4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První prohru si odvezla Družec z Unhoště


Branky


10. L. Křenek , 57. K. Hoch , 74. L. Kejha , 85. K. Hoch
13

Družec, která si zatím z každého zápasu přivezla tři body, se v neděli utkala s Unhoští. Pomalejší tempo hostů přišlo domácím vhod a využívali tak každé možné situace. I když se hosté v druhé půli trošku rozkoukali, žádná z připravených šancí nebyla proměněna a naopak Unhošť rychle otáčela hru, čímž si zajistila výhru a krásné, čisté tři body z domácí půdy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Unhošť na nic nečekala

Do unhošťské Chardonnay arény zavítala velmi silná Družec. Domácí tak chtěli co nejvíce zabezpečit obranu a vyrukovali v defenzivním bloku. Disciplinovaný výkon domácích tedy přinášel své ovoce hned od začátku. Po dlouhém nákopu se řítil Křenek sám na bránu, ale byl přidržen a hostující Misura viděl pouze žlutou kartu. Z dobře zahraného přímého volného kopu byl pouze roh, ze kterého nakonec pramenila i penalta. Jelikož tradiční exekutor Neuberger chyběl, postavil se k míči Kejha, ale jeho úmysl trefit střed brány Pergl skvěle vystihl.

 

V 10. minutě už se přece jen Unhošť mohla radovat. Kolařík skvělou přihrávkou vyslal Křenka, který trefil přesně, a tak se stav změnil na 1:0. Další průběh prvního poločasu byl celkem vyrovnaný, kdy Družec byla více na míči a hrozila spíše ze střední vzdálenosti. Naopak Unhošť se často vytahovala do rychlých brejků, které se ale proměnit nepodařilo.

Opět 3:0

Hned ze začátku se do dvou velkých příležitostí dostali hosté, ale v tomto zápase jim nebylo přáno. Druhé poločasy Unhoště v dosavadním průběhu sezóny končili 3:0, a tak se nic nezměnilo ani dnes. Hvědou zápasu se stal Hoch který, 2x v 57. minutě na 2:0 a 84. minutě na 4:0, individuálně dokončil své velké příležitosti a zmařil tak veškeré snahy hostů na zisk bodu.

 

 

 

 

V 74. minutě přidal jeden gól i Kejha – 3:0, který si tím spravil reputaci po neproměněné penaltě. Hosté porážku těžce nesli, ale nakonec byli rádi, že zápas dohráli v plném počtu a bez obdrženého bůra.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Unhošť
Pavel Šulek, brankář: "Co k zápasu? Za tým si myslím, že se ukazuje, jak se postupně sehráváme. Výkon byl asi nejlepší z uplynulých 4 kol a doufám, že budeme v tomhle trendu pokračovat. A co ke mně? Já se cítím po zlomenině zápas od zápasu lépe a věřím, že kvalita mých výkonů bude mít vzestupnou tendenci."




Sestavy


TJ Unhošť
P. Šulek [-] - D. Asník [-] - V. Kopačinský [-] , L. Kejha [-] , K. Hoch [-] , J. Gerhardt [-] , J. Dvořák [-] , L. Křenek [-] , T. Blecha [-] , V. Šimáček [-] , D. Kolařík [-]

SK Družec
M. Pergl [-] - J. Křivánek [-] , R. Vacula [-] , O. Burant [-] , T. Tichý [-] , J. Konvalinka [-] - J. Čurda [-] , O. Mačura [-] , L. Zíb [-] - R. Mošnička [-] , L. Misura [-] (39. J. Suchopárek [-] ) -

Hráči zápasu: P. Šulek , K. Hoch .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: NÁGL Petr - KVASNIČKA Václav, HLAVNIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Johana Hergetová

Expert: Pavel Dlouhý
Tip experta: výhra hostů

Družec patří k černým koňům soutěže. Prozatím 100% hosté si s Unhoští bez problému poradí.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů