1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 15:30

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodla produktivní dvacetiminutovka


Branky


13

Hostounští sokolové si tentokrát vyšlápli na Klobuky a připsali si tak 3 cenné body. Jejich vítězství se nerodilo vůbec snadno a byly to Klobuky, které se mohly ujmout vedení při úvodním tlaku. Hosté ovšem ubránili co se dalo, a tak Klobuky zůstávají šestý zápas v řadě poraženy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli ovládli hosté až ke konci

Prvních 20 minut se hostounští sokolové statečně bránili a nutno dodat, že měli velkou porci štěstí při zakončeních, která jen těsně míjela brankovou konstrukci. Hostouň hrozila pouze z rychlých brejků, které však gólem neskončily. Slanina z vápna nastřelil jednoho z obránců a Hofmanovu dělovku lapil domácí brankář. Nadále se hrál bojovný fotbal a jeden útok střídal druhý.

 

Stav se rozhodl změnit Hofman, který si navedl míč z levé strany na střed a střelou na bližší tyč nedal brankáři šanci – 0:1. Do půle se žádná významnější šance nezrodila. Výsledek prvního poločasu neodpovídal tomu, co se na hřišti odehrávalo, a tak byli Hostouňští po právu spokojeni. Podařilo se jim neinkasovat, což bylo jedním z úkolů, který svěřenci M. Supáčka dostali.

Hostouň v akci a sólo Ondrejička

Druhá půle začala přesně opačně akorát s rozdílem, že Sokolové své šance proměnili. Nejprve pohlednou kombinaci na jeden dotek doklepl Eliáš – 0:2 . Za necelých 10 minut se na domácí svatyni řítil osamocený Slanina, obhodil si gólmana a navýšil tak rozdíl – 0:3. Klobuky to však nezabalily a vrhly se do útoku. Hostouňští uspokojeni vedením se zatáhli a v tomto okamžiku se začal rodit příběh navrátilce Ondrejíčky. Ve Slaném inkasoval 7 branek, což chtěl napravit, a to se mu podařilo. Nejprve zlikvidoval střelu Svobody z malého vápna, když už se domácí radovali. Bohužel musel kapitulovat, jelikož se znovu ukázalo, že standardní situace jsou noční můrou hostů.

 

Rohový kop v 66. minutě si našel právě Svoboda a tentokrát se nemýlil. Ondrejíčka pak lapil několik slibných šancí, do kterých se domácí dostali. Hostouň znovu s trochou štěstí ustála tlak Klobuk. Ve chvíli, kdy se Klobuky vrhaly do útoků, otevírala se zadní vrátka, čehož několikrát Hostouň nevyužila. Linc nepochopitelně střílel téměř z poloviny na místo, aby běžel sám na brankaře a nedlouho na to loboval z malého vápna po individuální akci znovu vedle. Do konce utkání se stav nijak nezměnil a Klobuky tak zůstávají 6. zápas v řadě poraženy.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hostouň B
Tomáš Bureš, záložník: "V Klobukách se nám nehraje dobře a mnohdy je to znát. Tentokrát to naštěstí bylo za 3 body, kterých si vážíme. Zápas mohl dopadnout úplně jinak, a kdybychom v 20té minutě prohrávali 2:0, bylo by to spravedlivé. Fotbal však někdy postrádá logiku a tak jsme se z první branky radovali my. Gól nám pomohl a hra se uklidnila, což nám vyhovovalo. Přidali jsme během 10 minut další dva góly a zatáhli se na vlastní polovinu, což nebylo dobré rozhodnutí. Chtěl bych vyzdvihnout výkon Tadeáše, který si to opravdu zaslouží. Myslím, že jeho výkon výrazně ovlivnil zápas. Klobuky mají silné standardní situace a rychlíka Svobodu. Vypadá to, že se štěstí otočilo a konečně je s námi. Nyní nás čekají ještě dva zápasy pravdy a to v Lánech a s Rakovnickým Tatranem."



Sestavy


TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - T. Pinc [-] , L. Kubelka [-] , J. Říčka [-] (57. A. Náprstek [-] ) , M. Douša [-] - O. Vébr [-] , J. Čížek [-] (82. J. Rejšek [-] ) , J. Vébr [-] , V. Hansl [-] - T. Halenda [-] (65. A. Pinc [-] ) , M. Svoboda [-] -

Sokol Hostouň B
T. Ondrejička [-] - A. Hofman [-] (46. V. Eliáš [-] ) , T. Bureš [-] , O. Kameš [-] (83. M. Mikeš [-] ) , M. Seidl [-] , O. Křižka [-] , R. Linc [-] , M. Slanina [-] , L. Nachtigal [-] , M. Hlava [-] , L. Krupička [-]

ŽK: 12. A. Hofman , 35. L. Nachtigal , 50. R. Linc , 64. T. Bureš .
Hráči zápasu: M. Svoboda - T. Ondrejička .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - CHOVANEC Petr, KUBÁT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 16:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 08:07

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 07:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 19:47
Johana Hergetová

Expert: Milan Pucholt
Tip experta: výhra hostů

Klobuky nejsou v moc dobré formě a Hostouň si od nich body odveze.

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 19:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 17:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 10:10

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:14
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza