1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec se s Líšinou nečekaně trápil


Branky


0

Na půdu poslední Líšiné zavítal první Hradec B, papírové předpoklady tak zněly jasně. Průběh utkání byl nakonec zamotanější, ale výhra přeci jen připadla hostujícím. V 89. minutě se o ni svou druhou brankou postaral Karel Kalný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit přijel k utkání ve značně kombinované sestavě, neboť vinou zranění, nemocí, ale i soukromých aktivit chybělo hned šest hráčů základní jedenáctky. Nezvyklá situace dokonce donutila trenéra Koderu vyztužit obranu sebou samotným. Ani takto pozměněná soupiska však Hradec nerozhodila a byl to on, kdo diktoval tempo hry a vytvořil si několik dobrých šancí ke skórování. Ani jedna z nich však nebyla dotažena až do konce, a tak přišel trest v podobě vedoucí branky domácích. Brankář Poslední pustil za svá záda hned první střelu Líšiné, která přišla netradičně až v 39. minutě. Po poločase tak platil překvapivý výsledek 1:0.

 

I když se ve druhém poločase průběh hry poněkud vyrovnal, bylo jen otázkou času, kdy Hradec vyrovná. To se podařilo v 64. minutě Karlu Kalnému. Hosté z tohoto utkání však chtěli více než jen jeden bod. Mohutný finiš přinesl kýžený gól v 89. minutě, opět po střele Karla Kalného. Dvaadvacetiletý univerzál se tak stal hrdinou utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Líšina
TJ Sokol Líšiná: S klubem TJ Sokol Líšiná se nám tentokrát nepodařilo spojit. Omluvte proto, prosím, snížený počet informací ohledně tohoto utkání. Děkujeme.

SK Hradec 1946 B
Tomáš Kodera, trenér Hradce 1946: "Dnes nám chybělo mnoho hráčů, ale přesto jsme bojovným a obětavým výkonem zvítězili. Musel jsem nastoupit i JÁ v pozici hrajícího trenéra a naše obrana tak měla věkový průměr 45 let :). Velký obdiv patří našemu mladému gólmanovi, který odchytal celý zápas se zraněním."



Sestavy



SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - J. Türk [-] , J. Šmejkal [-] , J. Hrdina st. [-] , T. Kodera [-] - K. Výrut [-] , J. Šubrt [-] , J. Kaplan [-] , M. Bečvář [-] (75. M. Douša [-] ) - R. Fisher [-] (46. P. Bilik [-] ) , K. Kalný [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.