Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 16:00

5.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bospor si doma opět zasřílel


Branky


19

 

Podruhé doma a zase dominantní vítězství 5:1! Bospor v 5. kole MS divize E deklasoval po Viktorii Přerov stejným skóre také aktuálně druhý celek tabulky z Heřmanic a má na kontě šest bodů. Odpor houževnatého soupeře zlomili Bohumíňáci ve druhém poločase po vyloučení heřmanického Opaty, vítězství mohlo být nakonec ještě daleko vyšší.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V úvodu byli nebezpečnější hosté. První ránou prověřil Jakuba Švrčinu nebezpečný Půda, dvakrát pak marně zkoušel štěstí Opata.

 

Kousek nad střílel i na druhé straně František Hanus, ale ve 12. minutě to přišlo.

 

Rohový kop Františka Hanuse na přední tyči hlavou líznul Marek Lišaník a gólman Virec byl bezmocný – 1:0.

 

O chvíli později však hosté dostali darovanou standardní situaci v zajímavém prostoru, Mlčoch poslal míč do vápna a Kopečný přeskočil všechny své strážce – 1:1.

 

Bohumínským celkem ztracené vedení otřáslo a na těžkém terénu za vytrvalého deště měl navrch nováček. Dělovka Schwarze ve 25. minutě otřásla břevnem Švrčinovy svatyně.

 

Do vedení se Bospor mohl vrátit po dalším rohu Františka Hanuse a Lišaníkově prodloužení hlavičkou, na zadní tyči však zakončení nesedlo Milanu Halaškovi, který pak po dalším rohu střílel vedle.

 

Vzápětí kvůli zdravotním potížím dohrál autor první branky, na trávník se tak dostal zkušený Martin Hanus, který tentokrát začal pouze na lavici náhradníků.

 

 

Druhou půli zahájila střela Františka Hanuse nad břevno.

 

V 56. minutě se ovšem exekuce trestného kopu ujal Richard Vaclík a jeho strílený centr doklepl do sítě  skončila v síti – 2:1.

 

Vzápětí se situace opakovala, Virec ale s problémy napodruhé míč vyboxoval. Po hodině hry utekl po straně Půda, naštěstí pro domácí však jeho vybídnutí žádný ze spoluhráčů ve vyrovnání nepřetavil.

 

V 62. minutě přišel jeden ze zlomových momentů. Opata ve středovém kruhu zajel do Františka Hanuse, a protože už předtím měl žlutou kartu na kontě, zamířil předčasně pod sprchy.

 

Už po čtyřech minutách Bohumíňáci přesilovku zužitkovali, když Mario Latocha vystihl rozehrávku hostů a ranou ke vzdálenější tyči navýšil náskok Bosporu na dvě branky – 3:1.

 

Dvakrát se pak do zakončení dostal Martin Hanus, ale to mu ještě gól nebyl souzen. Hlavičkou neuspěl ani hostující Martynek, který poslal míč do náruče připraveného Švrčiny.

 

V 77. minutě minul „zařízení“ na první tyči zakončující Latocha, který měl gól na noze i vzápětí po průniku Halašky, míč však ještě chtěl pustit za sebe na spoluhráče, což vystihli heřmaničtí obránci.

 

To už se hrál atraktivní a útočný fotbal.

 

Tečovaná střela Půdy nenadělala Švrčinovi vážnější starosti, Jan Ferenc dělovkou zdálky o pár decimetrů minul šibenici.

 

Po hezké narážečce pak pálil do brankáře Virce zblízka Halaška, Latochova rána šla příliš vysoko a neprosadil se o pár vteřin později ani Martin Hanus, který nepropasíroval míč do sítě z malého vápna.

 

V 86. minutě ale už fanoušci jásali. Martin Hanus ideálně poslal za obranu do úniku Halašku, který ještě akci vyšperkoval přihrávkou na Vaclíka, zakončujícího do prázdné brány – 4:1.

 

Rány Lukáše Poštulky i Adama Leibla stihla srazit hostující obrana, přesto v poslední minutě Jaroslav Kubinski našel z trestného kopu hlavu Martina Hanuse a domácí norma byla splněna – 5:1.

 



Ohlasy k zápasu


FK Bospor Bohumín
Patrik Poštulka, asistent trenéra: Odehráli jsme kvalitní zápas na těžkém terénu. První poločas byl oboustranně vyrovnaný, po přestávce jsme ale získali převahu, šli do vedení a vše pak zřejmě rozhodlo vyloučení Opaty. Pak už jsme si vytvořili výrazný tlak, který jsme korunovali dalšími góly. Výše výhry je určitě zasloužená, gólů jsme mohli klidně dát i víc




Sestavy


FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - J. Sittek [-] , P. Moskál [-] , R. Košťál [-] , A. Leibl [-] - M. Lišaník [-] (39. M. Hanus [-] ) , M. Latocha [-] , F. Hanus [-] (76. J. Kubinski [-] ) , M. Halaška [-] , R. Vaclík [-] (87. L. Poštulka [-] ) , J. Ferenc [-] - -

FC Heřmanice Slezská
M. Virec [-] - K. Půda [-] , S. Mantey [-] (74. J. Velička [-] ) , D. Mlčoch [-] (81. J. Hetto [-] ) , M. Šimáček [-] , O. Strojek [-] , E. Opata [-] , D. Tomšů [-] , P. Schwarz [-] (69. D. Martynek [-] ) , A. Kopečný [-] , D. Fojtík [-]

ŽK: 26. J. Ferenc , 34. J. Sittek , 37. M. Halaška , 74. R. Vaclík , 78. A. Leibl - 32. P. Schwarz , 34. E. Opata , 53. D. Fojtík . ČK: 62. E. Opata .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: MANKOVECKÝ Tomáš - MACRINEANU Jiří, RICHTÁR Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů