3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:30

6.kolo, Divize C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slatiňany přejely Turnov


Branky


13

Hosté, vedeni z lavičky exligovým hráčem Janem Flachbartem a v sestavě s dalším exligistou Petrem Papouškem (mimochodem to byl v zápase asi jejich nejlepší hráč) se u nás prezentovali jen občasnými záblesky divizní hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naši se hned od začátku ujali taktovky hry a v úvodu zahrozili střelami futsalistů Slováčka a poté i Rešetára – pohříchu (byť jen mírně) nepřesnými. V 11.minutě byl však faulován Václavek 20 metrů od brány a sudí nařídil přímý volný kop proti hostům. Proti míči se rozběhl náš kapitán Vladyka a trefil se neomylně přesně k pravé tyči – 1:0. Ve 20.minutě dostal pas do běhu Václavek, vnikl do vápna, ale pak místo střely ještě (možná zbytečně) přihrával a vyběhnuvší gólman hostů míč lapil. O minutu později rychlý brejk našich hráčů zakončoval Slováček, ale jeden z beků hostí mu v poslední chvíli srazil střelu na roh. Ve 23.minutě uvolnil Slováček Koudelku,ten byl ve vápně asi faulován, hrálo se však dál, míče se proto zmocnil pohotový Václavek, udělal kličku gólmanovi a zakončoval (přestože z úhlu) už do prázdné brány – 2:0.  Ve 27.minutě po sraženém centru Rešetára hlavičkoval Vladyka ze 2 metrů do břevna! Naše převaha pokračovala i nadále. Ve 31.minutě pronikl Rešetár obranou Turnova, jenže pak místo střely přihrával a brankář hostů opět míč zachytil. Ve 34.minutě vysunul Koudelka krásně Novotného, který se dostal za beky, ale pak přestřelil bránu. Hosté se poprvé vážněji podívali před naši bránu až v posledních 5 minutách první půle. Ve 42.minutě střelu z 25 metrů bezpečně vyrazil Vostradovský na roh a po něm zachránil náš tým od gólu výborným reflexivním zákrokem proti střele z 8 metrů. Do kabin jsme tak šli s dvoubrankovým náskokem.

Hned po přestávce jsme předvedli krásnou akci, a protože byla okořeněna brankou, bylo to ještě lepší. Ve 20.vteřině druhé půle naši hráči dokonalým ťukesem uprostřed hřiště na jeden dotek přehráli soupeře, aniž by se dotkl míče. Následoval finální pas na Václavka, který se dostal za obranu a z velkého vápna jej s přehledem obstřelil – 3:0. V 58.minutě se po dlouhé době opět připomněli hosté. Tečovaný centr zakončoval jejich útočník z malého vápna, Vostradovský však opět reflexivně zasáhl a skvělým zákrokem zabránil gólu ve své síti. V 68.minutě vysunul Vladyka Koblasu, ten se dostal za obranu, přehodil vybíhajícího gólmana, jenže míč přistál „jen“ na břevnu opuštěné turnovské branky! Závěr zápasu už pak byl rozkouskován častým střídáním v obou sestavách, hra dost upadla. Ale to nám už tolik ani nevadilo, vedli jsme o 3 góly. Hosté ani naši se už do žádné šance v poslední čtvrthodině zápasu nedostali. Naši fotbalisté tedy k výhře dokráčeli poměrně jistě. Při vší úctě k soupeři byl Turnov asi nejslabším družstvem, se kterým jsme doposud na podzim hráli. Výhrou jsme se dostali do klidnějšího středu tabulky a navíc už máme tímto vítězstvím i kladné skóre.    



Více zde: https://spartakslatinany-cz.webnode.cz/news/vi-kolo-divize-c-sk-spartak-slatinany-fk-turnov/



Sestavy


Spartak Slatiňany
P. Vostradovský [-] - J. Luptovský [-] , L. Hanč [-] , O. Hauf [-] , T. Koudelka [-] (77. T. Beneš [-] ) , O. Novotný [-] (61. J. Koblasa [-] ) , L. Rešetár [-] (81. D. Hudec [-] ) , M. Slováček [-] , J. Václavek [-] (72. J. Malý [-] ) , T. Valda [-] , P. Vladyka [-] (71. M. Ráliš [-] )

FK Turnov
M. Špína [-] - A. Drahovzal [-] , Š. Veber [-] (46. Š. Hodač [-] ) , V. Tvrdý [-] , J. Němec [-] (70. A. Benek [-] ) , P. Papoušek [-] (84. J. Toman [-] ) , T. Beníšek [-] , P. Havel [-] (62. M. Syrovátka [-] ) , J. Šimek [-] , J. Kordík [-] (46. P. Hauer [-] ) , M. Horák [-]

ŽK: 64. J. Luptovský , 70. T. Koudelka - 44. T. Beníšek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Svoboda Ing. Radek - NOVOTNÝ Zbyněk, DUJSÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích