3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 15:30

9.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohumín stoupá vzhůru


Branky


15

 

Přes řadu zdravotních výpadků Bospor protáhl svou sérii zápasů bez porážky na pět v řadě, ve stejném počtu utkání jeho soupeři zakončili duel s červenou kartou na kontě. Po nevýrazném prvním poločase souboje s loni třetiligovým 1. HFK Olomouc svěřenci kouče Martina Špičky zabrali, dali tři góly, a protože poprvé v sezóně udrželi nulu, stoupají tabulkou vzhůru.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Stále nebyli k dispozici Dominik Palej a Jakub Padých, vedle nichž navíc po duelu v Novém Jičíně rozšířili marodku Richard Vaclík i Jan Ferenc. Do branky se vrátil Jakub Švrčina a už v úvodu po nedůrazné malé domů mohl inkasovat, naštěstí Malenda míč poslal do boční sítě. Následně hlavou mířil nad Spurný a v 19. minutě spálili hosté i dvojitou možnost – Malenda sám ze strany střílel, Pavel Moskal z malého vápna odvracel ke Spurnému, který pálil mimo.

 

I dál byli aktivnější hosté, kteří byli silní na míči a přesně kombinovali, naopak domácí kvůli řadě absencí marně hledali svou tvář. Křížná pumelice hostujícího Bučka se neujala, dělovka aktivního Spurného proletěla o vlas kolem šibenice, přesně nemířil ani Malenda a pak hlavou koníčkem zblízka zkoušel štěstí znovu Spurný, na padajícího Švrčinu si ovšem nepřišel.

 

Bospor až v samém závěru prvního poločasu dvakrát naznačil, že by kromě někdy náhodných nákopů zkusil soupeře zaskočit i jinak. Nejprve po trestném kopu a odrazu balónu ve vápně pálil nepřesně Milan Halaška, těsně před pauzou se potom opřel z 25 metrů do balónu Martin Hanus, jenže ani on neměl správně seřízená mířidla. První půli zakončila střela Bučka, kdy balón vyboxoval mimo zařízení Švrčina.

 

 

Druhý poločas, to už byla z domácí strany úplně jiná báseň. Ve 49. minutě ještě dokázal ránu Martina Hanuse vytěsnit brankář Kotek, ale po rohu Františka Hanuse se vysoko do vzduchu vyšrouboval Roman Košťál a nedal gólmanovi holického celku žádnou šanci – 1:0. Jen o tři minuty později Františka Hanuse zastavil ve středu hřiště v brejku přidržením Juráš, a protože už předtím viděl žlutou kartu, poroučel se předčasně ze hřiště.

 

Přesilovka, to je silná stránka Bohumínských. Košťál ještě na další centr Františka Hanuse ve slibné možnosti nedosáhl, branka Halašky pro údajný ofsajd neplatila a Mario Latocha vypálil z těžkého úhlu jen do gólmana Kotka. V 75. minutě ovšem ukázkově Adam Leibl vysunul do úniku Halašku, který ukázal, že v takových situacích není zvyklý se mýlit – 2:0.

 

Hanáci rezignovali a jedinou otázkou bylo, kolik gólů si nakonec domů povezou. Celá řada brejků Bosporu do otevřené obrany zůstala nevyužita, ve vyložené šanci pak z kroku Marek Lišaník trefil jen Kotka. Po centru Latochy v pádu o kousek přehodil bránu František Hanus, až pět minut před koncem sice gólman HFK odvrátil centr těsně před Halaškou, jenže Jaroslav Baculák při dorážce stanovil konečnou podobu skóre – 3:0.

Zdroj: http://www.fotbalbohumin.cz/

 



Ohlasy k zápasu


FK Bospor Bohumín
asistent trenéra,Patrik Poštulka: První poločas jsme prospali, chyběly nám pohyb a důraz. Druhý poločas pak rozhodla standardní situace, po které jsme šli do vedení. Hosty nato srazila nedisciplinovanost, po vyloučení už jsme měli jasně navrch. Konečně jsme odehráli prvně v sezóně také zápas s nulou a jsme rádi, že jsme neznehodnotili cennou výhru z Nového Jičína. Zdroj: http://www.fotbalbohumin.cz/

1. HFK Olomouc
trenér, Jaromír Lukášek: Do Bohumína jsme jeli s taktikou napadat rozehrávku a být aktivní dopředu. V prvním poločase jsme byli lepším mužstvem a vytvořili si 3-4 dobré brankové příležitosti, které jsme bohužel neproměnili. Po změně stran jsme chtěli navázat na první poločas. Chvíli se nám to dařilo, ale potom jsme nepohlídali roh domácích a vůbec z první střely jsme inkasovali. Potom, místo toho, aby jsme se zvedli, tak jsme se úplně zbytečně nechali vyloučit Jakubem Jurášem a od té doby už domácí hráli co potřebovali a přidali další dvě branky. Nebýt vyloučení, tak si myslím, že jsme určitě mohli pomýšlet na nějaké body. Doufám, že se z těchto chyb poučíme a další zápas zvládneme. http://www.1hfkolomouc.cz/



Sestavy


FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - J. Baculák [-] , J. Sittek [-] , P. Moskál [-] , R. Košťál [-] - M. Latocha [-] (84. L. Poštulka [-] ) , F. Hanus [-] , M. Halaška [-] (87. V. Malysz [-] ) , A. Leibl [-] - M. Hanus [-] , M. Lišaník [-] (78. J. Kubinski [-] )

1. HFK Olomouc
Š. Kotek [-] - T. Spurný [-] (65. A. Vlk [-] ) , L. Koutek [-] , O. Bořil [-] , P. Krumpolc [-] , M. Krejčí [-] , L. Horka [-] , T. Malenda [-] (73. M. Schmidt [-] ) , O. Buček [-] , T. Drmola [-] , J. Juráš [-]

ŽK: 26. R. Košťál , 81. J. Sittek - 21. J. Juráš , 60. T. Drmola . ČK: 52. J. Juráš .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KOSTELNÍK Tomáš - KOLÁČEK Jan, VLK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů