0:5
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:00

10.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice jednoznačně vyhrály v Bystrci


Branky


18. R. Chyla , 29. P. Malata , 35. J. Trtílek , 67. T. Zezula , 76. P. Novák
17

Rosice zvládly roli favorita a na hřišti Bystrce nastřílely pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo jasno

Již ve 4. minutě mohl po centru Černého z pravé strany skórovat Trtílek, jeho střelu ale srazil Pelc na roh. V 6. minutě napřáhl z dálky Stevanović, jeho střela skončila vedle pravé tyče. Ve 14. minutě po dalším rohu Slovanu pálil pohotově Malata, Herink jeho střelu dokázal chytit. V 18. minutě přenesl Černý hru zprava doleva, odkud Trtílek přihrál pod sebe Chylovy a ten z otočky otevřel skóre zápasu – 0:1. Ve 23. minutě měl po akci Trtílka s Malatou blízko k druhé brance Chyla, Herink však výborným zákrokem vytáhl jeho střelu na roh. Ve 26. minutě předvedli domácí svoji nejhezčí akci v utkání, po které se sám před Zádrapou zjevil Stevanović, rosický brankář jej však vychytal. O dvě minuty později hezky zakombinovali i rosičtí, Šíp však z úhlu Herinka nepropálil. Několik desítek vteřin na to se míč dostal k Malatovi, který bombou pod břevno zvýšil – 0:2. Ve 35. minutě našel Černý centrem z pravé strany na zadní tyči Trtílka a ten s pomocí tyče uzavřel gólový účet prvního poločasu – 0:3.

Hosté navyšovali vedení

V 50. minutě zahrávali domácí přímý volný kop z nebezpečné pozice, střelu Stevanoviće ale Zádrapa s přehledem kryl. V 59. minutě našel Chyla centrem z pravé strany osamoceného Selingera, ten však hlavou nedokázal zamířit přesně. V 67. minutě vyslal Trtílek do úniku Chylu, který našel před branku nabíhajícího Zezulu a ten přesnou střelou zvýšil – 0:4. V minutě 76. utekl po pravé straně Černý a nezištnou přihrávkou našel před prázdnou brankou Nováka, který uzavřel skóre zápasu – 0:5.

 

Rosice v dalším kole hostí Žďár nad Sázavou. Bystrc hraje ve Staré Říši.



Ohlasy k zápasu


FC Dosta Bystrc-Kníničky
Martin Kasálek (trenér): V důsledku četných zranění a nemocí se nás na zápas sešlo dvanáct, což bylo ještě méně než minulý týden. Čekal nás těžký soupeř a věděli jsme, že musíme oproti minulému týdnu zlepšit náš výkon, aby se neopakoval náš výpadek. Z tohoto pohledu jsme hráli daleko kompaktněji a zlepšili naši práci s míčem. I když je výsledek jednoznačný, vrátili jsme se k činnostem, které nás mohou posunout vpřed. Minimálně tři branky byly naprosto zbytečné, kdy jsme naší nedůsledností dovolili soupeři jednoduše vstřelit branku. Naopak naše stoprocentní příležitosti se nám nepodařilo proměnit a proto je výsledek jednoznačný a pro nás nepříznivý.

FC Slovan Rosice
Michal Kugler (trenér): Zkusili jsme některé nové věci, hráči však byli málo pracovití a ochotní se častěji nabízet. Nejsem příliš nadšený z tak vysoké porážky Bystrce, před léty jsem zde prožil fotbalovou radost.



Sestavy


FC Dosta Bystrc-Kníničky
J. Herink [-] - M. Zatloukal [-] - R. Babić [-] , U. Stevanović [-] , O. Pelc [-] , M. Hladký [-] , J. Ovčačík [-] , o. pohanka [-] (67. D. Thompson [-] ) , M. Krejčíř [-] , D. Marcinov [-] , M. Janíček [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - R. Chyla [-] (72. M. Kršák [-] ) , J. Trtílek [-] , P. Šíp [-] , P. Drbal [-] , J. Vítámvás [-] , T. Selinger [-] (59. D. Pazourek [-] ) , P. Malata [-] (59. P. Novák [-] ) , J. Černý [-] , M. Kugler [-] , T. Zezula [-]

ŽK: 74. P. Šíp .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: KOLÁČEK Jan - LIŠKA Petr, KOSTELNÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Martin Rygl
Tip experta: výhra hostů

Zde očekávám jednoznačnou výhru Rosic.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů