1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostouň uhájila těsné vítězství


Branky


9

BRAŠKOV - Zápas na braškovské půdě se nesl v duchu skvělé první půle, kdy se diváci mohli pokochat třemi góly. V druhém poločase už žádné branky nepadly a velká část hry se soustředila do obrany hostouňského týmu. Hostům se tak povedlo těsné vítezství uhájit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali skvělou hru

Do zápasu vstupovala od začátku lépe Hostouň, která tempem hry hodně tlačila na soupeře. Braškov se snažil vkládat síly do protiútoku a tím se trošku pozapomnělo na obranu. Toho hosté využili a po vyslané střele Lincem se míč odrazil od vybíhajícího brankáře a Krupička tak již ve 14. min upravil stav na 0:1 do prázdné brány.

 

Domácím se nedařilo dobře bránit a za necelé 3 minuty obdrželi 2. gól po krásné individuální akci hráče Slaniny.

 

Za stavu 0:2 se domácím otevřeli oči a více vybíhali do šancí. Ve 31. min. se domácím snaha vyplatila a Jaroš snížil rozdíl na 1:2, za kterého se na konci první půle šlo do šaten.

Diváci na další góly čekali marně

Hostouň opět začala o něco lépe, taktiku své hry změnili a veškerou sílu soustředili do obrany. Zápas tím pro díváky částečně ztrácel na zajímavosti, a kdo čekal stejné množství gólových akcí jako v první půli, nedočkal se.

 

Ke konci se hra točila spíše okolo brány Hostouně, ale hosté se nenechali ani přes tlak Braškova rozhodit.

 

Trocha napětí přišla v nastavení, když Chuks podcenil situaci a místo přihrávky Eliášovi, který by zakončoval do prázdné brány, se pokusil o samostatnou akci, obešel brankáře a na poslední chvíli mu šanci zmařil obránce domácích. I přes tuto chybu se hosté v těsném vedení udrželi a domů si odváželi vítězství.

 



Ohlasy k zápasu



Sokol Hostouň B
Vojtěch Eliáš, hráč: "Kluci začali dvěma góly během ani ne 20 minut, ale pak se náš gólostroj zasekl. Nedostávali jsme se tolik k zakončení a nedosáhli jsme na spoustu centrů. Věděli jsme, že Braškov má gólového útočníka, který sice gól dal, ale zbytek zápasu ho kluci svědomitě hlídali. Vyzdvihl bych výkon Oty Kameše, mladý kluk, který přišel z dorostu na pozici stopera a v zápase neudělal jedinou chybu. V týmu je celkově velká pohoda a zároveň se hraje kvalitní hra."



Sestavy


SK Braškov
J. Kohout [-] - J. Šebesta [-] (75. J. Novotný [-] ) , L. Rössler [-] , P. Přichystal [-] , J. Jaroš [-] , P. Krivák [-] , T. Repaský [-] , D. Míčka [-] , S. Najer [-] , J. Pejša [-] , M. Piešťanský [-]

Sokol Hostouň B
L. Obrcián [-] - M. Slanina [-] , M. Tygl [-] , M. Hlava [-] , O. Žíla [-] (75. N. Onu [-] ) , R. Linc [-] (88. V. Eliáš [-] ) , A. Hofman [-] , L. Krupička [-] , T. Bureš [-] , O. Kameš [-] , M. Seidl [-]

ŽK: 61. T. Repaský , 71. J. Šebesta , 90. J. Kohout - 85. T. Bureš .
Hráči zápasu: J. Jaroš - M. Slanina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Čermoch Jakub - BARTŮŠEK Zdeněk, BRÝL František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Opět rezerva týmu s výborným kádrem, který bude aspirovat na postup. V tomto zápase začne sbírání bodu z venkovních hřišť.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích