Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 10:15

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutná Hora porazila obhájce prvenství z Poříčí


Branky


12

Kutná Hora - Fotbalisté Kutné Hory nezískali v posledních dvou zápasech ani bod. To chtěli napravit v pátém kole, ale nečekal je vůbec jednoduchý úkol. Do Kutné Hory totiž zavítal loňský vítěz – SK Posázavan Poříčí nad Sázavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily do poločasu gól

Poprvé v domácím prostředí nastoupila nová domácí akvizice, útočník Štěpán Kacafírek. A byl to právě Kacafírek, kdo v úvodních minutách zaměstnával obranu hostí. Nejprve ještě jeho střelu z úhlu vyrazil Soukup. O chvíli později nacentroval do vápna Hradílek, ale hlavička Kacafírka se otřela o břevno.

 

Ve 31. min. se přítomní diváci dočkali už také vstřelené branky. Přesný centr Marka si našel Kacafírek a hlavou poslal míč do brány - 1:0. Hned o dvě minuty později mohlo být skóre srovnáno. Jírů ale ve skluzu minul hostující branku. Přeci jen ale do poločasu přišlo vyrovnání. Za domácími obránci se objevil Hašek a z úhlu dostal balón za záda vybíhajícího brankáře Malého - 1:1

Kacafírek podruhé

Po změně stran se hrálo vyrovnané utkání. V 67. min. si po závaru našel míč na hranici penalty Rejhon, proti kterému se ale blýskl fantastickým zákrokem Malý. Na šanci hostí odpověděli domácí tím nejlepším způsobem. Od lajny centroval Piskač, míč si našel Kacafírek a podruhé v utkání poslal Kutnou Horu do vedení - 2:1.

 

Piskač měl poté na kopačkách rozhodnutí, ale nemířil přesně. V nastavení pak měl šanci na vyrovnání Šenkeřík, ale domácí brankář Malý byl pozorný.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Jsme rádi za tři body proti těžkému soupeři. Poslední tři zápasy jsme hráli proti kvalitním týmům a získali jsme jen tři body, to jsem trošku zklamaný, že jich nemáme více. Body jsme prodělali se Slaným a ve Lhotě. Poříčí bylo kvalitní na míči a zkušené hráče. My ale získali tři body a těch si vážíme. Výkon nebyl tak dominantní jako například v prvním poločase se Slaným, ale na rozdíl od zápasu se Slaným, dnes máme tři body, a to se počítá. Jsme spokojeni s novou posilou Štěpánem Kacafírkem, který vstřelil tři branky ve dvou zápasech. Výkon týmu na můj vkus nebyl úplně takový, jaký jsme si představovali. Po chybě soupeř vyrovnal, to je škoda. Do toho tam hosté měli ještě nějaké šance. Na druhou stranu šance jsme měli i my, a naštěstí jsme je využili lépe, než soupeř. Hráli jsme s loňským vítězem soutěže, jehož tým se téměř nezměnil. Navíc ještě posílil o Šenkeříka, který má ligové zkušenosti. V tomto utkání se ukázalo, jak na tom jsme. V předchozích zápasech jsme nepropadli, ale tento zápas ukázal, že můžeme hrát se všemi soupeři ze soutěže. Teď je třeba soustředit se na další zápas a pokračovat v získávání bodů."




Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - O. Filipec [-] , T. Exner [-] (60. V. Piskač [-] ) , L. Marek [-] , J. Hradílek [-] , V. Semrád [-] , M. Wolf [-] , Š. Kacafírek [-] , J. Kulhánek [-] (68. S. Rosendorf [-] ) , B. Franc [-] , P. Bílek [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - Z. Hašek [-] (52. M. Bohata [-] ) , V. Peroutka [-] , M. Jíša [-] , P. Pohorský [-] (85. L. Kaňka [-] ) , J. Jírů [-] , J. Trpišovský [-] , D. Rejhon [-] , J. Žák [-] , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-] (78. D. Verner [-] )

ŽK: 44. L. Marek , 84. J. Hradílek , 88. P. Malý - 86. M. Jíša , 93. D. Verner .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: JEŽEK Ondřej - CÍLEK Martin, SANDEV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Václav Drážek
Tip experta: remíza

Tento zápas půjde do penalt, které ovládne Poříčí.

Tip: výhra domácích

Kacafírek doma vydře body

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza