0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2018 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký zásah druhé půle


Branky


12

Od nedělního zápasu v Hostouni mnoho diváků čekalo velké drama a promyšlenou taktiku ze strany domácích. Ti se ovšem nedokázali do hry pořádně dostat a neproměněné šance je stály tři body. První půle nepřinesla vůbec nic, kromě pár zmařených šancí, ovšem v druhém dějství se Tatran probral a prakticky během půl hodiny nasázel soupeři krásné tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez zářezu

Od prvních minut se hrál zajímavý a vyrovnaný fotbal. Do první šance se dostali domácí, ale Kabele skvěle zasáhl. Tím jako kdyby odstartoval svůj parádní výkon. Chvilku na to mohlo udeřit na druhé straně, ale hlavička V. Beneše skončila těsně vedle. Posléze se do dvou šancí dostali domácí, ale Kabele byl připraven. Pět minut před přestávkou se uvolnil Dolák. Přesným míčem našel Tauše, jehož střelu brankář vyrazil, ale jen do Čermáka, který to nečekal a míč skončil opět v náručí brankáře.

Tatranská paráda

Neuběhly ani tři minuty druhé části, když se do vyložené šance dostal domácí Chuks, ale z malého vápna hlavičkoval těsně vedle. A tak udeřilo na druhé straně. Dolák se vyhnul dvěma protivníkům. Zpětnou přihrávkou našel Tauše, který prostřelil brankáře – 0:1. Domácí otevřeli hru, ale obrana Tatranu pracovala bezchybně. V 84. minutě napadal Skoupý. Vystihl malou domů a po kličce brankáři mazácky zakončil – 0:2. Za dvě minuty to byl opět Skoupý, který díky napadání získal míč. Obešel brankáře a následně nahrál Kučerovi, který se trefil přesně pod břevno – 0:3. Zbytek zápasu žádnou velkou podívanou nepřinesl, a tak si Tatran připsal výhru s čistým kontem.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň B
Miroslav Supáček, trenér: "Do zápasu B týmu jsme šli v hodně omlazené sestavě, v prvním poločase jsme si vytvořili dvě gólové šance a neproměnili jsme je, škoda. Do druhého poločasu jsme vstoupili s nadějí, že se nám podaří skórovat, bohužel přišla nešťastná 52. minuta, kdy se ve vápně srazili dva naši stopeři. Bilance této minuty je následující gól a zranění našeho hráče Oty Kameše (zlomení očnice). Přejeme Otovi brzké uzdravení a návrat do sestavy. No, pak jsme museli improvizovat, vzadu jsme od 75. minuty hráli na 3 obránce, posílili jsme útok, ale opět se nám nepodařilo dát gól, i když tam dvě velké šance byly. A pak po malé, malé domů jsme inkasovali podruhé v 83. minutě a potřetí po brejku v 85. minutě. Závěrem, nedáš gól, nemůžeš vyhrát, nějaké chyby přijdou na obou stranách vždy."

TJ Tatran Rakovník B
Václav Eck, trenér: "Výsledek sice hovoří jednoznačně, ale byl to vyrovnaný zápas, ve kterém jsme byli efektivnější, což rozhodlo. Klíčové byly dvě neproměněné šance domácích v úvodu obou poločasů. Dnes nás podržel brankář Petr Kabele a bylo znát, že jsme na tom lépe kondičně. Zvláštní pochvalu zaslouží dorostenci, kteří ráno odehráli zápas ve Velimi a odpoledne ještě bojovali v I. B třídě."



Sestavy


Sokol Hostouň B
T. Ondrejička [-] - M. Slanina [-] , M. Tygl [-] , L. Nachtigal [-] , M. Hlava [-] (79. D. Jansa [-] ) , O. Žíla [-] (46. N. Onu [-] ) , R. Linc [-] , Š. Kárník [-] , L. Krupička [-] , O. Kameš [-] (56. M. Mikeš [-] ) , O. Křižka [-]

TJ Tatran Rakovník B
P. Kabele [-] - L. Vait [-] (87. F. Vojtek [-] ) , J. Lisner [-] (88. J. Beneš [-] ) , M. Sahaidak [-] , V. Beneš [-] , L. Dolák [-] , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] , . Ben [-] (67. L. Skoupý [-] ) , M. Kučera [-] , M. Tauš [-] (85. J. Sýkora [-] )

ŽK: 28. M. Sahaidak .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Dragoun Radek - MUSIL Jiří, KUKA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Johana Hergetová

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

Pokud bude Hostouň hrát ve své obvyklé sestavě rezervu Tatranu přehraje.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 23:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 16:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 19:22
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 09:50

Tip: výhra domácích