÁ Eva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Petr Huttr
Tip experta: výhra hostů

Domácím nebude platný ani umělý povrch. Hředle si utkání pohlídají.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích