Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásný gól Adama Špičky korunoval výhru Lužné


Branky


22

Druhý domácí zápas po sobě odehrála Lužná. Za deštivého počasí přivítala na svém hřišti Jesenici, která jistě chtěla navázat na vyhraný zápas s Rynholcem. To se ji nepovedlo a byť si držela se soupeřem kontakt, tak nakonec odjížděla s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nerozhodně

Lužná byla favoritem utkání a jako první se také ujala vedení. V 17. min. vyslal do vápna Šnajdr polovysoký centr, který skončil na zadní tyči. Tam zaváhal jeden z hostujících obránců a Grill trestal - 1:0. Krátce před půl hodinou hry bylo srovnáno. Po autu zaváhala domácí defenziva a nechala Kapouna projít až na malé vápno a překonat Dudu - 1:1. Lužná si vypracovala šance, ale další branka v prvním poločase nepadla, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

 

Krásný gól Adama Špičky

Takřka snový vstup měla do druhé půle Sparta, která šla po třech minutách do vedení. Vysok míč po závaru v jesenickém vápně Šnajdr sice netrefil ideálně, ale po zpracování přiklepl Fronkovi a ten mířil přesně - 2:1. Obrovská paráda nastala v 59. min. Špička si na půlící čáře zády k soupeřově brance zpracoval dlouhý míč z obranných řad do vzduchu, otočil se a vysokým obloukem jej napálil přesně pod břevno - 3:1.

 

Jesenici se podařilo snížit. V 67. min. vyhrál jeden z hostí souboj před vápnem a centrel našel na zadní tyči Kapouna, který ve skluzu obstaral kontaktní branku - 3:2. Naději na bodový zisk vzala Lužná svému soupeři v 79. min. po centru Grilla, který usměrnil Kolínský hlavou do protipohybu Bajera - 4:2. Domácí celek, konkrétně Kolínský, měl v zápase ještě tři další šance, ale jejich neproměnění nakonec nemuselo mrzet.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček, trenér: "V režimu dovolených jsme zvládli zápas bez střídání a poslední 4 minuty při odstoupení otřeseného Pepy Špičky i v deseti. Pochvala pro všechny zúčastněné, kteří odvedli zvlášť ve druhém poločase přesně to, co se od nich očekávalo. Vyzdvihnu účast Jirky Polanského, který naskočil po delší herní pauze a úspěšně přikryl při dlouhých nákopech nebezpečného Jeníčka. Diváky snad v uplakaném počasí „rozehřálo" množství šancí byť neproměněných a odměnou pro ně byl fantastický gól Adama Špičky."

FC Jesenice
Pavel Altman st, trenér: "Domácí hráči si v utkání vytvořili více brankových příležitostí a zaslouženě brali tři body za vítězství. O výsledku zřejmě rozhodla 58. minuta, kdy domácí hráč Adam Špička poslal míč do naší sítě z poloviny hřiště. Naději vykřesal v 66. minutě dobře hrající Dominik Kapoun. Při vstřelení branky byl však soupeřem zasažen do kotníku a utkání nedohrál. Ve snaze o vyrovnání jsme více otevřeli obranu a výsledkem byla čtvrtá branka v naší síti."



Sestavy


TJ Sparta Lužná
F. Duda [-] - J. Polanský [-] , J. Kolínský [-] , J. Staněk [-] , J. Špička [-] - R. Grill [-] , P. Staněk [-] , A. Špička [-] - V. Černý [-] , R. Šnajdr [-] - S. Fronk [-]

FC Jesenice
L. Bajer [-] - J. John [-] , J. Pfejfer [-] - P. Šťastný [-] , D. Kapoun [-] (72. D. Kotek [-] ) - D. Jeníček [-] - P. Kotek [-] , M. Pacourek [-] , F. Horvát [-] , J. Kougl [-] , P. John [-]

ŽK: 68. F. Duda - 68. P. Šťastný .
Hráči zápasu: J. Polanský , A. Špička - D. Kapoun .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - BÁRTA Josef (N), RUNZA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Petr Huttr
Tip experta: výhra domácích

Výhru domácích zařídí Radek Pokorný.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích