Velim nekladla téměř žádný odpor a Klíčany v poklidu vyhrály


Branky


11

Klíčany - Pro Velim je každý zápas klíčový, i ten v Klíčanech. Domácí ale zápas zcela jasně ovládli a připsali si zaslouženou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půl hodině bylo by zápase

Klíčany na svého soupeře vlétly a hned ve 4. minutě přišla úvodní branka. Na konci celé akce byl Hájek - 1:0. Ve 13. minutě se Hájek trefil podruhé - 2:0. Vedení domácího celku mohlo být i vyšší, ale další šance zůstaly nevyužity.

 

To se změnilo až ve 31. minutě po zakončení Předoty - 3:0. O čtyři minuty později se trefil i Jeslínek a bylo po zápase - 4:0. Hosté za prvním poločas zahrozili pouze jednou a to po rohovém kopu, ale gólem to neskončilo.

Zápas se jen dohrával

Druhý poločas už se jen prakticky dohrával. Domácí vědomi si velkého náskoku polevili, přesto drželi míč na svých kopačkách. Do šance se ale dostala Velim. Víšek však hlavou po rohovém kopu orazítkoval břevno. Na druhé straně přehazoval Krasus vyběhnuvšího Dejmka, ale balon skončil těsně vedle.



Ohlasy k zápasu



FC Velim
Lukáš Seifert, kapitán: "Vlítli na nás a po chvíli vedli o čtyři góly. Druhá půle už se jen dohrávala. Naprosto zasloužená výhra, výborný výkon Klíčan, kterým jsme se nedokázali vyrovnat, jak pohybem, tak fotbalovostí."



Sestavy


TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - T. Jurčík [-] , T. Krimlák [-] (64. J. Horák [-] ) , Š. Vošta [-] , M. Krimlák [-] - T. Petříček [-] (54. J. Háša [-] ) , A. Kraus [-] (74. D. Minha [-] ) , T. Buldra [-] (83. P. Dvořák [-] ) , P. Hájek [-] - J. Jeslínek [-] (79. J. Ježek [-] ) , J. Předota [-] -

FC Velim
D. Dejmek [-] - M. Jansta [-] (76. J. Zajíc [-] ) , L. Hartig [-] , M. Kasal [-] , J. Kukal [-] (71. M. Puk [-] ) , M. Novotný [-] (81. A. Jehlička [-] ) , L. Seifert [-] , O. Martikán [-] , V. Kopáček [-] (61. O. Kosina [-] ) , M. Kedršt [-] , P. Víšek [-]

ŽK: 14. J. Kukal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Čermoch Jakub - ŽABA Jiří, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 11. 2018 17:03
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: výhra hostů

Nám už nezbývá nic jiného, než vyhrát.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích