3:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Neskutečný obrat Městečka, Kněževes hloupě přišla o vedení


Branky


89. M. Hajný , 90. P. Šnídl , 90. P. Šnídl (p.) - 47. M. Havel , 68. P. Holeček , 70. P. Holeček
22

Kněževes zajížděla do Ohnivec arény, kde mohla odčinit porážku z prvního kola. Ještě do 89. minuty to tak vypadalo, ale pak přišlo něco, co nikdo nečekal. Městečko dokázalo smazat třígólové manko a dotáhnout zápas až do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

První poločas byl ve znamení pomalého začátku, kdy se oba týmy jakoby hledaly. Více šancí měli domácí. Grill se Šnídlem postupovali na Lennera, ale situaci nevyřešili dobře. Šnídl pak zkoušel střílet z úhlu, ale jeho pokus se také neujal. Na druhé straně musel podržet Ohnivce brankář Procházka, když skvěle zmenšil úhel a znemožnil soupeři zakončit. Byla k vidění i jedna sporná situace, kdy si píchl ve vápně Urban míč kolem Havla, ale sudí Polívka vyhodnotil tento souboj jako provinění se proti pravidlům domácího hráče.

Neskutečný závěr

Vše podstatné se událo až ve druhém poločase. Hned ve 47. min. si nerozuměl stoper s Procházkou, když mu nepřesně přihrál a těžil z toho Havel, který uklidil míč do odkryté svatyně - 0:1. V 57. min. šly oba celky do deseti, když byl vyloučen Heger za strčení do protihráče po faulu Jana Vršeckého, který uviděl druhou žlutou. V 68. min. šla Kněževes do dvougólového vedení, když Havel přizvedl míč hlavou a Holeček po postupu na Procházku mířil přesně - 0:2.

 

Zdálo se, že definitivní ránu zasadil znovu Holeček, který opět využil práce Havla a vsítil třetí branku svého týmu - 0:3. Zápas už plynul do svého konce, ve kterém byli příchozí diváci svědky úžasného obratu. Ten započal v 89. min. Hajný, když uklidil centr za Lennerova záda - 1:3. Krátcé poté se prosadil netradičně hlavou Šnídl a schylovalo se k velkému obratu, který byl dovršen. Dlouhé míče do vápna vykrystalizovaly v ruku jednoho z hostí a nabídnutý pokutový kop zužitkoval Šnídl střelou do středu branky - 3:3.

Kněževes bere plusový bod

Všech pět střelců Kněževsi bylo úspěšných, rozhodla neproměněná penalta Urbana, kteréhé vychytal Lenner a zasloužil se tak o plusový bod, který je však vzhledem k průběhu zápasu málo. Celé utkání provázely nepřesné výroky sudího Polívky, které ubíraly kvalitě zápasu.

 

Galerie v podání Štefana Ferencze!



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: "První poločas byl takový okopávací, bylo v něm málo šancí. Druhou půli započalo nedorozumění mezi stoperem a brankářem, pak jsme to otevřeli a dvakrát do otevřené obrany dostali gól. Beru na sebe to, že jsem měl posílit obranu po vyloučení Hegera, ale nestalo se tak. Už jsem ani nedoufal, že bysme mohli vyrovnat, závěr byl hodně divoký. Nejprve Hajný, poté Šnídl netradičně hlavou. To říkal, že to je snad jeho první gól v Městečku hlavou (smích) a poté jsme nakopávali míče do vápna a byla z toho penalta. V následném rozstřelu nám to už nevyšlo."

FK Kněževes
Martin Havel, stoper/útočník: "Bylo to bojovné utkání a byla to jen naše hloupost, že jsme to nedotáhli do vítězného konce. Ke konci jsme vpředu nepodrželi míč a situace jsme měli řešit jednodušeji, ale nestalo se tak a dovolili jsme Městečku vyrovnat. Po celý zápas jsme hráli dobře a pokud takhle budeme hrát pořád, tak budeme vyhrávat. Dnes jsem zahrál hodně na hraně, což možná soupeř pocítil a neměl jsem daleko ke druhé žluté. Každopádně dva body jsou pro nás málo, měly být tři."



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - T. Heger [-] - J. Urban [-] , L. Majba [-] , J. Křikava [-] (72. M. Hajný [-] ) , J. Vician [-] , P. Šnídl [-] , J. Grill [-] (66. V. Prokop [-] ) , V. Zelenka [-] , V. Zuska [-] , P. Mezei [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - M. Havel [-] (82. M. Miksa [-] ) , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , K. Hrubý [-] , M. Houška [-] (79. O. Neveďal [-] ) , P. Čihař [-]

ŽK: 42. J. Urban , 90. P. Mezei - 2. M. Havel , 16. J. Vršecký , 87. J. Vrábík , 90. K. Hrubý . ČK: 57. T. Heger - 57. J. Vršecký .
Hráči zápasu: L. Majba - M. Havel , J. Vrábík .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: POLÍVKA Zdeněk - GEBHART Aleš (N), ČIHAŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Petr Huttr
Tip experta: výhra domácích

Městečko je pro mě favorit celé soutěže, jasná jednička.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích