3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání v Předenicích přineslo remízu


Branky


28. T. Pech , 75. M. Myška - 41. Z. Bultas , 64. M. Oulík
0

Souboj Předenic a Radkovic museli po nerozhodném stavu 2:2 rozhodovat až penalty. V těch byli úspěšnější domácí a získali tak bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo opatrně z obou stran, oba týmy spíše nakopávali balony a nebylo k vidění moc pohledných kombinací. Přesto si domácí i hosté vypracovali pár zajímavých šancí, ale branku se nepodařilo dát nikomu. Až ve 28. minutě přišla chyba Radkovic, po autovém vhazování se míč dostal do jejich vápna, kde se ocitl sám Tadeáš Pech, který si se svou šancí poradil znamenitě a poslal domácí do vedení. Ani po tomto gólu se toho na hře moc nezměnilo a utkání bylo plné nepřesností. Hosté se nakonec v prvním poločase dočkali zaslouženého vyrovnání. Z přímého kopu ve 41. minutě se prosadil střelec Radkovic Zdeněk Bultas

 

Ve druhém poločase se hráči potkávali s větší přesnosti než v tom prvním a pro diváka tak hra začala být o něco atraktivnější. Několik šancí domácích úspěch nepřineslo, přineslo ale jednu spornou situaci. Konkrétně v 50. minutě, když si domácí Pavel Kvídera dokázal přehodit brankáře hostí Levého a ten zahrál rukou mimo vápno. Rozhodčí navzdory nevoli domácích udělil Levému pouze žlutou kartu. V 64. minutě přišlo zmrazení domácí snahy,z rychlého protiútoku se dokázal prosadit Marek Oulík. V 75. minutě přišla další důležitá situace v utkání. Po tvrdém, ale čistém souboji ve vápně, se dostal Josef Majer sám před brankáře Levého. Ten situaci dokázal vyřešit pouze faulem, který rozhodčí po právu ocenil druhou žlutou kartou a následnou červenou. Navíc to znamenalo pokutový kop pro domácí. Toho se ujal Marcel Myška a s úspěšností jemu vlastní ho proměnil. Pro hosty to byla ale trojnásobná ztráta! Nejen, že brankář Levý dostal červenou kartu, ale Libora Vizingra museli ze hřiště odnést na nosítkách a podle posledních zpráv se jednalo o lehčí otřes mozku. Vzhledem k tomu, že Radkovice již neměli nikoho dalšího na střídání, museli utkání dohrávat v 9 lidech. Předenice se poté snažili rozhodnout utkání a využít početní převahy. Své šance ale neproměnili a v závěru se ještě museli strachovat, protože Radkovice se i v oslabení pouštěli do nebezpečných protiútoků. Ani jeden z týmů ale nedokázal zápas rozhodnout a ten tak skončil remízou.

 

V penaltách byli pro tentokrát úspěšnější domácí, zvítězili v nich v poměru 3:1. Rozhodující penaltu dal Kamil Mašek a Předenice tak získali bonusový bod z tohoto utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Předenice
Martin Bruml: Utkání ovlivnil rozhodčí, jehož některé výroky nepochopil vůbec nikdo. Navíc červená karta pro brankáře hostů měla přijít o několik minut dřív. Na penalty jsme byli šťastnější.

TJ Sparta Radkovice
Václav Heřman: Předenice mají v poslední době dobré výsledky, pro nás je i bod úspěch. Vítězství by pro nás bylo výborné a pro leckoho i překvapivé. Bohužel k okolnostem se nám nepodařilo výhru urvat, ale minimálně ten bod je určitě zasloužený. Hráči makali na doraz, vedení bohužel neudrželi. Dokázali si vytvořit šanci i v oslabeném počtu a je tak škoda, že na penalty jsme nakonec prohráli.



Sestavy


TJ Předenice
M. Šatra [-] - R. Jirák [-] , D. Kasl [-] , D. Procházka [-] , K. Mašek [-] - M. Myška [-] , P. Kvídera [-] , J. Mašek [-] , V. Frank [-] - T. Pech [-] , M. Bruml [-]

TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - M. Oulík [-] , J. Bešta [-] , M. Velich [-] , M. Březina [-] - J. Janeček [-] (46. L. Vizingr [-] ) , M. Hohlberger [-] , M. Brada [-] , F. Březina [-] (31. J. Vojta [-] ) - Z. Bultas [-] , M. Brada [-]

ŽK: M. Myška - 50. K. Novotný , 54. M. Oulík , 75. K. Novotný , 78. M. Hohlberger . ČK: 75. K. Novotný .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.