M. Rath 90.
1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kasejovice vedou z Lužan tři body


Branky


0

Lužanské hřiště v rámci 22. kola vyloupili Kasejovice, které po výhře 3:0 vzali domácím všechny body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začali domácí výraznou převahou, dokázali si vypracovat tři velké šance. Největší z nich měl v 16. minutě Luboš Janeček, který šel sám na brankáře Kulíka, ale jeho zakončení nebylo efektivní. Podobná situace se opakovala ve 32. minutě, tentokrát šel na Kulíka sám domácí Michal Rath, ale ani on kasejovickou oporu nepřekonal. Nevyužité šance domácí poté hodně mrzeli, ve 40. minutě přišla chyba domácích a po nahrávce Kopáčka se dostal do gólové příležitosti Martin Škyrta. Nejlepší střelec letošní sezóny nezklamal a brankáře Fuchse překonal. 

 

Vstup do druhé půle byl ze strany domácích opět aktivní. Po další hrubé chybě ale přišel další trest a opět to byl Martin Škyrta. Krátce na to mohl utkání definitivně rozhodnout Adamec, ale jeho rána gólem neskončila. Domácí se pak tlačili dopředu a snažili se o vyrovnání, Kasejovice si vedení ale zkušeně drželi. Přidat svůj třetí gól mohl v 74. minutě Martin Škyrta, ale hattrick se tentokrát nekonal. Domácí se přeci jen snížení dočkali, bohužel pro ně přišlo až příliš pozdě. V 90. minutě se dokázal prosadit záložník Michal Rath. Následoval závěrečný tlak domácích, kdy Lužany vrhly do útoku naprosto všechno. Otevřených zadních vrátek dokázali hosté využít. V nastaveném čase se po přihrávce Topinky dostal do úniku Karel Flandera a pečetil skóre utkání na 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus: Z pohledu "zaslouženého" výsledku jsme měli zvítězit tak 5:3, ale na šance se bohužel nehraje. Hosté byli o něco málo fotbalovější, ale hlavně zkušenější a efektivnější. Překvapil mě nepřesný a chybující výkon zkušeného sudího Legáta, který v 87. minutě udělil žlutou kartu již vystřídavšímu Bělovi.




Sestavy


TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - J. Pecl [-] , M. Havránek [-] , A. Hajžman [-] , I. Kolečkář [-] - J. Hřebec [-] , J. Běl [-] (68. T. Štycha [-] ) , L. Janeček [-] (72. V. Klasna [-] ) , M. Rath [-] - P. Plocar [-] , Z. Polívka [-] (30. R. Soušek [-] )

TJ Sokol Kasejovice
J. Kulík [-] - M. Chára [-] , D. Fiala [-] , J. Kopáček [-] , J. Mašek [-] - K. Horal [-] (78. M. Topinka [-] ) , Z. Rezek [-] , J. Voříšek [-] (72. P. Schwarz [-] ) , J. Pružinec [-] (64. K. Flandera [-] ) - M. Škyrta [-] , Z. Adamec [-]

ŽK: 87. J. Běl - 57. J. Kopáček , 65. M. Škyrta .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.