Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 14:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Seč řádila v Hradci


0

Jarní forma Seče nebere konce. Na vlastní kůži to pocítili hráči Hradce B, kterým k vítězství nestačily ani tři vstřelené branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tento duel sliboval velmi kvalitní podívanou. Na jedné straně průběžně první tým celé soutěže Hradec B, na straně druhé dosud na jaře neporažená Seč, která k tomuto utkání nastoupila s velice silnou zálohou. Od úvodních minut se oba celky hnaly do útoku a šance střídala šanci. První gól přišel v 16. minutě, když Kaplanovu chybu využil Martin Plojhar a Seč šla do vedení. Domácí ještě více zintenzivnili tlak a vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Ve 30. minutě vyrovnal jednačtyřicetiletý záložník Karel Výrut. Jenže Seč si své vedení vzala zpět - 33. minuta a přesná střela Václava Boudy. Gólové hody pokračovaly i nadále. Na 2:2 vyrovnal z přímého kopu zkušený Jiří Kaplan, a odčinil tak svou chybu, která vedla k první brance dne. Kaplan se posléze dostal i k další veliké šanci, ale jeho únik zlikvidoval mladý brankář Iosip Masec. Z první půle měli nakonec přeci jen větší radost hostující hráči. Ve 42. minutě se totiž k odraženému míči dostal Václav Martinovský a nechytatelnou ranou stanovil poločasové skóre na 2:3.

 

Ofenzivní představení pokračovalo i po změně stran. Útoky hrály prim a brankáři se museli činit. Přesto oba dva kapitulovali. Jako první gólman domácích, kterého po protiútoku překonal skvěle hrající Václav Martinovský. Na 3:4 snížili domácí v 82. minutě, konkrétně Karel Kalný. Hradeckým nezbývalo nic jiného, než vrhnout všechny síly do útoku a pokusit se o vyrovnání. Toho využil Radek Černovský a určil konečný stav utkání - 3:5.



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946 B
Tomáš Kodera, trenér Hradce: "Porážka je pro nás hodně krutá. V prvním poločase jsme byli lepším týmem, bohužel jsme hostům prakticky nahráli na tři góly. Celkově si myslím, že by utkání slušela remíza."

TJ Seč
Bohuslav Plojhar, trenér Seče: "Dneska nám skvěle zahrála záloha. Všichni bojovali a vytvářeli jsme si tlak."



Sestavy


SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - M. Liebel [-] (74. R. Švarc [-] ) , J. Hrdina st. [-] , J. Šmejkal [-] , T. Dufek [-] - P. Bilik [-] , J. Kaplan [-] , K. Výrut [-] (46. S. Calpak [-] ) , O. Kiss [-] - K. Kalný [-] , M. Douša [-] (46. J. Janeček [-] )

TJ Seč
I. Masec [-] - J. Bradáč [-] , J. Calta [-] , I. Salcop [-] , M. Lukáč [-] - T. Hvížďala [-] , R. Černovský [-] , V. Martinovský [-] , V. Bouda [-] (81. R. Haschberger [-] ) - M. Plojhar [-] (67. T. Berka [-] ) , R. Tyml [-]

ŽK: 36. T. Hvížďala .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.