I. Frous 80.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyhrocené utkání skončilo 1:1


Branky


80. I. Frous - 55. M. Šlouf
0

Ve šlágru kola se o druhou příčku utkaly Dnešice a Záhoří. Z výsledku bude mít největší radost první Hradec, jelikož se body dělily. A to i přesto, že Záhoří hrálo hodinu jen v devíti lidech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodních 30 minut přineslo vyrovnanou kopanou a šancí bylo málo. Oba celky si uvědomovaly, že se bojuje o druhé místo v tabulce a nikdo nechtěl udělat chybu. Záhoří se snažilo kombinovat, naopak Dnešice vsázely na nakopánané balóny a na bojovnost. Nervozita z důležitosti utkání se přenesla i na rozhodčí, kteří museli řešit hned několik složitých situací. Tou první byla červená karta pro nejlepšího střelce hostů Jana Majorszkého, kterou viděl po druhé žluté kartě už ve 33. minutě. A to nebylo všechno. Ve 38. minutě šel do protiútoku záhořecký Jiránek, kterého domácí hráč takticky fauloval. Jiránek ovšem neudržel nervy na uzdě a ohnal se po soupeři. O této červené kartě nebylo pochyb. Hosté tak hráli pouze v devíti lidech a mohli být rádi, že se blížila poločasová přestávka.

 

Dnešice do druhé půle vstoupily nekoncentrovaně a po hrubém zaváhání z 55. minuty, kdy se na soupeřově polovině zapomněli Frous a Bláha, udeřilo Záhoří. Střídající Jakub Kodýnek vysunul do brejku Martina Šloufa a ten poslal svůj tým do vedení. Domácímu Sokolu nezbylo nic jiného, než vrhnout všechny síly do útoku. Obrana hostů odolávala až do 80. minuty. Aktivní Lukáš Hlavanič nastřelil břevno, míč se odrazil k Ivanu Frousovi a ten vyrovnal na 1:1. Dnešice už vítězný gól vinou obětavé obrany soupeře vstřelit nedokázaly. Divoké utkání proto skončilo dělbou bodů.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš, obránce Dnešic: "Vlastní nedisciplinovanost nás stála důležité vítězství nad silným soupeřem."

TJ Záhoří
Václav Kovář, záložník Záhoří: "Dobrý bod, ovšem ani v devíti lidech jsme rozhodně nebyli horším týmem a měli jsme více šancí."



Sestavy


TJ Sokol Dnešice
M. Klír [-] - R. Bagoš [-] , L. Vomela [-] , L. Jeslínek [-] (75. L. Hlavanič [-] ) , I. Frous [-] - S. Duspiva [-] , D. Turek [-] (35. D. Rádl [-] ) , F. Tykal [-] , J. Bláha [-] (80. J. Cader [-] ) - T. Kozel [-] (65. D. Schuster [-] ) , P. Porada [-] (70. D. Váně [-] )

TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - V. Šampalík [-] , A. Raška [-] , J. Prokopius [-] , L. Zekucia [-] - R. Jiránek [-] , M. Šlouf [-] , P. Veselý [-] , V. Kovář [-] (89. P. Cihelna [-] ) - J. Šperer [-] (12. J. Kodýdek [-] ) , J. Majorszký [-]

ČK: 33. J. Majorszký , 38. R. Jiránek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.