4:1
(0:1)
19. M. Tauš
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran ztratil poločasové vedení a odjížděl s prázdnou


Branky


50. T. Rouček , 55. J. Suchopárek (p.) , 60. T. Rouček , 77. T. Tichý - 19. M. Tauš
15

Rezervu rakovnického Tatranu nečekalo jednoduché utkání. Svěřenci Václava Ecka se představili na půdě zkušeného týmu, který chtěl zápas zvládnout vítězně. První poločas patřil hostující rezervě, to už ale neplatilo a o tom druhém, a tak do Rakovníka žádný bod neputoval

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Tatran

Od prvních minut hosté hýřili pohybem. Napadali rozehrávku domácích, což jim dělalo velké problémy. Hosté byli fotbalovějším týmem a zaslouženě šli do vedení. Ve 22. minutě se do míče opřel L. Dolák. Obránce ale střelu srazil k Taušovi, který nezaváhal – 0:1. Chvilku na to mohl zvýšit Čermák, ale jeho střelu vytlačil domácí brankář na roh.

Družec zabral a zápas otočil

Druhý poločas byl úplně o něčem jiném. Domácí přidali na důrazu v osobních soubojích. Hosté naopak ustoupili od běhání. Navíc se projevila mnohem větší zkušenost domácího celku. Ve 48. minutě přišel faul hostů před vápnem, ale k překvapení všech ukázal rozhodčí Budař na penaltu. Burant ale přestřelil. Hosty to nenabudilo. Za dvě minuty neuhlídali rychlonohého Roučka, který prostřelil Kuta – 1:1.

 

V 55. minutě už přišel nedovolený zákrok ve vápně hostů. Míč si na značku pokutového kopu postavil velezkušený Suchopárek, který svého bývalého spoluhráče z Kladna – Petra Kuta – překonal – 2:1. Když v 60. minutě chyboval v rozehrávce Hájek a Rouček vstřelil svůj druhý gól, tak bylo rozhodnuto – 3:1. Hosté sice nic nezabalili, ale chyběl jim větší klid ve finální fázi. Poslední slovo tak měli domácí, kteří Tichým pečetili obrat – 4:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Rakovník B
Václav Eck, trenér: "Byl to zápas dvou naprosto rozdílných poločasů. V tom prvním jsme hráli výborný běhavý fotbal, čímž jsme domácí zaskočili a do ničeho nepustili. Druhý poločas byl bez pohybu. Domácí navíc přidali na důrazu a kluci doslova dostali „za uši“ a lekci ze zkušenosti."



Sestavy


SK Družec
M. Pergl [-] - O. Burant [-] , P. Fronc [-] , T. Tichý [-] (85. O. Mačura [-] ) , J. Konvalinka [-] , J. Křivánek [-] , R. Vacula [-] (46. J. Suchopárek [-] ) - L. Zíb [-] , J. Hlusička [-] (68. L. Misura [-] ) , J. Čurda [-] , T. Rouček [-] -

TJ Tatran Rakovník B
P. Kut [-] - V. Beneš [-] , L. Skoupý [-] , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] , . Ben [-] , L. Dolák [-] , L. Vait [-] (69. F. Vojtek [-] ) , M. Tauš [-] , A. Zaspal [-] , L. Přibyl [-] (69. O. Vávra [-] )

ŽK: 31. T. Tichý - 48. P. Kut , 55. M. Čermák , 62. . Ben .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BUDAŘ Petr - DRÁBEK Tomáš, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Johana Hergetová

Expert: David Čampulka
Tip experta: výhra domácích

Na straně domácích stojí zkušený tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích