4:1
(3:1)
22. L. Palko
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 17:00

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí porazilo Nové Strašecí a to marně čeká na další bodový zisk


Branky


3. J. Říčka (vl.) , 29. J. Trpišovský , 36. M. Jíša , 47. D. Rejhon - 22. L. Palko
10

Poříčí - V rámci 6. kola Ondrášovka KP zajížděli svěřenci Petra Svobody do Poříčí, kde mohli navýšit svůj dosud malý bodový zisk. Trenér do zápasu postrádal zraněného Jana Mrázka a Patrik Svoboda byl jen na lavičce ze stejného důvodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poříčí odcházelo do kabin spokojenější

Není to poprvé, co se začalo hrát a hned padla branka. A opět do novostrašecké svatyně. Domácí rozehráli rohový kop na krátko a následný centr chtěl odhlavičkovat Říčka, ale míč jen přizvedl a ten zapadl za bezmocného Peška - 1:0. Hosté měli problémy s menším hřištěm, tudíž se kupily chyby v rozehrávce a přechodu do ofenzivy. Na druhé straně Poříčí zahrozilo po centrovaným míči ze strany, kdy míč propadl až k exligovému Šenkeříkovi. S jeho hlavičkou si ale Pešek poradil.

 

Novému Strašecí se podařilo po krásné akci srovnat. Ve 22. min. postupoval Palko z levého beka, narazil si se spoluhráčem a jeho nabídku mezi stopery využil akrobatickým zakončením přes brankáře - 1:1. Vyrovnaný stav ale nevydržel příliš dlouho. Chvíli před půl hodinou odehraného času se po dlouhém autovém vhazování odrazil míč k nepokrytému Trpišovskému a ten mířil přesně k tyči - 2:1.

 

Strašecí se dále pokoušelo o zakončení, ale buď koncovka nebo přechodová fáze postrádala přesnost. Když už překonána obrana, zastavil konkrétně Mžourka zdvižený praporek. Do šatny se trefilo Poříčí ještě jednou. Pařízek chyboval v rozehrávce a valil se na něj Jíša. Ve vápně se přes něj prosadil a střelou pod brankáře stanovil konečné poločasové skóre - 3:1.

Plány Strašecí zhatil čtvrtý gól a červená karta

Vstřelit kontaktní gól a pokusit se se zápasem něco udělat. To byl cíl do druhého poločasu, který se novostrašeckým fotbalistům rychle rozplynul. Neuběhly ani dvě minuty a s obrannou řadou si ve vápně doslova prohrál Rejhon a razantním zakončením poslal svůj tým do trháku - 4:1. Další komplikací bylo zbytečné vyloučení Beneše ze 60. minuty po odpískaném faulu domácích ve vlastním vápně.

 

Domácí polevili, a tak se hrálo bez šancí mezi vápny. A když už se jeden z týmů o něco pokoušel, tak tomu chyběla potřebná přesnost. Reflexivním zákrokem vyškrábl míč Pešek po střele z otočky ve vápně. Poslední šanci měli opět domácí, to když si míč ve vápně připravil Trpišovský. Jeho pěkná střela ale skončila nad brankou. Nové Strašecí takani v dalším zápase nepochodilo a i nadále se nachází ve spodku tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nové Strašecí
Tomáš Pešek, brankář: "Další zápas, ve kterém dostaneme gól hned na začátku. Když se nám podaří vyrovnat, tak opět netrvá dlouho a soupeř zase vede. To bych se po.... V kabině si řekneme, že se s Poříčím dá v klidu hrát a že kazí stejně jako my. Neuběhnou ani dvě minuty a zase inkasujeme. Necháme si dát zbytečnou červenou a zbytek zápasu se už jen dohrával. Takhle to nejde dál, musíme se doma chytit s Velimí a rozjet vítěznou mašinu, která byla k vidění na konci jara."



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - Z. Šenkeřík [-] , V. Peroutka [-] , D. Verner [-] , M. Jíša [-] , L. Kaňka [-] (46. P. Havlíček [-] ) , J. Jírů [-] , J. Trpišovský [-] , D. Rejhon [-] , J. Žák [-] , K. Vacek [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
T. Pešek [-] - L. Beneš [-] , L. Mrázek [-] , M. Kaválek [-] , M. Mžourek [-] , M. Pařízek [-] (83. J. Trégr [-] ) , L. Palko [-] , J. Kapek [-] , J. Trnka [-] , M. Hartman [-] , J. Říčka [-] (46. M. Erba [-] )

ŽK: 42. J. Žák - 31. J. Trnka , 62. J. Kapek , 63. L. Mrázek . ČK: 60. L. Beneš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zuska Oldřich - DIVILEK Peter, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Jan Hušbauer
Tip experta: výhra domácích

Stejně jako Lhota, tedy Poříčí doma zvítězí, ale jednoduché to mít nebudou.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích