0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

3.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nespeky zaváhaly s Velimí


Branky


11

Nespeky - Ve třetím kole přívítaly Nespeky na svém hřišti nováčka soutěže - FC Velim. Zápas byl vyrovnaný a rozhodovat musely pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólu se diváci nedočkali

Utkání, kterému chyběly nejen góly, ale bylo skromné i na gólové šance.  V prvním poločase měli domácí několik příležitostí, ale buď chyběla větší kvalita v zakončení, nebo větší podpora spoluhráčů ve vápně. Přesto se do první šance dostali hosté. V 18. min. nakopl obránce dlouhý balon až za obranu Nespek, Burian si ve snaze zahrát malou domů způsobil svalové zranění. Navíc málem překonal velimský Hruška vybíhajícího Drážka.

 

Poté měly šance už pouze domácí. Dvakrát zakončoval Iheanacho, v prvním případě netrefil bránu, podruhé mířil přímo do brankáře. Ve 24. min. tečoval Pešta centr Myslivce pouze do boční sítě. Stejný hráč si neporadil ani s kolmicí od Kočího, když střela levou nohou skončila mimo bránu. Jediná akce, která by snesla přívlastek gólová, byla k vidění ve 39. min. Po levé straně se uvolnil Pešta a svým centrem našel na zadní tyči volného Klauze, ale jeho zakončení hlavou bylo slabé a nepřesné.

Rozhodnout mohl Puk, ale nedal

Druhý poločas byl v bledě modrém, s tím rozdílem, že častěji zakončovali hosté. Nicméně většinou se jednalo o střely mimo bránu, výjimkou bylo pouze zakončení Puka ze 73. min., ale s tím si Drážek bez větších problémů poradil.

 

Přišly dvě větší šance. Tu první měly Nespeky v 65. min., ale střela Pešty a ani následná dorážka Iheanacha gólem neskončily. Velim si svou největší příležitost schovala až na 92. min., kdy dlouhý výkop od brankáře převzal Puk, obešel obránce a zakončoval na zadní tyč, ale jeho pokus šel těsně mimo.

První body pro Velim

O vítězi tak rozhodovaly pokutové kopy. V první sérii chytil Drážek penaltu velimskému Seifertovi a pro domácí to vypadalo nadějně. Ovšem hned vzápětí neuspěl Pešta a ve čtvrté sérii Kočí. Bod navíc tak putoval do Velimi.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Jaroslav Tesař, trenér: "Neodehráli jsme dobré utkání. Bohužel náš výkon hodně ovlivnilo brzké zranění Martina Buriana, který musel střídat, a my už pak nemohli dělat takové změny, jaké bychom potřebovali. V zápase jsme měli velké množství ztracených míčů, nedařilo se nám kombinačně, a když už jsme se do nějakého přečíslení dostali, tak jsme nedokázali dát kvalitní finální přihrávku. Samozřejmě, byl to úplně jiný zápas než v předchozích dvou případech. Jak Lhota, tak Poříčí byly v utkání favoritem a chtěli hrát fotbal. Dnešní soupeř byl úplně jiný, přijeli si alespoň pro bod, poctivě bránili, bojovali a to jim přineslo ovoce. Možná, že kdybychom proměnili jednu z našich šancí, tak soupeř musel hru více otevřít a fotbalu by to pomohlo. To se bohužel nestalo, my jsme se nedokázali prosadit, nedokázali jsme se prokombinovat a nedokázali jsme si vytvořit souvislejší tlak, a proto jsme utkání nedokázali vyhrát."




Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - A. Jasz [-] (46. O. Urban [-] ) , T. Krejza [-] , M. Burian [-] (32. J. Kukač [-] ) - J. Kočí [-] , J. Myslivec [-] (83. M. Voráček [-] ) , D. Pešta [-] , F. Iheanacho [-] , M. Klauz [-] , L. Braný [-] - P. Mikolanda [-] -

FC Velim
D. Dejmek [-] - M. Puk [-] , L. Hartig [-] , J. Kukal [-] (89. M. Kasal [-] ) , D. Hruška [-] , M. Novotný [-] (90. O. Kosina [-] ) , L. Seifert [-] , V. Kopáček [-] , M. Kedršt [-] , P. Víšek [-] , J. Ceral [-] (46. J. Zajíc [-] )

ŽK: 34. J. Kukač - 21. V. Kopáček .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Žáková Dagmar - PEJŠA Tomáš, JEŽEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Petr Huttr

Expert: Jakub Tůma
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou pro mě jasný favorit. V utkání zvítězí minimálně o dva góly.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích