3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hra na jednu branku


Branky


13

Na družeckém hřišti se odehrál zápas v podstatě na jednu bránu. Domácí si od první chvíle vytvářeli mnoho šancí, většinu z nich ovšem nedokázali proměnit. A to ani ty tutové. Klobuky hrály spíše odkopávanou, a když se k míči dostaly brzy o něj zase přišly. Tři body zůstávají v Družci, ale výsledek mohl být úplně jiný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné družecké šance

Utkání se od samého začátku hrálo na jednu bránu. Klobuky se vlasntě dostaly k míči jen když ho odkopávaly. Ovšem po každém získaném balónu přicházela v zápětí ztráta. Domácí mužstvo se několikrát chytalo za hlavu. S vytvořením šancí neměli Družečtí problém, ovšem proměnit alespoň nějakou z nich už byl větší oříšek. Vytvořené šance kočily úplně mimo bránu, další byla zmařena Maurem a jednou se domácí už radovali, ale na poslední chvíli byl míč vykopnut klobuckým obráncem. Štěstí se na domácí úsmálo poprvé, když Rouček, který týmu v době jeho nepřítomnosti opravdu chyběl, zakončoval do brány a změnil tím ve 36. minutě stav na 1:0.

Družecké mužstvo otevřelo obranu

Druhý poločas začali, stejně jako první, lépe domácí. Ovšem hned 5 minut po začátku je Klobuky překvapily vytvořenou šancí, kterou v poslední chvíli vychytal Pergl. Družec se nenechala zastrašit, dál se držela svého stylu hry a Klobuky opět nepustila k míči.

 

V 59. minutě po úniku po straně dostal z přihrávky míč Šilhan a levačkou zakončoval do brány soupeře – 2:0. Tím vyburcoval svůj tým k větší snaze, která ovšem přínašela pouze šance bez šťastného konce pro domácí. Až v 69. minutě se míče opět ujal Rouček a vsítil do klobucké brány další gól – 3:0. Družec se začala cítit za stavu 3:0 jistě a otevřela obranu více než měla. Toho krásně využil v 87. minutě Čížek a dal tak zápasu konečný stav 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Družec
Tomáš Blažek, trenér: "Kdyby zápas skončil 7:0 nikdo z diváků by se vůbec nemohl divit. Kluci si připravili hodně šancí, ale nedokázali je proměnit, což je naše nemoc. Rozhodně mohlo stav vypadat úplně jinak po první půli, kde bylo těch šancí opravdu hodně. Ale takhle bylo aspoň o co hrát. I když jsme si chtěli udržet nulu, bohužel nám to nevyšlo, ale důležitá je výhra a ta fotbalová kvalita, kterou kluci umí ukázat.“




Sestavy


SK Družec
M. Pergl [-] - J. Konvalinka [-] , J. Suchopárek [-] (79. R. Vacula [-] ) , J. Křivánek [-] , T. Tichý [-] , O. Burant [-] - L. Zíb [-] , J. Čurda [-] , O. Mačura [-] - - J. Šilhán [-] (60. L. Misura [-] ) , T. Rouček [-] (70. J. Hlusička [-] )

TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - O. Vébr [-] (64. J. Čížek [-] ) , J. Vébr [-] (77. J. Rejšek [-] ) , M. Svoboda [-] , V. Hansl [-] , T. Pinc [-] , A. Pinc [-] (39. J. Macák [-] ) , A. Náprstek [-] , L. Kubelka [-] , A. Dragoun [-] , M. Douša [-]

ŽK: 84. J. Čížek .
Hráči zápasu: J. Suchopárek , T. Tichý , O. Mačura .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hájek Lukáš - PEJŠA Tomáš, JEŽEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích