Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 10:15

3.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohumín dvakrát vedl, domů jede s prázdnou


Branky


13

 

Bospor sice na horké půdě ve Slavičíně v nedělním dopoledni v zápase třetího divizního kola dvakrát vedl, jenže nakonec zůstali hosté bez bodu. Domácí favorit si k obratu pomohl trefami po standardních situacích, jejichž bránění Bohumíňáci nezvládli. Duel skončil navlas stejným výsledkem jako středeční pohárový zápas v Hranicích, svěřenci Martina Špičky prohráli 2:4.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

I bez Jaroslava Baculáka (trest za pohárové vyloučení) a stále marodících Richarda Vaclíka s Dominikem Palejem začali hosté skvěle. Po chybě v domácí defenzívě utekl už ve 4. minutě po straně Mario Latocha, ideálně předložil balón do vápna Milanu Halaškovi, jenž se prosadil bombou pod břevno – 0:1.

 

Domácí měli mírnou územní převahu, kterou korunovali ve 22. minutě vyrovnávacím gólem Petra Švacha, jen on sám však ví, zda nehrál rukou. Hosté se svými mocnými protesty u rozhodčích nepochodili – 1:1.

 

O tři minuty později trochu nejistá domácí obrana chybovala znovu, z 18 metrů se do balónu opřel Latocha a přízemní ranou šajtlí napnul síť – 1:2.

 

Poslední čtvrthodina první půle byla nejzajímavější pasáží zápasu. Hlavičku Vaculíka chytil Jakub Švrčina, po rohu pálil volný Petr Švach nad. Tutovku nedotáhl ani Jakub Padých, který běžel sám z úhlu na Vypušťáka, ovšem neprocedil pod ním míč do sítě ani na nabíhajícího Latochu. Gólman Slavičína zachránil i situaci po centru Jana Ference, kdy se po odrazu od stoperů míč dostal k Halaškovi, jenže Vypušťák byl blízko a pádem pod nohy šanci zmařil.

 

Dalším varováním pro hosty byla nepřesná hlavička Petra Švacha z deseti kroků, jenže defenziva hostů pak podcenila další nákop z hloubi pole a Žůrek se dostal poměrně lacino k vyrovnání – 2:2. Šokované hosty málem ještě do půle ztrestal Kalus, jehož tečovaná rána skončila jenom pár decimetrů vedle tyče branky Bohumína.

 

 

Ve druhé půli se hrálo převážně mezi šestnáctkami. Domácí byli silnější na míč, měli mírně navrch a na rozdíl od hostů si vytvářeli i šance. Se skákavou střelou Školníka si ještě Švrčina poradil, nůžkami jej nepřeloboval ani Elšík, ale v 58. minutě zahrávali domácí roh a Vaculík hlavou otočil skóre – 3:2.

 

A že se naplní pohárové skóre Bohumína, to zařídil čtyři minuty před koncem nejlepší muž na hřišti Petr Švach, když prodloužil hlavou do sítě centr Horáčka – 4:2. Bospor v podstatě po přestávce šanci neměl, několik nadějných akcí zůstalo bez finálního zakončení.

 

ZDROJ: http://www.fotbalbohumin.cz/

 



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
trenér, Petr Slončík: Myslím si, že první poločas byl podle našich představ, ačkoliv výsledek tomu neodpovídal. Z naší strany to bylo ofenzivní, ale bohužel jsme trošku nezvládli obrannou fázi po taktické stránce. Díky individuálním chybám jsme soupeři nabídli možnosti, který toho dvakrát využil. Jinak co se týče atraktivity a toho fotbalu, tak tam to bylo dobré. Problém byl neproměňování šancí. Při těch se musíme chovat jinak, být více chladnokrevní. Nabádal jsem hráče zachovat hlavně klid, protože jsem věřil, že přijdou další šance, které proměníme. Vzhledem k tomu, že máme jak kvalitu v tom zahrávání, tak i kvalitu hráčů, co se týče fyzických dispozic v koncovce, bylo záhodno se konečně prosadit i ze standardní situace a pomoci si tím, což se nám nakonec podařilo. ZDROJ: fotbal-slavicin.cz

FK Bospor Bohumín
asistent trenéra, Patrik Poštulka.: Se silným soupeřem jsme odehráli dobrý zápas. Slavičín hraje jednoduše a účelně, což na nás platilo. Dvakrát jsme sice vedli, bohužel soupeř vždycky rychle srovnal. Měli jsme uhrát první poločas s naším vedením, i když je pravda, že první gól by spíše měl platit v házené… Vše rozhodla standardka při třetí trefě, pak už Slavičín zápas rozkouskoval a dohrál do vítězného konce. ZDROJ: http://www.fotbalbohumin.cz/



Sestavy


FC TVD Slavičín
S. Vypušťák [-] - T. Švach [-] , J. Žůrek [-] , T. Vaculík [-] (73. D. Šťastný [-] ) , V. Kalus [-] , L. Mezírka [-] , O. Školník [-] (80. D. Horáček [-] ) , P. Švach [-] (87. D. Zvoníček [-] ) , T. Kocián [-] , P. Elšík [-] , B. Fojtík [-]

FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - J. Sittek [-] , R. Košťál [-] , L. Poštulka [-] (82. P. Šiška [-] ) - J. Ferenc [-] , F. Hanus [-] (69. M. Lišaník [-] ) , M. Latocha [-] , M. Halaška [-] , A. Leibl [-] - M. Hanus [-] , J. Padych [-]

ŽK: 82. D. Šťastný - 35. M. Latocha , 63. F. Hanus , 76. A. Leibl , 85. J. Ferenc , 93. J. Sittek .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: ŽUROVEC David - SIVERA Jan, VRŤO Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích