3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2018 13:30

15.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim se přiblížila týmům nad sebou výhrou nad Spartakem


Branky


2. M. Kasal , 56. M. Kasal , 78. M. Jansta - 80. M. Vašek
13

Velim - Nic jiného nebrali, chtěli napravit nepovedený podzim a trošku se přiblížit týmům před sebou. Velimští zabojovali a porazili Spartak Příbram.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól ve druhé minutě klid na domácí kopačky nepřinesl

Snový vstup do zápasu pro Velim. Hned ve 2. minutě se hlavou po rohovém kopu prosadil Kasal. To ale byloe strany domácích pro první poločas prakticky vše. Branka jim spíše uškodila, než pomohla. Hosté svého soupeře zatlačili. Domácí fotbalisté naopak kupili dost chyb a nedařil ose držet míč. Příbram se však nedostávla do stoprocentních gólových šancí. Vznikaly ale velké závary, které domácí hasili kolikrát až na poslední chvíli. Střely lítaly kolem tyčí nebo do připraveného Sbovody. 

Velim dokázala zvítězit

Do druhého poločasu nastoupili domácí daleko koncentrovanější. Hrálo se poměrně vyrovnané utkání. Nebezpečnější byli ale Velimští. Z brejku zahrozili Jansta a Novotný, ale gól prozatím nepadl. V 56. minutě přišlo pro domácí uklidnění druhým gólem. Po rohovém kopu, který prodloužil Kasal, si jeden z bránících hráčů srrazil míč do vlastní brány - 2:0.

 

V 61. minutě utíkal po levé straně Novotný. Machač ho zastavil jen za cenu faulu, uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Velim utkání potom zvládla na výbornou. Drželi míč na svých kopačkách a kombinovali. V 78. minutě přišla také pěkná kombinace po ose, Jansta - Víšek a znovu Jansta, který skóroval - 3:0. V 80. minutě zahrávali hosté standardní situaci a po nedůrazu domácích se k míči dostal Vašek a poslal ho do sítě - 3:1.



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Lukáš Seifert, kapitán: "Měli jsem naprosto snový vstup do zápasu. Už ve druhé minutě se hlavou prosadil Kasal. To ale bylo z naší strany vše. Místo toho, aby nás branka nakopla a uklidnila, tak nás hosté hodně zatlačili. Kupili jsme chybu za chybou a nedařilo se nám udržet balón vepředu. Naštěstí se nám alespoň dařilo nepouštět Příbram do nějakých vyložených šancí toho typu, že by šli sami na bránu. Do druhého poločasu jsme nastoupili daleko koncentrovanější a s velkou touhou napravit dojem z nepovedeného podzimu. Byli jsme nebezpečnější, dali jsme druhý gól a hosté červenou. To Příbrami sebralo definitivně vítr z plachet. Kombinovali jsme a přidali pěkný třetí gól. Po našem nedůrazu přišlo snížení, ale pak už to byl spíše boj. Snažili jsme se uhájit výsledek a díky bojovnosti jsme už hosty do žádné šance nepustili. Nutno podotknout, že Příbram předvedla velmi dobrý výkon, hlavně v první půli, kdy nám balon moc nepůjčila a stálo při nás i štěstí. Mladému, běhavému mužstvu hostů chyběly zkušenosti a větší klid v koncovce. Jsem rád, že jsme si alespoň trochu napravili dojem z podzimu a trochu se dotáhli na týmy, které si to na jaře rozdají o záchranu."




Sestavy


FC Velim
L. Svoboda [-] - M. Jansta [-] (89. O. Kosina [-] ) , L. Hartig [-] , M. Kasal [-] (82. J. Kukal [-] ) , D. Hruška [-] (90. A. Jehlička [-] ) , M. Novotný [-] , L. Seifert [-] , O. Martikán [-] , V. Kopáček [-] (87. M. Puk [-] ) , M. Kedršt [-] , P. Víšek [-]

Spartak Příbram
M. Solnař [-] - P. Červeňák [-] (46. M. Bažant [-] ) , V. Machač [-] , T. Prokeš [-] (64. O. Matějka [-] ) , V. Šmucler [-] (73. T. Machek [-] ) , A. Bábíček [-] , M. Vašek [-] , L. Schöbel [-] , A. Rampa [-] , O. Šváb [-] (80. D. Morav [-] ) , M. Wágner [-]

ŽK: 45. P. Víšek - 27. V. Machač . ČK: 61. V. Machač .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZOUFALÝ David - POSPÍŠIL Miloslav, PUDIL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2018 10:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2018 06:16

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 10:30
Petr Huttr

Expert: Jakub Hromádka
Tip experta: remíza

Velmi důležitý zápas pro oba, jak Příbram, tak Velim potřebují vyhrát. Remíza a Velim na penalty.

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 10:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 14:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 13:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 10:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 15:41
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza