4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

2.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanice rozdrtily Havířov


Branky


10

 

Na hřišti nováčka havířovští nepředvedli dobrý výkon a připsali si vysokou porážku.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Od počátku hosté nehráli dobře a domácí toho využili k získání vedení. Jestli si havířovští příznivci mysleli, že se to ve druhé půli změní, tak se v tomto ohledu zklamali. Indiáni v podstatě vyklidili pole a Heřmaničtí se nakonec zaslouženě radovali z vysokého vítězství.

 

 

„Dnes jsme si nezasloužili vůbec nic. Náš výkon byl v prvním poločase špatný a ve druhém ještě horší. Všichni jsme si toho vědomi a více o tom asi není potřeba mluvit. Možná jen to, ať z toho neděláme nějakou tragedii, protože jde pořád jen o sport ve kterém se vyhrává, ale taky někdy prohrává. My, na rozdíl od jiných, máme to štěstí, že máme šanci to napravit. A toho si važme. Na světě jsou daleko horší věci. Koukněte třeba na naše vojáky, které potkala ta strašná věc. Tomu se říká tragédie, když jde o život. Čest jejich památce. A my buďme rádi, že si můžeme znovu nazout kopačky a jít si zahrát fotbal,“ řekl po utkání hrající trenér Miroslav Matušovič.

 

ZDROJ: indianihavirov.cz/

 



Sestavy


FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - K. Půda [-] (76. A. Dočkalík [-] ) , S. Mantey [-] (46. D. Martynek [-] ) , D. Mlčoch [-] (69. M. Kosňovský [-] ) , O. Strojek [-] , J. Hetto [-] , E. Opata [-] , D. Tomšů [-] , P. Schwarz [-] , A. Kopečný [-] , D. Fojtík [-]

MFK Havířov
R. Smětak [-] - J. Hottek [-] , M. Igbinoba [-] , L. Macík [-] - N. Guendouze [-] (76. T. Bajzath [-] ) , T. Wojnar [-] (78. T. Zbavitel [-] ) , P. Zupko [-] , J. Klejnot [-] - M. Dawid [-] , C. Bibaku [-] , M. Matušovič [-] (64. V. Bujok [-] )

ŽK: 39. K. Půda , 67. J. Andrejko , 72. D. Fojtík , 79. A. Kopečný , 80. E. Opata - 30. J. Klejnot , 40. M. Igbinoba , 51. M. Matušovič .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Běhal Radek - SVOBODA Radek, VRŤO Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů