4:5p.
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 15:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama do poslední minuty


Branky


9. M. Balík , 13. M. Balík , 40. M. Petr , 79. M. Balík - 32. R. Linc , 44. T. Bureš , 55. D. Dudášik (vl.) , 90. M. Slanina
12

V sobotu se na lásnké půdě odehrál napínavý zápas, který přinášel jeden obrat za druhým. Hostouň nedovršila vítězný zápasový hattrick a z Lán si odvezla pouze 2 body po penaltovém rozstřelu, ke kterému došlo až z dramatu posledních minut zápasu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostouň se zdržela v kabině

Prvních 15 minut zápasu to vypadalo, jako by byli hostouňští zadáci na prohlídce nedalekého lánského zámku. Toho využil domácí sniper Balík a v 9. minutě vsítil první branku – 1:0. Necelé 4 minuty poté Obrcián nevychytal další střelu Balíka a ten bezchybně navýšil – 2:0. Aby toho nebylo málo, musel pro zranění odstoupit hostouňský Hofman. Další šance však už Křižka s Obrciánem zastavili. Hostouň sice v zápase dominovala a držela balon, ale v koncovce to své ovoce neneslo. Změnu přinesl přesný rohový kop Bureše ve 32. minutě, který našel Lince a ten se hlavou nemýlil - 2:1. Hra se po snížení vyrovnala a Lánům se znovu podařilo odskočit na rozdíl dvou branek, tentokrát po střele Petra – 3:1. Těsně před půlí se znovu o slovo přihlásil Bureš, když krásnou střelou na zadní tyč nedal domácímu brankaři šancim - 3:2. V první půli se stav již nezměnil.

 

Hostouňští se prokopali až k penaltám

Další komplikace pro Hostouň na sebe nenechala dlouho čekat, jelikož Bureš musel pro zranění o půli odstoupit. Nahradil ho Onu nsii. Sokolové si chtěli odvézt 3 body a na odhodlání ve druhém dějství to bylo znát. Několik šancí se nepodařilo kvalitně zakončit, až si po centru Kárníka dal domácí zadák Dudášik vlastní gól - 3:3. Nadále se hrál vyrovnaný zápas a k vidění toho moc nebylo. Trochu oživení se do zápasu pokusil vnést hostouňský trenér Supáček, když na hřiště poslal rychlého Tygla. Paradoxně to byli domácí, kteří šli znovu do vedení. V 79. minutě, po přesném centru, zkompletoval hattrick Balík 4:3. Domácí trenér neskrýval obrovskou radost z vedení a nechal průchod emocím. Hostouň se snažila s výsledkem ještě něco udělat a už to vypadalo, že 3 body zůstanou doma. Z úplně poslední šance, v 92. minutě upravil na konečný stav Slanina, kterého vybídl Nachtigal – 4:4. Hlavní sudí hned po rozehrávce utkání ukončil a šlo se na pokutové kopy.

 

Z hrdiny smolařem

Z hrdiny smolařem, tak by se mohl jmenovat příběh domácího Balíka. Namísto radosti z hattricku a 3 bodů ho musel zaplavit vztek, jelikož jako jediný neproměnil pokutový kop. Tentokrát Obrcián žádnou penaltu nechytil, ale i tak to na další bod stačilo, hostouňští skórovali všichni a tak vezou domů 2 body.

 

"Myslím, že v tomto zápase byla kvalita na naší straně, ale vzhledem k laxnímu přístupu a neustálým změnám v obranné čtveřici jsme brzo inkasovali. Když prohráváte od 10 minuty utkání, tak se těžko vítězí za 3 body. Naštěstí jsme brzy stav korigovali a dostali se tak zpět do zápasu. O půli jsem musel bohužel střídat a nemohl jsem tak klukům pomoct. Jsem rád, že to je nakonec za 2 body, jelikož jsme také mohli odjet s prázdnou. Lány předvedly sympatický výkon a potvrdily, že u nich padá hodně branek. Teď nás čeká Tatran, kde musíme bodovat," sdělil k zápasu hostouňský záložník Tomáš Bureš.

 



Ohlasy k zápasu



Sokol Hostouň B
Miroslav Supáček, trenér: "Na dobře připraveném hřišti v Lánech jsme v závěru vyrovnali a připsali si 2. body za dobře a bezchybně provedené PK. Vzhledem k průběhu zápasu, kdy jsme prohrávali 0:2,1:2,1:3,3:4 a dali na 4:4 opravdu v samém závěru. Musíme být s dvěma body spokojeni. V průběhu hry jsme 3x vynuceně museli střídat pro zranění, tým ale prokázal vůli po vítězství a charakter, kdy hrál na maximum do samého konce."



Sestavy


SK Lány
K. Tetour [-] - J. Loskot [-] , D. Švigár [-] (89. V. Loskot [-] ) , D. Dudášik [-] - M. Petr [-] , P. Buršík [-] , J. Matějka [-] , Č. Dolák [-] , M. Cafourek [-] (78. L. Mocsonoky [-] ) - M. Reichl [-] (85. V. Rybář [-] ) , M. Balík [-]

Sokol Hostouň B
L. Obrcián [-] - M. Slanina [-] , L. Nachtigal [-] , O. Žíla [-] , R. Linc [-] , Š. Kárník [-] (67. M. Tygl [-] ) , L. Krupička [-] , A. Hofman [-] (10. O. Kameš [-] ) , T. Bureš [-] (46. N. Onu [-] ) , M. Seidl [-] , O. Křižka [-]

ŽK: 58. P. Buršík - 72. M. Slanina .
Hráči zápasu: M. Balík - L. Nachtigal .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Stránský Martin - DACHOVSKÝ Pavel, OUBRECHT Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 14:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 17:19
Johana Hergetová

Expert: Tomáš Sláma
Tip experta: výhra hostů

Na zkušenější Hostouň nebude lánská bojovnost stačit.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 02:34

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 19:46
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 13:42

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 07:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 14:07

Tip: výhra hostů