3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slaný se marně snažilo vyrovnat výkonu Družce


Branky


11

Slaný si v tomto zápase dokázalo vytvořit tolik šancí, že kdyby alespoň třetinu dokázalo mužstvo proměnit, výsledek by vypadal úplně jinak. Za to Družec co dostal, to využil, na všechno okamžitě reagoval, a tak domácí zaslouženě odcházeli ze hřiště s vítězným úsměvem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovnost slánskému týmu nestačila

Do zápasu se vstupovalo s velkou vervou a Slaný do něj doslova vlétlo. Drželi se míče a prvních 25 minut k němu Družec takřka nepustili. Vypracovali si pár krásných, ale hlavně tutových šancí. Nicméně hostům se nepodařilo úspěšně zakončit ani jednu z šancí, včetně pentalty.

 

Hra se otočila kvůli individuální chybě ze strany slánského týmu a na to okamžitě reagoval Burant, který ve 30. minutě vstřelil první branku, dostal tak svůj tým do vedení a hodně znervózněl soupeře. To se na hře hostů podepsalo a po necelých dvou minutách se za Sábla dostal druhý gól, tentorkát z kopačky Mošničky. Do pauzy se domácí udrželi ve vedení.

Hosté se marně snažili vyrovnat

Druhý poločas začalo Slaný aktivně a stejně jako na začátku první půle se hosté nepustili míče. Žádné šance si ale tentokrát vytvořit nedokázali a se stylem zápasu hodně bojovali. Malý zlom nastal až od 81. minuty, kdy se k míči dostal Beneš a vstřelil první branku hostů. Nic víc v tomto zápase ale Slaný neukázalo.

 

Domácí nedali znát, že by je gól v jejich brance rozhodil a nechtěli se smířit pouze s těsnou výhrou, a tak v 88. minutě přidal ještě jednu branku Čurda. Tím dodal zápasu konečnou podobu na 3:1 a ze hřiště odcházeli domácí se zaslouženou výhrou.



Ohlasy k zápasu



SK Slaný B
Martin Žahour, záložník: "Věděli jsme, že zápas bude velmi těžký, ale chtěli jsme vyhrát. Nastoupili jsme ve velmi mladé sestavě, proti zkušenému týmu. Zápas se zlomil v první půl hodině, kdy jsme neproměnili několik tutových šancí, včetně penalty. Místo toho abychom vedli 4:0, tak jsme dostaly dva hloupé góly a už jsme nedokázali odpovědět. Zápas měl hodně dobrou kvalitu a byl hodně důrazný."



Sestavy


SK Družec
M. Pergl [-] - R. Vacula [-] , O. Burant [-] , T. Tichý [-] , J. Konvalinka [-] - O. Mačura [-] , M. Elman [-] , J. Čurda [-] - R. Mošnička [-] , L. Misura [-] (62. J. Hlusička [-] ) , J. Šilhán [-] (46. P. Fronc [-] )

SK Slaný B
M. Sábl [-] - J. Krym [-] , L. Danda [-] (70. M. Hrůnek [-] ) , L. Volf [-] , M. Žahour [-] (60. T. Zíma [-] ) , P. Danda [-] , A. Beneš [-] , O. Kuba [-] , F. Novotný [-] , M. Zelenka [-] , Z. Řehák [-]

ŽK: 60. L. Misura , 61. J. Konvalinka , 70. O. Burant , 89. J. Čurda .
Hráči zápasu: O. Burant , R. Mošnička , J. Čurda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Brožek Tomáš - ŠEFARA Milan, SIXTA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Johana Hergetová

Expert: Martin Zelenka
Tip experta: remíza

Jednoznačně šlágr kola. Zápas bude vysoce kvalitní a budou padat branky, diváci si přijdou na své.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů