1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V těsném utkání nakonec zvítezily Dnešice


Branky


0

S radostí oznamujeme, že jsme navázali spolupráci i s klubem TJ Baník Mantov. Ten své první utkání pod mediálním dozorem sice nezvládl, ale s druhým celkem tabulky sehrál důstojnou partii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání se hrál zcela vyrovnaný zápas a přes pozorně bránící obrany se ani jeden z týmů nedokázal výrazněji prosadit. K vidění byl i docela veliký počet nepřesností. Nepříjemný moment nastal ve 20. minutě, když si obránce Dnešic Radek Bagoš obnovil zranění a musel střídat za Stanislava Duspivu. Další zklamání pro hosty přišlo ve 31. minutě. Po důrazném souboji ve vápně se uvolnil Jakub Janouškovec a zblízka propálil brankáře Klíra. Ještě do poločasu bylo však srovnáno. František Tykal se prodíral do vápna a domácí obrana musela situaci řešit faulem - penalta a žlutá karta pro Korbu. Nařízenou penaltu chladnokrevně proměnil Pavel Porada.

 

Ve druhém poločase byl k vidění útočnější fotbal. Obě družstva chtěla zvítězit, ale žádná velká šance se neurodila. Klíčovým momentem se stala 60. minuta a druhá žlutá karta pro Jakuba Dráždila. Po jeho zákroku musel navíc vystřídat další zraněný hráč, kterého nahradil naopak čerstvě uzdravený Hora. Baník i v deseti dokázal zahrozit, ale byli to přeci jenom hosté, kteří skórovali. Nový muž na hřišti Václav Hora využil nabídku od Davida Turka a rozhodl utkání. Mantov již neměl síly na závěrečný tlak a zápas tak skončil 1:2 pro Dnešice.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Mantov
Luboš Housat, trenér Mantovu: "Je to škoda, nezopakovali jsme výkon z Hradce. Myslím si, že jsme byli o něco lepší. Trápíme se v koncovce, chybí finální přihrávka. Paradoxně bez vyloučeného Kuby Dráždila jsme ještě více tlačili hosty."

TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš, obránce Dnešic: "Jsem rád, že s námi neregulérní gól neotřásl. Starosti mi ovšem dělá zdravotní stav několika hráčů a skutečnost, že nám stále výrazně vázne kombinace."



Sestavy


TJ Baník Mantov
T. Rehák [-] - K. Kadlec [-] , J. Hrubý [-] , L. Khás [-] , T. Korba [-] - J. Machač [-] , J. Dráždil [-] , M. Šimandl [-] , A. Ulč [-] - M. Janeček [-] , J. Janouškovec [-] (79. J. Heřman [-] )

TJ Sokol Dnešice
M. Klír [-] - L. Vomela [-] , R. Bagoš [-] (20. S. Duspiva [-] ) , D. Rádl [-] , J. Suchý [-] (75. D. Schuster [-] ) - J. Bláha [-] , L. Hlavanič [-] (85. T. Kozel [-] ) , F. Tykal [-] , D. Turek [-] - P. Porada [-] (78. T. Kišš [-] ) , L. Jeslínek [-] (69. V. Hora [-] )

ČK: 60. J. Dráždil .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.