Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2018 14:00

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouček a Mošnička přejeli Jedomělice


Branky


12

Vstup do zápasu napovídal, že se bude jednat především o obrannou hru, jelikož hosté nastoupili s velkým respektem, a tak se ani nesnažili dostat do útoku. Druhé dějství však dva hráči Družce neskutečně ovládli a během čtyřiceti minut proběh jedomělický debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oťukávací příchod

 

Každý jistě čekal, že oba týmy vstoupí do zápasu mnohem aktivněji, než nakonec bylo pravdou. Družec směřovala taktiku hry především do obrany a jedoměličtí borci vůbec nevykazovali takovou aktivitu, na kterou si diváci v posledních zápasech mohli zvyknout. Domácí se několikrát snažili projít přes silnou družeckou obranu, ale marně.

 

V největší jedomělické příležitosti první půle selhal po přiťuknutí od Mrštiny Nedvěd, když nedokázal z hranice pokutového kopu poslat míč do sítě.Chvíli na to se v tutovce ocitl i sám Mrština, ale zakončení opět nebylo úspěšné. Těsně před poločasovým hvizdem se se Jedomělice už skoro radovaly, ale Nedvědova střela šla mimo.

Dva proti jedenácti

 

Hostům se taktika silné obrany vyplatila, ale bylo na čase začít sázet góly, a tak Družec spustila gólostroj. První branka padla z kopačky všemi obávaného Roučka, který skvěle využil šance, kterou mu připravil sám domácí tým – 0:1. Chvíli na to si domácí vypracovali šanci na vyrovnání, ale Nedvěd evidentně neměl svůj den, a tak stojící sám před brankářem po přihrávce od Kubenky mířil opět mimo. V 68. se k míči dostal Mošnička, který bezchybně mířil – 0:2.

 

Mošnička do tohoto zápasu vkročil sťastně, jelikož necelé tři minuty po jeho prvním gólu už si připisoval druhý – 0:3. Domácí tým se začal viditelně stahovat a smiřovat se s prohrou, čehož ještě v 82. minutě využil Rouček a vsítil pojistku, čímž dal zápasu finální podobu – 0:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jedomělice
Oficiální web, Sokol Jedomělice: "Jedomělický problém s efektivitou trvá již dlouho, ale dostat doma čtyři góly není dobré. Neproměnit „loženku“ je v podstatě stejná chyba, jako triviální chybou zavinit gól. V tomhle směru si naši borci absolutně nemají co vyčítat! Výkon, který by splňoval potřebné parametry nepředvedl dnes vůbec nikdo. Chybí střelec či někdo, kdo by silou vůle šel dát do vápna gól. Chyběli však i šance, těch jsme si vytvořili opravdu málo. Tahle prohra bolí, ale ještě není konec soutěže. V příštím kole se musí JEDO pokusit překvapit Slaný. Tento podzim by si jistě zasloužil bodové rozloučení!"




Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - P. Bakos [-] , D. Procházka [-] , M. Zahradník [-] , P. Kubenka [-] , E. Rezek [-] , B. Mrština [-] , R. Vyšata [-] , M. Janda [-] (69. V. Kolbuch [-] ) , R. Nedvěd [-] , V. Hora [-]

SK Družec
M. Pergl [-] - P. Fronc [-] (46. L. Misura [-] ) , J. Křivánek [-] , J. Konvalinka [-] - O. Burant [-] , J. Hlusička [-] , J. Čurda [-] , M. Zieber [-] (73. T. Tichý [-] ) , L. Zíb [-] , T. Rouček [-] - R. Mošnička [-]

ŽK: 36. R. Nedvěd , 51. D. Procházka - 36. O. Burant , 41. J. Hlusička , 71. L. Misura . ČK: 87. O. Burant .
Hráči zápasu: R. Mošnička , T. Rouček .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Kubečka Pavel - NEHASIL Karel, PROCHÁZKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 12:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 11:05
Johana Hergetová

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: výhra domácích

Soupeřům se v Jedomělicích nehraje příliš jistě a domácí to umí náležitě využít.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích