Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2018 14:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vinařice na koni


Branky


12

Vraný v tomto kole přivítalo silného nováčka soutěže Vinařice. Fotbalisté z Vinařic se snažili hru režírovat a od začátku se drželi na (vraném) koni. Domácí byli na hřišti nejistí a nezvládali tempo, ani styl hry hostů. Vinařice opět ukázaly, že se v nové soutěži rozkoukaly a dál předvádí chvályhodné výkony. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vraný mělo se soupeřem problém od začátku

Vinařice vstoupily do zápasu velmi aktivně a hned od začátku si začaly připravovat zajímavé šance. Vranýmu dělala soupeřova kombinace značné problémy a od začátku byl týmem, který tahal za kratší konec. První branka přišla ve 23. minutě. Z pravé strany se vydal na samostatný průnik Machuta, vběhl do vápna a po hezké stahovačce na zadní tyč, kam míč nádherně zapadl - 0:1.

 

To probralo domácí hráče, kteří se tím začali dostávat do příležitostí. Domácí fanoušky rozjásal v 32. minutě Novák, protože dokázal využít chyby vinařické obrany a s brankářem Doležalem si hravě poradil – 1:1. Radost ale netrvala dlouho. O pět minut později si na povedený centr naběhl Šoffer a pohotovou střelou vrátil hostům vedení – 1:2. Za tohoto stavu se šlo do šaten.

Nováček vybral zkušené Vraný

Druhá polovina zápasu byla opět v režii nováčka soutěže. Hosté si připravovali šance, ale domácí branku prozatím dobývali marně. To se změnilo v 68. minutě. Výborně hrající defenzivní záložník Kořínek se vydal do útoku, kde ho našel centr z boku a chladnokrevně zakončil – 1:3.

 

Tímto gólem byl zlomen veškerý odpor domácích v honbě za body. Za to Vinařice si chtěly vylepšit gólový průměr. Šance kapitána Maříka gólem neskončila, a když ani nadvakrát nedokázal vstřelit svůj první gól v soutěži Zelenka, vzal zodpovědnost na sebe Dlouhý. V 90. minutě totiž napřáhl z 25 metrů a provětral síť za brankářem Izerou – 1:4.



Ohlasy k zápasu



SK Vinařice
Martin Zelenka, záložník: "Zápas se nám vyvedl na výbornou, připravovali jsme si mnoho šancí ze kterých jsme dali 4 hezké góly, ale mohlo jich klidně být víc."



Sestavy


TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - T. Novák [-] (87. P. Nagy [-] ) , T. Kubík [-] , L. Kalous [-] , L. Jindřich [-] , P. Hanzlík [-] (56. D. Krampera [-] ) , J. Jeřábek [-] , J. Paluba [-] , J. Liška [-] , L. Košťák [-] , T. Kostovčík [-]

SK Vinařice
J. Doležal [-] - R. Machuta [-] , M. Zelenka [-] (84. D. Šašek [-] ) , V. Mařík [-] , V. Šoffer [-] (65. I. Bramskiy [-] ) , L. Kořínek [-] , P. Dlouhý [-] , R. Sokol [-] , P. Matoušek [-] , D. Sirůček [-] , D. Čampulka [-]

ŽK: 79. L. Košťák - 65. J. Doležal , 70. D. Čampulka , 77. R. Machuta .
Hráči zápasu: L. Kořínek , P. Matoušek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Musil Jiří - STEJSKAL Jaroslav, KUBÁT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 14:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 17:19
Johana Hergetová

Expert: Tomáš Sláma
Tip experta: výhra hostů

Vraný má velmi kolísavé výsledky a myslím, že Vinařice si z jejich hřiště body odvezou.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 02:34

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 19:46
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 13:42

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 07:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 14:07

Tip: výhra hostů