2:1
(2:0)
85. M. Tůma
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 10:15

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rakovnická rezerva dál drtí vše živé


Branky


13

V rámci osmého kola PRODIET I.B třídy mohli fotbalisté rakovnické rezervy protáhnout šňůru vítězství na osm zápasů. Proti stály nyní Vinařice, které se nacházejí ve středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance obou stran

Úvod zápasu nabídl šance na obou stranách. Nejprve střílel Mates zpoza vápna vedle, aby na druhé straně mohl po průnikové přihrávce trefit domácího brankáře Bramskiy. Ve 12. minutě chyboval Sirůček, když ho o míč obral P. Tvrz a vyslal Krupičku na branku. Ten si ale míč ukopl a vhodnou příležitost nevyužil. Hosté rozvlnili boční síť po nepříjemné standardce. Další příležitost měl Titlbach, to když se k němu odrazil míč po rohovém kopu a střelu zpoza vápna musel vyhlavičkovat Sirůček. Blízko k brance měl Krupičku, ale hlavou netrefil ideálně Marešův přesný centr. Uběhla půl hodina a Tvrz našel přesně hlavu Krupičky, který ve svém druhém zakončení hlavou byl již úspěšný – 1:0.

 

Ve 38. minutě si dovolil Mareš a za svůj drzý průnik byl nedovoleně zastaven. Přímý kop zatočil svou slabší levačkou P. Tvrz do vzdálenější tyče, od které míč trefil Nováčka do holeně a od té skončil za brankovou čarou – 2:0. Vinařice nevyužily přečíslení a na druhé straně nebyl úspěšný Nováček po Titlbachově centru, což znamenalo odchod do kabin za neměnného stavu.

 

Festival zahozených šancí

První šance druhé půle byla z kopačky Fojtíka. Ten se k zakončení dostal po závaru, ale jeho pokus vyhlavičkoval Doležal. Domácí měli další šance, po kterých mohli navýšit vedení. Nejprve nevyužili přečíslení Tvrz s Gregorem, poté druhý jmenovaný našel milimetrovou přihrávkou v náběhu Matese, ale ten pálil těsně vedle. Na druhé straně zakročil dobře Titlbach, který přerušil nebezpečnou akci hostí. Ti měli blízko ke kontaktní brance i poté, když Zelenka na hranici ofsajdu postupoval sám na Kudrnu, ale nepřekonal jej. Poté bylo dusno opět před Míškem. Nejprve Tvrzův centr poslal Nováček hlavou do brankáře, poté zabránil skluzem Tůma v zakončení Marešovi.

 

Festival zahozených šancí pokračoval, ze strany se drze dostal do vápna Spal po přesném pasu Fojtíka, ale zpětná nahrávka mu nevyšla. Do obrovské šance vysunul Mareš při chuti hrajícího Matese, ale jeho další pokus opět těsně minul tyč. Ani Červený netrefil přesně Spalův centr. Poslední desetiminutovku započal rozvlněním boční sítě P. Tvrz. Pět minut před koncem chyboval Titlbach na polovině hřiště. Kořínek vysunul nabíhajícího Tůmu a ten nekompromisně mířil na zadní tyč – 2:1. To bylo poslední, co zápas nabídl, a tak si Benfica připsala již osmé vítězství v řadě!



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník B
Zdeněk Weis, trenér: "Bylo to vydřené vítězství. Vedli jsme 2:0, ale své vedení jsme nepotvrdili, byť jsme několikrát mohli a měli. V prvním poločase nedáme vyložené šance, pak jednou otevřeme obranu a dostaneme z toho gól. Máme tři body doma, jedeme dál."

SK Vinařice
Bedřich Sirůček, trenér: "První půlka byla v režii Rakovníka a musím uznat, že kvalita Rakovnických nám dělala veliké problémy. Přesto, že jsme měli první šanci utkání, Rakovník hrál víc profesorsky, diktoval tempo hry a držel si míč na svých kopačkách. Škoda je té druhé branky, kdy se míč smolně odrazil od tyče, do tváře domácího borce a ten byť nechtěně, ale skóroval. Mohlo to být pouze o jeden gól a bylo by to veselejší. Co se týká druhého poločasu, tak jsem byl sám překvapen, jak nám domácí přenechali možnost dostat se do zápasu a dokonce dostat domácí pod velký tlak. Škoda neproměněných šancí, které jsme měli a nevyužili. Mohli jsme klidně bodovat a nikdo by se tomu nedivil."



Sestavy


SK Rakovník B
M. Kudrna [-] - Z. Vukliševič [-] , J. Gregor [-] , D. Titlbach [-] , M. Fojtík [-] , M. Krupička [-] (62. D. Holub [-] ) , P. Kýzl [-] (57. Š. Spal [-] ) , J. Mareš [-] , T. Mates [-] , P. Nováček [-] (75. J. Červený [-] ) , P. Tvrz [-]

SK Vinařice
M. Míšek [-] - I. Bramskiy [-] (70. D. Šašek [-] ) , M. Zelenka [-] (70. D. Čampulka [-] ) , V. Mařík [-] , L. Kořínek [-] , P. Dlouhý [-] , M. Tůma [-] , R. Sokol [-] , P. Matoušek [-] , D. Sirůček [-] , J. Doležal [-]

ŽK: 46. P. Kýzl , 57. M. Fojtík , 65. Š. Spal , 81. Z. Vukliševič , 88. J. Gregor - 38. P. Matoušek , 47. M. Zelenka , 74. D. Čampulka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Doubrava Jakub - BURIAN Michal, GLOGAR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 16:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 20:08
Johana Hergetová

Expert: Jakub Valta
Tip experta: výhra domácích

Rakovník na domácí půdě působí velmi suverénně.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:16
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 05:40

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích