0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.08.2018 17:00

1.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasovice udeřily v Břeclavi před přestávkou


Branky


7

Dvě slepené branky před poločasovou pauzou zajistily Tasovicím zisk tří bodů v Břeclavi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Tasovice přijely do Břeclavi, které chyběla řada hráčů, s jasným cílem, a to bodovat. To se nakonec hostům povedlo, přičemž o výsledku rozhodl závěr prvního poločasu.

 

Domácí začali aktivně a patřilo jim prvních patnáct minut zápasu. Nedostali se však do žádné vyložené šance a zůstalo tak jen u náznaků. Po této fázi utkání se hosté zlepšili a velmi mladé domácí mužstvo začali přehrávat. Vše vyvrcholilo v závěru prvního poločasu, kdy tasovičtí dvakrát udeřili. Nejprve se ve 43. minutě po přímém volném kopu Romana Švarce dostal nejvýše Daniel Odehnal a přesnou hlavičkou otevřel skóre zápasu – 0:1. Hned na to domácí zbytečně ztratili míč na polovině hřiště, když už se zdálo, že rychlý brejk hostí uhasili, tak se míč šťastně odrazil k Jaroslavovi Fukalovi a ten s přehledem prostřelil Romana Kalinu – 0:2. Za tohoto stavu se také šlo do kabin.

Hosté si vedení pohlídali

Domácí se ve druhém poločase snažili alespoň korigovat nepříznivý stav utkání, ale to se jim nepovedlo. Zkušení hosté drželi míč a domácí do žádných velkých příležitostí nepouštěli. Tasovice tak mohou slavit první body v sezoně.

 

Břeclav jede v příštím kole do Bzence. Tasovice hostí Havlíčkův Brod.



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
David Pazdera (trenér): Chyběla nám z různých důvodů řada zkušených hráčů. V základní sestavě jsme tak měli hned sedm fotbalistů mladších než dvacet let. V tomto světle jsme neodehráli tak špatné utkání. Do 42. minuty jsme hráli to, co jsme chtěli, ale bohužel všechnu práci zhatila dvouminutovka ze závěru prvního poločasu. Nejprve jsme inkasovali po dobře zahrané standardce, druhý gól jsme pak dostali po hrubé individuální chybě stopera. Pro náš mladý tým pak bylo těžké se zápasem něco udělat.

TJ Sokol Tasovice
Miroslav Steinhauser (trenér): Byl to typický zápas na úvod sezony. První poločas byl z naší strany neurovnaný, paradoxně jsme ale dali dvě branky po chybách domácí obrany. Ve druhém poločasu se naše hra zlepšila, ale ještě to nebylo ono. Herně to ještě neladilo. Spokojený jsem tak jen s výsledkem a se ziskem tří bodů.



Sestavy


MSK Břeclav
R. Kalina [-] - P. Musil [-] , F. Čermák [-] , P. Martinek [-] , J. Fiala [-] , P. Dřevěný [-] , T. Mráz [-] (53. R. Ulehla [-] ) , M. Kriston [-] , P. Simandl [-] (46. O. Osička [-] ) , M. Schüller [-] (75. A. Bařina [-] ) , Š. Herman [-]

TJ Sokol Tasovice
J. Konvalina [-] - R. Švarc [-] , M. Garčic [-] , J. Fukal [-] (79. T. Heneš [-] ) , D. Odehnal [-] , J. Rapouch [-] , P. Horáček [-] , P. Lapeš [-] , M. Blahoudek [-] , Z. Mička [-] (46. J. Čermák [-] ) , L. Hrazdílek [-]

ŽK: 29. T. Mráz , 40. P. Simandl - 11. L. Hrazdílek , 18. J. Fukal .
Hráči zápasu: D. Odehnal , R. Švarc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hovorka Miroslav - GALÁŘ Jakub, MAYER Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Petr Kasala
Tip experta: výhra hostů

Myslím že Břeclav bude letos slabá a proto tipuji výhru Tasovic.