1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 14:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záhoří vydřelo šťastné vítězství


Branky


0

V neděli 10. května ve šlágru kola přivítalo třetí Záhoří pátý Chlum. Po velice vyrovnaném průběhu se ujala až tečovaná střela Pavla Veselého, díky které brali domácí tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celý první poločas byl k vidění naprosto vyrovnaný fotbal. Agresivní hra Chlumu nedovolovala domácím žádné šance, ale ty nebyly k vidění ani na straně hostujících. Snahu obou mančaftů často mařila nepřesnost, která byla hlavním atributem celé první půle. Do náznaku šance se sice dostal domácí Raška, ale nic dramatického to nebylo. Větší rozruch přišel po ruce, kterou zahrál záhořecký hráč, penalta se však nepískala.

 

Ve druhém poločase obě družstva zvýšila obrátky a bylo znát, že tři body by se hodili oběma hodně. Většina akcí však končila nepřesnou finální přihrávkou, nebo slabou střelou. Jediný gól přišel v 61. minutě a vstřelil ho Pavel Veselý. Jeho střela byla, po vzoru Jana Holendy na Spartě, tečována chlumským obráncem a na změnu směru nemohl brankář Kvídera již reagovat. Závěr utkání se nesl v duchu obrovskému tlaku hostů, kteří se hnali za vyrovnáním. Záhoří musí děkovat brankáři Marku Zekuciovi i obránci Pavlu Milotovi, kteří hráli velmi obětavě. Největší šancí Chlumu byla hlavička, kterou zastavilo břevno. Výhru mohl pojistit střídající Martin Zekucia, ale ve vyložené šanci ani netrefil branku. Utkání tak skončilo těsným výsledkem 1:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Záhoří
Václav Kovář, záložník a sekretář Záhoří: "Šťastné vítězství v zápase, kterému by slušela spíše remíza."

TJ Chlum
Pavel Bořík, záložník Chlumu: "Neodehráli jsem špatné utkání, ale smolně jsme prohráli po nešťasně tečované střele. Myslím, že jsme měli více šancí, ale v závěrečném tlaku jsme nastřelili jen břevno."



Sestavy


TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - P. Milota [-] , J. Kovář [-] , J. Prokopius [-] , L. Zekucia [-] - M. Gaži [-] , A. Raška [-] , R. Jiránek [-] , P. Veselý [-] (70. M. Zekucia [-] ) - J. Majorszký [-] , M. Šlouf [-]

TJ Chlum
D. Kvídera [-] - V. Calta [-] , L. Hajšman [-] , Z. Švec [-] , M. Šlajs [-] - M. Wagner [-] , T. Červenka [-] , C. Ball [-] , P. Bořík [-] - S. Eret [-] , S. Parák [-] (75. L. Hajšman [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.