0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

1.kolo, Divize C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slatiňany padly na penalty


Branky


6

Ve slatiňanské historické divizní premiéře jsme se před velmi pěknou návštěvou utkali se soupeřem, který ještě v loňské sezóně hrál 3.ligu a tudíž loni byl mezi oběma družstvy rozdíl 2 tříd… To však v tom to zápase vůbec nebylo vidět. Hosté, vedeni nejmladším z dynastie Jarolímů Lukášem, byli trošku nebezpeční jen v prvním poločase. Po půlce už bylo utkání zcela v režii našich hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první zahrozili naši fotbalisté. V 5.minutě vypálil ze 23 metrů skákavou ránu Koudelka, brankář hostí ji však vyrazil na roh. V 7.minutě pálil Rešetár po zemi z 20 metrů k pravé tyči, ale gólman hostí střelu zpacifikoval. I nadále pokračovala naše mírná územní převaha, ale do šance jsme se v těchto okamžicích nedostali. Naopak dvakrát krátce po sobě zahrozil soupeř. Ve 27.minutě hostující hráč přetáhl centr z trestného kopu z pravé strany až na vzdálenější tyč, kde nebezpečně hlavičkoval hostující hráč, ale Vostradovský jeho pokus výborně chytil. Ve 29.minutě trestný kop hostů z 35 metrů krásně provedl jeho exekutor, jenže Vostradovský se našponoval a v letu míč mířící k pravé tyči vyrazil! Dorážka hostujícího hráče pak šla už nad. Pak zase začali hrát do poločasu naši, ale měli jsme jen náznaky šancí. A tak poločas skončil bez branek.

 

Po změně stra se obraz hry prakticky nezměnil – jen s tím rozdílem, že naše převaha byla daleko větší. Dlouhé minuty se hrálo na půlce hostů a jejich obrana odolávala jen s vypětím všech sil. Ve 49.minutě narazil před velkým vápnem Vladyka Slováčkovi, ten pálil po zemi z 20 metrů, avšak jeho rána těsně minula pravou tyč. V ochozech to jen zahučelo. V 59.minuět předvedl Slováček po pravé straně další krásnou individuální akci. Zakončil ji prudkou ranou k bližší tyči, kde však stál připravený gólman Benátek a ránu stačil vyrazit na roh (jen tak mimochodem asi pátý v krátkém časovém období). Přesto tato fotbalová situace sklidila potlesk spokojených diváků. V těchto chvílích trvala naše převaha, která se chvílemi stávala drtivou, a dost času se hrálo jen na půlce hostí. Jenže do větší šance jsme se nedostali. Až přišla 85.minuta a v ní hrubka hostujícího beka. Jeho nepovedenou přihrávku zachytil Rešetár, vnikl do vápna, ale pak sám před brankářem vystřelil z 8 metrů vedle! Mohlo být rozhodnuto, ale nebylo. A tak po bezbrankové remíze došlo k penaltovému rozstřelu o bonusový bod. Se střelami ze značky pokutového kopu začínali naši. A bohužel hned tu první hostující gólman Straka našemu osvědčenému exekutorovi Koudelkovi chytil. Pak sice byli Koblasa, Václavek i Ráliš úspěšní, ale když Hanč svůj pokus neproměnil, bod navíc brali hosté. Protože své první čtyři pokusy proměnili. Přesto naši hráči zasluhují za svůj výkon v tomto utkání (obzvláště za druhý poločas) velkou pochvalu. A ocenili to po utkání určitě i naši fanoušci. První divizní bod v historii slatiňanské kopané jsme získali určitě zaslouženě.  

Více zde: https://spartakslatinany-cz.webnode.cz/news/divize-c-sk-spartak-slatinany-sk-benatky-nad-jizerou/



Sestavy


Spartak Slatiňany
P. Vostradovský [-] - J. Václavek [-] , T. Vácha [-] (78. M. Ráliš [-] ) , L. Rešetár [-] , P. Vladyka [-] , T. Koudelka [-] , M. Slováček [-] (81. J. Koblasa [-] ) , L. Hanč [-] , O. Hauf [-] , T. Valda [-] , O. Novotný [-]

SK Benátky nad Jizerou
R. Straka [-] - L. Glöckner [-] , P. Procházka [-] , M. Bohdan [-] , J. Sudek [-] (75. D. Machů [-] ) , J. Boček [-] , D. Košek [-] , T. Mbah [-] (65. P. Jimmy [-] ) , J. Kocourek [-] (65. J. Jäger [-] ) , V. Šimeček [-] , O. Šimek [-] (46. J. Mižič [-] )

ŽK: 43. J. Kocourek , 83. J. Jäger , 89. V. Šimeček .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - TESAŘ Tomáš, HRKAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza