Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 15:30

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvozdnice schytala bůra od Poříčí


10

Hvozdnice - Na poslední dva zápasy by nejraději ve Hvozdnici zapoměnili. Inkasovali devět branek a chtěli do změnit v zápase s Poříčím. To se ale nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zadělali v závěru na drama

Jako první se dostal do šance ve 2. minutě Obermajer, ale domácí hráč mířil mimo tři tyče. Na druhé straně se hosté z první šance mohli radovat ze vstřeleného gólu. Ve 4. minutě rozehrával P. Podhorský a Rejhon roh nakrátko, následoval přízemní centr a na malém vápně uklidil míč do sítě Trpišovský - 0:1. O minutu později pálil nebezpečně Rejhon, ale mířil těsně vedle. V 6. minutě se prokličkoval Trpišovský až na hranici šestnáctky, tam byl posléze faulován. Přímý kop si postavil v nadějné pozici Rejhon, ale vysoko překopl domácí bránu.

 

Hra se poté začala odehrávat mezi vápny. Hosté byli lepším týmem, snažili se kombinovat a dostávat se do šancí, ale další přišla až ve 20. minutě. P. Pohorský se pokusil o střelu ze střední vzdálenosti, ale Hubínek byl pozorný. Na druhé straně poslal Třešňák do šance Petschla, ale ten ten z úhlu trefil brankáře. Ve 27. minutě vymyslet Třešňák další parádní gólovou příhrávku, ale zakočení Mrhala, vystihl brankář Tlamicha. Poříčí odpovědělo střelami Jíši a Trpišovského, ale obě pokryl domácí brankář.

 

Ve 35. minutě předvedli hostující hráči parádní kombinaci po ose P. Pohorský, Rejhon, Trpišovský, který ještě přihrál na Jíšu. Ten se neukvapil a našel ještě Haška, který poslal hosty do dvougólového vedení - 0:2. O dvě minuty později si míč na střelu navedl Trpišovský, ale nezamířil mezi brankovou konstrukci. Ve 41. minutě byl faulován v pokutovém území Třešňák, ale píšťalka hlavního rozhodčího zůstala němá. Ve 44. minutě vybídl opět Třešňák ke skórování Petschla, ale znovu výborný Tlamicha. V posledních vteřinách vystřelil Hromádka a jeho nepříliš prudká střela se otřela o tyč a zapadla do branky - 1:2.

Góly už dávalo ale jen Poříčí

Druhý poločas již nebylo tolik šancí, jako v poločase prvním. Ve 48. minutě střílel Rejhon, ale jen do připraveného Hubínka. V 52. minutě přiťukl nechtěně domácí Pešl míč do běhu Trpišovskému, který  tváří v tvář neměl problém překonat brankáře - 1:3. O pět minut později nahrával skvěle hrající Třešnák do tutovky Pešlovi, ale proti němu byl rychle z branky Tlamicha. Poté nedokázal Třešňákovu přihrávku proměnit ani Mráz. A rána hostující Rejhona nebyla vůbec přesná.

 

V 76. minutě uviděl Rejhon vpravo volného Jíšu, který ještě naservíroval míč na Trpišovského. Ten poslal z malého vápna míč nekompromisně pod břevno - 1:4. V 87. minutě přihrál Rejhon na Páva, který podél brankáře poslal míč do sítě - 1:5.



Sestavy


SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - O. Hodosi [-] , M. Matys [-] (42. R. Pešl [-] ) , L. Obermajer [-] , D. Petschl [-] (60. M. Štěpanovský [-] ) , J. Mrhal [-] , L. Třešňák [-] , J. Hromádka [-] , J. Neumann [-] (28. J. Kotěra [-] ) , L. Mráz [-] , K. Rochl [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , D. Verner [-] (77. O. Páv [-] ) , M. Jíša [-] , P. Pohorský [-] (60. Z. Šenkeřík [-] ) , J. Trpišovský [-] , D. Rejhon [-] , J. Žák [-] , J. Pohorský [-] (85. L. Kaňka [-] ) , K. Vacek [-]

ŽK: 23. J. Hromádka , 33. O. Hodosi , 55. D. Petschl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šefara Milan - JEŽEK Ondřej, SANDEV Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 14:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 16:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 18:00
Petr Huttr

Expert: Michael Kasík
Tip experta: výhra hostů

Poslední dva zápasy Hvozdnice se skórem 1:9 hovoří za vše.

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 09:43

Tip: výhra hostů