3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec Střížovicím body nenechal!


Branky


0

Souboj dvou letos nejslabších celků tabulky skončil vítězstvím domácího Hradce 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ačkoliv byla pozice Hradce rozhodnutá již před tímto utkání, nastoupili domácí do zápasu aktivně a v dobrém tempu. Jejich aktivita se vyplatila, již v 10. minutě se prosadil Jiří Hrdina ml. a Hradec se tak rychle ujal vedení 1:0. Ofenzivní choutky domácích ale nepřestávali a přinesli poměrně rychle i druhou branku utkání. V 19. minutě se prosadil záložník Petr Andrle a s hosty to už vypadalo zle. Ve druhé části prvního poločasu se příliš pohledných akcí neurodilo a do šaten se tak šlo za stavu 2:0.

 

Ve druhém poločase se obraz hry podstatně změnil, šance si totiž začali vypracovávat konečně i hosté. Jedna z nich nakonec i přinesla branku, konkrétně akce z 57. minuty na jejímž konci stál David Němec. Ačkoliv snaha hostů o vyrovnání byla opravdu veliká, nedařilo se jim se nadále prosadit a vypracovávat si gólové přiležitosti. O výhře domácích nakonec rozhodl průnik Petra Andrleho v 84. minutě. Tomu hostující obrana nestačila a pomusela si pomoct faulem, načež dokázal Ota Kiss proměnit penaltu a rozhodnout tak o vítězství Hradce 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946
Jiří Hrdina st.: Věděli jsme, že už máme sestup jistý, takže jsme se snažili potvrdit, že chceme vyhrát i ten poslední zápas, protože si myslíme, že jsme tam měli být spíše my než oni. Uklidnili nás rychlé góly, pak vyrovnali hru, párkrát zahrozili, ale neměli tutovku.

TJ Sokol Střížovice
Jiří Nováček: Všichni hráči dnes hráli dobře, na to jaká byla sestava. Chybělo nám 7 hráčů, takže museli nastoupit i ti, kteří dlouho nehráli. Že Hradec vyhrál beru, ale ve druhé půli jsme byli lepší.



Sestavy


SK Hradec 1946
T. Poslední [-] (46. J. Janeček [-] ) - T. Dufek [-] , B. Andrle [-] , K. Kalný [-] , T. Vozabule [-] - Š. Kundrata [-] , O. Kiss [-] , P. Andrle [-] , J. Hrdina ml. [-] - M. Bečvář [-] , M. Douša [-] (63. M. Liebel [-] )

TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - R. Klíma [-] , J. Šilhánek [-] , J. Fremr [-] (46. J. Rataj [-] ) , T. Šilhánek [-] - J. Nováček [-] , V. Volf [-] , J. Doležal [-] , V. Běhálek [-] - F. Fremr [-] , D. Němec [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.