Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Družecký festival gólů


Branky


8

Domácí se velmi snažili uhájit svou domácí půdu, ale na družecký kulomet pro tentokrát neměli. Po počáteční nejistotě hostů se po deseti minutách spustila sprcha gólů, která neskončila až do konce zápasu. Družec si po neskutečné hře odvezla domů naprosto zaslouženou výhru! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté podcenili nástup, okamžitě se však vzpamatovali

Do zápasu se vstupovalo, jak se tak říká s rozvahou na obou stranách hřiště, ale domácí se okamžitě vzpamatovali. Využli opatrného nástupu hostů a hned v 1. minutě Balík upravil stav a dostal svůj tým do těsného vedení. 

 

Družec se nestihla ani rozkoukat a v 7. minutě už svítil za Perglem v bráně další gól tentokrát od záložníka Petra. Na to se hosté konečně rozhodli reagovat a po pár dohadách, které na hřišti proběhly, se rozhodli pro přeskupení. Hned záhy ve 13. minutě stahoval rozdíl Zíb a necelých 10 minut na to Rouček vyrovnal na 2:2. 

 

Začala rychlá hra a to hostům naprosto vyhovovalo. Na domácí se spustila gólová sprcha. Do konce první půle se Družci povedlo skóre navýšit na 2:4 a to díky Čurdovi ve 32. minutě a opět Roučkovi ve 34. minutě. 

Domácí vyrovnat nedokázali

Ve druhém dějství se hrálo na obou stranách hřiště a hosté si připravili pár hezkých akci. Domácí se stále snažili obrátit hru v jejich prospěch, ale Družecká obrana je nepustila dále než k vápnu. Naopak hosté ukázali svou hlavní sílu a dokázali reagovat stejně rychle jako v prvním poločase. Otáčeli hru z obrany do útoku, a tak se v 55. minutě opět chopil míče Rouček a připsal si další branku. 

 

Družec využívala průchodnější obranu Lán a v 75. minutě vstřelil Rouček další krásnou, v tomto zápase již čtvrtou branku. I když hosté riskovali a tlačili se do hry, nepomohlo to a Kořínek v 85. minutě dal stavu finální podobu na 2:7 stejným způsobem jako padaly ostatní góly, tudíž dlouhým nákopem a rychlým otočením hry. 



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Jakub Matějka, hráč: "Nástup opět skvělý. V prvních deseti minutách jsme vedli 2:0 a hostí nevěděli jak na nás, hádali se. Potom přišla rychlá sprcha. Góly jak přes kopírák, dlouhý nákop, prodloužení a rychlý brejk. To je jejich hlavní síla. Ze začátku máme celkově silný los a Družec byl jedním z nich."

SK Družec
Tomáš Blažek, trenér: "Prvních 6 minut nás trošku zaskočili a vedli 2:0, potom jsem se částečně přeskupili a už na nás absolutně neměli. Do poločasu 2:4. Ve druhé půli mohli dostat více gólů. Na gólové šance, ale jasně lepší pro Družec."



Sestavy


SK Lány
F. Javůrek [-] - P. Schöner [-] , K. Tetour [-] (58. D. Švigár [-] ) , J. Loskot [-] - M. Petr [-] , M. Cafourek [-] , L. Švolba [-] (65. L. Mocsonoky [-] ) , J. Matějka [-] (80. J. Krátký [-] ) , P. Buršík [-] - M. Reichl [-] , M. Balík [-]

SK Družec
M. Pergl [-] - R. Vacula [-] , O. Burant [-] , T. Tichý [-] , J. Konvalinka [-] (46. J. Suchopárek [-] ) , J. Křivánek [-] - J. Čurda [-] , T. Rouček [-] , L. Zíb [-] - J. Šilhán [-] (78. P. Kořínek [-] ) , L. Misura [-] (61. O. Mačura [-] ) -

ŽK: 85. J. Krátký - 77. J. Šilhán .
Hráči zápasu: P. Kořínek , J. Čurda , L. Zíb , T. Rouček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Johana Hergetová

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: remíza

Z mého pohledu vyrovnaný duel rozhodnou až penalty.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů