1:1
(1:1)
35. O. Buček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:30

13.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín doma jen remízoval


Branky


1. P. Macíček - 35. O. Buček (p.)
15

Lídr tabulky z Nového Jičína doma jen remizoval s dobře hrajícím soupeřem z Holic. Bohužel toto utkání bude mít ještě dohru u kulatého stolu. Podivný výkon trojice rozhodčích určitě stojí za zamyšlení, jak se dá vést utkání jako je divize a vyloučení doposud nejlepšího střelce Pyclíka, to určitě může někomu hrát do karet. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Když se fotbalisté Nového Jičína coby vedoucí celek soutěže dostali hned v první minutě po gólu Macíčka, který si vyměnil míč s Opatřilem a po sólu nedal brankáři Kalinovi šanci ukázat umění,  do vedení, zdálo se, že to bude tentokrát proti celku, který sestoupil z MSFL jednoduchá „práce“ - 1:0

 

Ale jak se později ukázalo, nebylo tomu tak a domácí byli nakonec  moc a moc rádi za, z jejich strany, „upachtěnou“ remízu. Určitá převaha domácích, hrajících bez kapitána Švece, vyvrcholila v sedmé minutě, kdy se  do superšance k navýšení náskoku dostal po průniku Macíčka a jeho přihrávce do dvojnásobné šance Pyclík, který však tuto možnost nevyužil, když po první střele vyražené brankářem Jurášem, střílel podruhé z výborné pozice nad branku.

 

Poté hosté hru nejen vyrovnali, ale stále více se dostávali před šestnáctku domácích nebo do ní, zejména  po dvou rohových a přímém kopu a zadní řady domácích měly skoro pořád „plné kopačky práce“. Také v další fázi utkání se domácí snažili hrát kombinačně s přihrávkami nakrátko v docela malém prostoru, ale mnoho vzájemných přihrávek skončilo u hostí stejně jako dlouhé nákopy dopředu, s nimiž si zadáci hostí vcelku bez výraznějších problémů poradili.

 

 A domácí si docela „koledovali“… Jejich v mnoha případech nepřesná a „rozháraná“ hra dala hostím šanci k vyrovnání, které se jim podařilo poté, co rozhodčí nařídil pokutový kop  po „údajném“ hraní rukou Nipperta (dle TV záznamu tomu tak nebylo) v pokutovém území po střele hráče hostí.

 

A hostující střelec Buček se z bílého puntíku nemýlil - 1:1.

 

Když poté, co hosté naštěstí nic nevytěžili minutu před přestávkou z rohového kopu“vyrobeného“ špatným odkopem brankáře Tichánka, šlo se do šaten za remízového stavu, což jaksi moc „nešmakovalo“ zejména domácím příznivcům.



 

Skoro, dalo by se napsat, že „jako přes kopírák“, vypadala hra domácích i od počátku druhé půle, i když z jejich strany byla vidět určitá snaha o zlepšení, ale jejich náznaky útočení, byly soupeřem likvidovány v podstatě už v „zárodku“.

 

Po deseti minutách hry přišla docela slušná šance hostí, ale zůstala nevyužita, když ji zmařil v pokutovém území s námahou odkopem Juříček, deset minut na to přišel na druhé straně útok domácích, ale kolmice Farkase na některého ze spoluhráčů, skončila mimo branku za čárou. 

 

 Dvacet minut před koncem se míč dostal do šestnáctky domácích na zcela volného Bučka, který jej však poslal hlavou, za kterou se pak „držel“,  těsně vedle tyče Tichánkovy branky.

 

Čtvrthodiny před koncem oslabil svůj tým ostrostřelec Pyclík, který po předcházející žluté kartě dostal za protesty proti neodpískané penaltě za evidentní hraní rukou soupeře, hned druhou, což bylo pro domácí pro zbývající čas do konce zápasu ještě složitější.

 

Jak už to tak v mnoha případech bývá, oslabení přineslo domácím naopak zlepšení hry s tlakem na soupeřovu branku, kopali dva rohové kopy, kolmice Javorka  skončila za brankovou čárou, poté po akci Wolfa se domácí dvě minuty před koncem oprávněně dožadovali nařízení penalty za hraní rukou soupeře (zcela jasné a viditelné), ale rozhodčí nic „vidět nechtěl“.

 

Pak ještě kopal Macíček z docela dobré pozice vysoko nad branku a když ještě ve tříminutovém nastavení vytěžili domácí z přímého kopu jen další rohový kop, který hosté odvrátili, rozešli se soupeři s dělbou bodů, což bylo pro domácí, po nepříliš povedené hře, již potřetí v řadě, ale i přesto si před předposledním kolem ponechají v tabulce vedoucí pozici.


 



Sestavy


FK Nový Jičín
J. Tichánek [-] - T. Wolf [-] , D. Javorek [-] , F. Nippert [-] - M. Kiss Farkas [-] , J. Opatřil [-] (85. I. Preči [-] ) , M. Staněk [-] , P. Macíček [-] , J. Juříček [-] - P. Urbanovský [-] (64. J. Klepáč [-] ) , O. Pyclík [-]

1. HFK Olomouc
M. Kalina [-] - O. Bořil [-] , P. Rajnoha [-] , L. Koutek [-] , M. Schmidt [-] (66. T. Malenda [-] ) , P. Krumpolc [-] (85. T. Spurný [-] ) , M. Krejčí [-] , L. Horka [-] , O. Buček [-] , T. Drmola [-] , J. Juráš [-]

ŽK: 5. P. Urbanovský , 33. D. Javorek , 73. M. Staněk , 73. O. Pyclík - 43. J. Juráš , 81. P. Krumpolc , 92. M. Krejčí . ČK: 75. O. Pyclík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KOVÁŘČÍK Dominik - LYSÁK Václav, SMÝKAL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 19:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 07:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 20:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 17:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 14:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 20:15
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 22:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 19:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 17:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 08:15

Tip: výhra domácích