2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z vyrovnaného souboje si Jedomělice odnáší další výhru


Branky


36. R. Vyšata , 39. V. Hora
11

Jedomělicím se podařilo udržet již třetí výhru v řadě a to v zápase proti Hostouni, která je v soutěži velmi obávaným soupeřem. V minulé sezóně dokázala jedomělické mužstvo porazit v obou zápasech. Utkání bylo vyrovnaně a plné hezkých šancí na obou stranách hřiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavičkové body

Utkání začalo velmi vyrovnaně, míč se pobyhoval na obou stranách, jen na straně jedomělického týmu trošku vázla kombinace. Tím se týmu hostů dostávala možnost pro vytváření šancí a využití své taktiky. Nicméně Hostouň žádnou z vytvořených šancí nedokázala proměnit.

 

Ve 36. minutě se podařilo domácím změnit stav na 1:0, když střelu z rohu zakončil Vyšata hlavou do brány hostů. Necelé tři minuty na to se Jedomělicím povedla kombinace na levé straně a Janda centroval tak skvěle, že Hora jen dorazil hlavou míč do branky a navýšil tak stav na 2:0. Do konce poločasu si hosté opět vytvářeli gólové šance, ale ani jedna neměla šťastný konec a stav se do pauzy nezměnil.

Hostouň byla fotbalovější, ale na body to nestačilo

Po nástupu z kabin se lépe projevovala Hostouň a dávala najevo, že s výsledkem zápasu chce zahýbat. Domácí nezvládali dostat hru pod kontrolu, a tak si hosté opět vytvářeli pár hezkých šancí. Jednu z vyložených šancí připravil pro svůj tým Linc, když běžel sám na gólmana, ale ve vápně nedokázal trefit míč a poslal ho vedle brány. Dále si skvělou akci připravil Nachtigal, který krásným balónem poslal na bránu Lince, jehož střela ale neměla dostatečnou razanci. Stejně jako tyto šance nedokázalo mužstvo Hostouně proměnit žádnou další. Většina z nich pak probíhala tak, že hosté stříleli z vápna na branku a mnoho střel mohlo být úspěšných, ale do akce se vždy postavil obránce.

 

Celý tento poločas si Hostouň snažila udržet směr na jedomělickou bránu. Když se ovšem dostal domácí tým k míči, nikdy si ho moc dlouho neudržel a nedokázal ho dovést až k bráně soupeře. Potom si přece jen Jedomělice dokázaly vytvořit pár na oko hezkých akcí, kdy využily otevřené obrany hostů, ale většina končila nepřesnou finální přihrávkou. Druhý poločas už nepřinesl žádný gól, a tím zápas skončil 2:0 pro domácí.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jedomělice
Oficiální web Jedomělic: "Přes sto platících diváků vidělo napínavý a bojovný průběh zápasu se šťastným koncem pro domácí. Soupeř byl dle očekávání fotbalově i pohybově na úrovni, a tak je konečný stav velmi cenný. Vydatné povzbuzování JEDO FANS ULTRAS společně s výsledkem tak přineslo mno'o radosti. Doufejme, že současný stav dodá hráčům ještě větší chuť do tréninku a přinese výsledky i z následujících kol."

Sokol Hostouň B
Radim Linc, záložník: "Zápas měl dramatický a vyrovnaný průběh, bohužel jsme obdrželi dvě branky během pár minut a několik vyložených šanci se nám nepovedlo proměnit. S jednogólovou ztrátou by se hrálo v druhém poločase lépe. Bohužel pro naší smůlu hřiště v Jedomělicích je rozměry velmi odlišné od našeho domácího. Nám spíše vyhovuje hra na větší hřiště, hodně míčů jsme ztratily při dlouhých nákopech, ve kterých byl tým Jedomělic silnější. Po prohře s Vraným jsme si do Jedomělic jeli pro 3 body ale bohužel jsme měli den blbec."



Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
D. Borský [-] - R. Nedvěd [-] , J. Švarc [-] , D. Procházka [-] (79. T. Henlín [-] ) , P. Bakos [-] , V. Hora [-] , B. Mrština [-] (60. J. Horák [-] ) , V. Kolbuch [-] (46. E. Rezek [-] ) , R. Vyšata [-] , M. Janda [-] , M. Zahradník [-]

Sokol Hostouň B
F. Pettík [-] - M. Slanina [-] , M. Tygl [-] , L. Nachtigal [-] , M. Hlava [-] (64. N. Onu [-] ) , O. Žíla [-] (77. M. Richter [-] ) , R. Linc [-] (64. V. Eliáš [-] ) , L. Krupička [-] , T. Bureš [-] , O. Kameš [-] , M. Seidl [-]

ŽK: 61. M. Seidl , 73. O. Kameš .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: KLÁPA Vladislav - ŽABA Jiří, GARAJA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Johana Hergetová

Expert: Martin Zelenka
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích nejméně o dva kusy. Kvalitní ofenzívu tvoří ostřílený kůň Bohumil Mrština.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích