Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:00

10.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš dotáhla, ale nakonec padla


Branky


17

Již pět utkání čeká na výhru tým z Velké Bíteše. Tentokrát Danihelkovi svěřenci padli s Tasovicemi

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Divoký zápas odstartoval v 8. minutě Švejkar, který se položil do centru z pravé strany a ukázkovým volejem do šibenice otevřel skóre – 0:1. Za dvě minuty se řítil zcela sám na Pelána v domácí brance Garčic, ten ale jeho střelu vyrazil. V 15. minutě byl domácí brankář bezmocný proti krásné střele Blahoudka – 0:2. A uběhly sotva další dvě minuty a bylo to 0:3. To totiž domácího brankáře nachytal na hruškách Švarc, který jej po rychlé rozehrávce přeloboval z vlastní poloviny hřiště – 0:3. Domácí tým byl v té chvíli na ručník. A hosté mohli přidat i další branky. Jednou totiž ještě nastřelili tyč a v další vyložené šanci si dávali nesmyslně přednost při zakončení. Možná to byl právě moment, kterým urazili fotbalového Boha. Domácí se vzchopili a takřka ztracený zápas málem otočili. Do hry se začali dostávat zhruba po půlhodině hry, kdy vyslali úplně první střelecký pokus na branku soupeře. V první obrovské šanci sice ještě těsně po sobě selhali Kuldan i Juříček. V 39. minutě Merdita ukázkovou střelou zdálky vykřesal jiskru naděje – 1:3. 

Hosté v závěru rozhodli

Domácí tým vlétl do druhé půle jako vítr. Hned v její první minutě zahodil obrovskou šanci Kuldan. Tlak na branku hostí postupně sílil a v 57. minutě přišlo snížení na rozdíl jediné branky, když po závaru před brankou prostřelil chumel hráčů Novotný – 2:3. Zcela z míry vyvedení hosté dostali brzy poté i třetí ránu do zad, když se v další nepřehledné situaci před i v pokutovém území Tasovic dostal k míči Hošek a vyrovnal – 3:3. Stav na ukazateli skóre a samotné dění na trávníku stupňovalo napětí a nervozitu, která se přenášela do hlav hráčů a začalo přibývat drobných rozmíšek i potyček. Při jedné z nich neudržel nervy na uzdě domácí Merdita a za vražení do soupeře inkasoval žlutou kartu, bohužel pro něj už druhou v zápase. Tasovice tak do poslední čtvrthodiny dostaly výhodu jednoho hráče v poli. Nepříliš přesný rozhodčí Podhajský měl co dělat, aby udržel kormidlo zápasu pevně v rukách, obě strany se ve snaze strhnout vítězství na svoji uchylovaly k drobným nefér způsobům hry. Právě jedna taková situace znamenala hodně sporný přímý kop těsně před pokutovým územím domácích a hostující Švarc podruhé v zápase ukázala svoji extratřídu. Precizní střelou přes zeď umístil míč k tyči a Tasovice znovu vedly – 3:4. V deseti hráčích už Velká Bíteš neměla dost sil na to, aby na tento úder ve zbývajícím čase dokázala odpovědět, a tak „Tasanda“ těsné vedení v bláznivém zápase udržela až do jeho konce.

 

Velká Bíteš v příštím kole hostí Strání. Tasovice čeká Bzenec.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - V. Bárta [-] , T. Mrňa [-] , L. Kopáček [-] - R. Novotný [-] , A. Merdita [-] , F. Kuldan [-] , M. Hošek [-] , J. Kratochvíl [-] (85. D. Burian [-] ) - T. Juříček [-] , T. Sodomka [-] (46. D. Pořízek [-] )

TJ Sokol Tasovice
J. Konvalina [-] - R. Švarc [-] , D. Odehnal [-] , M. Paul [-] , J. Švejkar [-] (70. J. Landšperský [-] ) , P. Horáček [-] (68. J. Čermák [-] ) , P. Lapeš [-] (89. R. Lapeš [-] ) , M. Blahoudek [-] , Z. Mička [-] , L. Hrazdílek [-] , M. Garčic [-]

ŽK: 18. T. Juříček , 31. A. Merdita , 62. L. Kopáček - 16. J. Švejkar , 62. R. Švarc , 74. L. Hrazdílek , 76. M. Blahoudek , 90. M. Garčic . ČK: 71. A. Merdita .
Hráči zápasu: V. Bárta - M. Paul , P. Lapeš .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Podhajský Matěj - HUBENÝ Lukáš, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Rygl
Tip experta: výhra hostů

V Bíteši to bude velmi náročný zápas, ale věřím, že zápas zvládneme a vyhrajeme.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích