Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí předvedlo skvělý obrat proti Poříčanům


9

Poříčí - Zápas mezi Poříčím a Poříčany nabídl divákům bláznivou podívanou, ve které padlo hned sed branek. K vidění byl hlavně málo vídaný obrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Předkrm před bláznivým druhým poločasem

Poříčí odehrálo doma s Poříčany bláznivý zápas. Svěřenci trenéra Šimáčka se pokusili hodit za hlavu poslední nepříliš povedené výsledky, ale vzhledem k průběhu utkání to nebylo vůbec snadné. Aktivněji navíc začali hosté a trpělivostí se ve 20. min. po zakončení Nádeníčka dostali také do vedení - 0:1. Poříčany se ale také ovšem nevyvarovaly chyb a po jedné z nich, se ve 31. min. prosadil Trpišovský 1:1.

Za třináct minut pět branek a parádní obrat

Na začátku druhého dějství mělo Poříčí pět jasných gólových šancí, ale Janocsko čaroval. Největší šance měl Jíša. A jak to již bývá, udeřilo na druhé straně a znovu to byl Nádeníček, který v 72. min. poslal Poříčany podruhé v utkání do vedení - 1:2. O dvě minuty později se trefil Červený a bylo to dokonce o dvě branky - 1:3.

 

Ten, kdo si myslel, že je hotovo a utkání se bude už jen dohrávat, se mýlil. Na hřiště přišel Bohata, který původně hrát neměl a obraz hry se výrazně změnil. Během půl minuty bylo srovnáno. Nejprve se v 78. min. po centru Pohorského trefil Jíša - 2:3. Vzápětí si z obránců udělal kužely Rejhon a bylo srovnáno 3:3. Ani to ovšem nebylo vše.

 

Dvě velké šance měli po dlouhé době opět i hosté, ale Tlamicha se vyznamenal. V 85. min. dovršili domácí hráči neskutečný obrat. Přímý kop Rejhona usměrnil za Janocska Trpišovský a Poříčí propuklo v euforii. V poslední minutě šel ještě sám na domácího brankáře Janda, ale své sólo proměnit nedokázal.



Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Přestože to byly neskutečné nervy a zestárl jsem o pár let, musím říci, že to byl skvělý fotbal a náš nejlepší výkon v sezoně. Remíza by možná byla zasloužená, ale jsem šťastný, že to kluci otočili. A tentokrát je musím i pochválit, že dohrávali vše, jak se má, bojovali, dřeli. Snad pochopí, že takhle musí hrát i dál."

SK Poříčany
Filip Stárek: "Zápas jsme hráli ve velkém tempu, ale po dvou vstřelených gólech jsme úplně přestali hrát a soupeř zápas otočil. Bohužel jsme si to prohráli sami. Teď už se musíme soustředit na Velim a utkání zvládnout."



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , D. Verner [-] (77. M. Bohata [-] ) , M. Jíša [-] , P. Pohorský [-] (90. M. Soukup [-] ) , J. Jírů [-] , J. Trpišovský [-] , D. Rejhon [-] , J. Žák [-] , K. Vacek [-]

SK Poříčany
M. Janocsko [-] - J. Šmidrkal [-] , P. Janda [-] , D. Červený [-] , P. Zdeňka [-] , F. Grábner [-] (86. F. Stárek [-] ) , V. Mišák [-] , L. Holler [-] , J. Prejsek [-] (68. D. Vild [-] ) , P. Touš [-] (15. J. Puk [-] ) , B. Nádeníček [-]

ŽK: 45. J. Žák , 75. K. Vacek - 66. J. Puk , 85. D. Vild .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hes Filip - STRÁNSKÝ Martin, FILIP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Josef Galbavý
Tip experta: výhra domácích

Poříčí vyhraje. Favorit soutěže, který se trochu trápí, ale doma zvítězí.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácím se tolik nevede, ale zabodují naplno