2:6
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předenice vystříleli vysokou výhru ve Střížovicích


Branky


43. V. Hrubý st. , 70. V. Volf - 12. M. Bruml , 25. T. Pech , 50. J. Majer , 54. J. Majer , 60. J. Majer , 78. T. Pech
0

Střížovičtí fotbalisté hostili Předenice, jeden z nejofenzivnějších týmů ligy. Ačkoliv se ve Střížovicích nehraje dobře nikomu, Předenice svůj úkol zvládli na výbornou a vyhráli 6:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání se projevovala aktivita hostujícího celku. Ti se snažili prokombinovat skrz obranu domácích a rozhodnout utkání již v prvních minutách. Ve 12. minutě přišla také první úspěšná akce, na svědomí ji měl Martin Bruml, jehož střelu podcenil domácí brankář. Aktivita hostů se po této brance ještě zintenzivnila a přišla zasloužená odměna. Ve 25. minutě přišel centr Václava Franka z levé strany, který přesně našel útočníka hostů Tadeáše Pecha a ten zvýšil vedení Předenic. Domácí se po této brance probrali a začali se snažit také zatlačit dopředu. Jejich aktivita znamenala úspěch v podobě chyb Předenic v rozehrávce a vyvrcholila vstřelenou brankou. Těsně před koncem poločasu přišla minela hostujícího brankáře, kterou hlavou potrestal domácí Václav Hrubý starší. Hosté se poté ještě pokusili vstřelit rozhodující branku, ale pokusy Marcela Myšky ani Martina Brumla se neujaly.

 

Druhý poločas přinesl také střídání na straně Předenic, na hřiště přišel Josef Majer, který se okamžitě ujal měnit hru svého týmu ve vítěznou. V 50. minutě to byl právě on, kdo vstřelil branku na 3:1. Netrvalo to příliš dlouho a přidal další dvě! Nejprve se prosadil v 54. minutě, načež o pouhých pár minut později následovala červená karta pro domácího Václava Hrubého mladšího. Proti 10 se Předenickým hrálo ještě lépe a Josef Majer tak v 60. minutě završil svůj výkon hattrickem. O utkání pak bylo víceméně rozhodnuto, přesto se hra ve zbývajících minutách trochu přiostřila. V 70. minutě přišla ještě úprava skóre ze strany Střížovic, po ruce Václava Franka kopal penaltu domácí Tomáš Šilhánek a bezpečně ji proměnil. Závěr utkání se spíše dohrával, přesto ještě vedení hostů navýšil Tadeáš Pech po centru z pravé strany a pečetil tak výhru Předenic 6:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střížovice
Jiří Nováček: Předenice byli lepší, po srovnání před poločasem jsme si mysleli, že by to šlo ještě nějak uhrát, ale pak jsme dostali 3 rychlé góly a bylo rozhodnuto. Bude se teď rozhodovat v těch nadcházejících utkáních a my věříme, že dokážeme udržet přebor.

TJ Předenice
Martin Bruml: Před zápasem jsme věděli, že na tom hřišti to nebude nic lehkého, Střížovice doma potrápily každý tým. Ale i tak jsme si přijeli pro tři body a to jsme zvládli. Spokojenost s výkonem a bojovností. Hlavně je dobře, že jsme se nenechali vynervovat a zůstali jsme v klidu.



Sestavy


TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - T. Šilhánek [-] , R. Klíma [-] , V. Hrubý ml. [-] , J. Šilhánek [-] - V. Hrubý st. [-] , V. Houdek [-] , V. Běhálek [-] , M. Houdek [-] - J. Nováček [-] , V. Volf [-]

TJ Předenice
M. Šatra [-] - R. Jirák [-] , D. Kasl [-] , K. Mašek [-] (65. J. Mašek [-] ) , D. Procházka [-] - P. Kvídera [-] , J. Mašek [-] (46. J. Majer [-] ) , M. Myška [-] , V. Frank [-] - T. Pech [-] , M. Bruml [-] (80. F. Kozel [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.