1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 16:30

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápas předurčený k remíze


Branky


14

 Poslední zářijový den zavítal do Hostouně nedaleký SK Družec, ve kterém působí 7 ex Sokolů, kteří se nesmazatelně zapsali pod postupy Hostouně do vyšších soutěží. Pro oba týmy bylo získání bodů důležité, a tak byl na horké půdě Hostouně sveden vyrovnaný boj plný snahy. Od začátku byl však zápas předučen k remíze, a tak o rozdělení bodů rozhodly až penalty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké šance bez zakončení

 Hostouň šla do zápasu s jasným cílem bodovat a posunutou se v tabulce do klidného středu, ale stejné ambice měli i fotbalisté z Družce. Jenž poznali hořkost porážky pouze v Unhošti. Zápas měl lehkou příchuť derby a na hřišti to bylo znát. Pár ostřejších zákroků střídal ofenzivní fotbal z obou stran. 

 

V první vážnější šanci se po vybojovaném balónu ocitl Bureš, kterého zklamalo zakončení a tak byl stav stále 0:0. Zápas pokračoval ve stejném tempu, kdy se střídaly jednotlivé útoky obou mužstev. Velký závar přinesl až faul v pokutovém území na Hofmana. Penalty se ujal kapitán Slanina, kterého ovšem vychytal veterán Pergl. Obdobný zákrok pak předvedl ještě proti dorážce Krupičky. 

 

Další z vážnějších šancí měl na svědomí Družecký mladík Zíb, ale v souboji s Vidunou nedokázal kvalitně zakončit. Obrciánova svatyně byla v ohrožení ještě jednou, a to ke konci poločasu, když se k trestnému kopu zpoza vápna postavil Burant. Jeho pokus jen těsně minul pravou tyč, a když ani následný únik robusného Šilhána neskončil gólem, byl stav na světelné tabuli nezměněných 0:0.

 

První půle se opakovala

Druhá půle přinesla pouze jednu změnu, a to tu v sestavách, když Eliáše nahradil rychlík Tygl. Hostouň pokračovala ofenzivně laděným výkonem a otevírala tak vrátka pro brejkové situace, na které Družec spoléhal. Rouček však vždy ztroskotal na dobře hrající obraně domácích. Sokolský trenér M. Supáček, se záměrem zlomit zápas na svoji stranu, poslal do hry hbitého Onu Nsiiho Chukse, který vystřídal Lince. Ten se mu mohl hned odměnit vstřeleným gólem, ale po kolmici od Bureše tváří v tvář brankaři trestuhodně branku minul. 

 

Hostouň tedy neproměnila třetí vyloženou šanci a do konce zápasu si jinou již nevytvořila. To neplatilo pro soupeře z Družce. Následné standardky proti družeckým obrům Hostouň uhájila, což Supáčka těšilo, jelikož Hostouňští obdrželi v posledních třech zápasech vždy minimálně po jedné brance ze standardní situace. Nespočet hlavičkových soubojů svedl Šilhán s Vidunou a byla to právě hlava stopera Viduny, která zastavila dorážku Roučka a zabránila tak změně stavu.

 

V poslední pětiminutovce mohl rozhodnout Burant, kterého přesným centrem našel Rouček, ale opět se potvrdilo, že tento zápas byl od počátku remízový z důvodu marné koncovky na obou stranách. Hlavou přestřelil. V závěru se další šance ani na jedné straně nezrodila, a tak se šlo na pokutové kopy.


Dva body bere Hostouň

Los vyhrál SK Družec. Penaltový mág Obrcián lapil tři pokusy z pěti, a tím zajistil dva důležité body pro Hostouň. 

 

Ohlas: 
Tomáš Bureš, záložník, Hostouň: 

"Myslím, že jsme sehráli jeden z lepších zápasů v tomto roce a jsme odměněni dvěma body. Ze začátku utkání jsem neproměnil téměř samostatný nájezd a když pak ani Slánka nedal penaltu bylo zaděláno na remízový zápas. Již delší dobu se potýkáme s tristní produktivitou a tuto sezonu to graduje – nejlépe to konstruuje pouhých pět vstřelených branek. Zápas pro nás nebyl jednoduchý, jelikož v Družci hraje hodně zkušených kluků, ale přistoupili jsme k tomu zodpovědně a do vyloženějších šancí je téměř nepustili. Vyzdvihl bych výkon obranné čtveřice společně s „Obrckou“, který v rozstřelu chytil 3 penalty. Shrnul bych to tak, že jsme po špatných výkonech najeli snad už na správnou vlnu a výsledky se dostaví. Kde je vůle je i cesta."



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň B
David Viduna, obránce: "Tak pro mě jako pro ostatní kluky to byl specifický zápas, co se týče toho že proti mě hrálo 6 bývalých spoluhráčů. Jinak zápas splnil až na výsledek moje očekávání, nadprůměrný zápas na B. třídu. Hodně soubojový zápas, což mě vyhovuje, takže asi tak"




Sestavy


Sokol Hostouň B
L. Obrcián [-] - M. Slanina [-] (77. O. Kameš [-] ) , R. Linc [-] (62. N. Onu [-] ) , Š. Kárník [-] , L. Krupička [-] , A. Hofman [-] , M. Dolejš [-] , T. Bureš [-] , V. Bělíček [-] , V. Eliáš [-] (46. M. Tygl [-] ) , D. Viduna [-]

SK Družec
M. Pergl [-] - P. Fronc [-] , R. Vacula [-] , O. Burant [-] , T. Tichý [-] , J. Křivánek [-] - O. Mačura [-] (16. L. Zíb [-] ) , J. Hlusička [-] , J. Čurda [-] , T. Rouček [-] - J. Šilhán [-] (85. L. Misura [-] )

ŽK: 66. M. Slanina , 87. D. Viduna - 33. J. Hlusička , 67. J. Křivánek , 87. L. Misura .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JEŽEK Ondřej - PEJŠA Tomáš, STÁDNÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích