6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 10:15

11.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřkovice deklasovaly Frýdek


Branky


4. L. Kania , 40. M. Neumann (p.) , 44. L. Kania , 55. D. Smékal , 65. M. Szotkowski (p.) , 77. M. Szotkowski
16

Šest branek nasázely Petřkovice do sítě ještě loni druholigového týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soupeř před utkáním avizoval marodku, poznat to však na hřišti nebylo ani trochu. Výrazně nám navíc nepomohla brzká inkasovaná branka. Ve 4. minutě se na levém křídle utrhl Lukáš Kania a s pomocí teče jednoho z našich hráčů poslal Petřkovice do vedení. To byla pochopitelně pro Valcíře studená sprcha. V 11. minutě jsme měli sice blízko k vyrovnání, Hruškovu střelu však gólman Chmiel vyrazil a Varadi následně z dorážky prázdnou bránu minul.

Lipina se trápila, nebyla ve své kůži, soupeř byl agresivnější, důraznější a dělal defenzivě velké problémy a logicky se dostával i do šancí. Szotkowski měl dostatek času na střelu, Mucha naštěstí jeho pokus zlikvidoval. Poradit si musel i s dalším průnikem Kaniy, dorážka posléze skončila dokonce na tyči. Vylepšit dojem z fotbalového projevu Lipiny mohlo po chybné rozehrávce brankáře Chmiela duo Strnad-Gomola. Prvně jmenované posílal frýdeckému útočníkovi míč na zadní tyč, Chmiel však svoji předchozí chybu napravil proti jeho hlavičce skvělý zákrokem. Závěr půle bohužel patřil domácím. Ve 40. minutě proměnil pokutový kop Marek Neumann, a aby toho nebylo málo,  ve 44. minutě zvýšil Lukáš Kania již na 3:0.

Druhé dějství se pro naše barvy místo dotahování výsledku změnilo ve zlý sen. Vše zřejmě nasměrovala 55. minuta, kdy se Dominik Smékal trefil parádně z přímého kopu. Domácí byli v euforii a získané sebevědomí dělalo své, bohužel pro Valcíře, kteří jej naopak měli vývojem utkání na nule.

Na nule bohužel zůstala i kolonka stavu našich vstřelených gólů. Zmar dokumentovala i situace, kdy šel míč do vápna a schylovalo se k velké šanci, v níž si však překáželi Varadi s Hruškou. To na druhé straně vše klapalo jako po drátkách. V 65. minutě proměnil další pokutový Marek Szotkowski a stejný hráč o dvanáct minut později zvyšoval z pohodlné dorážky již na hrozivých 6:0. 

zdroj:www.mfkfm.cz



Ohlasy k zápasu



MFK Frýdek-Místek
Jan Žižka - trenér Frýdku - Místku: Prohráli jsme zaslouženě ve všech směrech, dělali jsme na hřišti akorát sparing partnery. Nepřijeli jsme do Petřkovic pro body, nepřijeli jsme hrát fotbal. Gratuluji soupeři k bodům a vítězství.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
F. Chmiel [-] - M. Szotkowski [-] , A. Rychlý [-] , P. Chlopek [-] (68. P. Tobiáš [-] ) , D. Smékal [-] (88. D. Kozel [-] ) , L. Kania [-] (78. L. Regec [-] ) , M. Velner [-] , R. Baranek [-] , M. Neumann [-] , M. Sporysz [-] , M. Telnar [-]

MFK Frýdek-Místek
F. Mucha [-] - D. Bialek [-] , J. Farský [-] (46. J. Ciesarík [-] ) , P. Literák [-] , M. Švrček [-] - J. Hruška [-] , D. Dendis [-] (58. M. Kutáč [-] ) , A. Mrkvička [-] - T. Gomola [-] , A. Varadi [-] , P. Strnad [-] (80. V. Vokoun [-] )

ŽK: 33. M. Sporysz .
Počet diváků: 288. Rozhodčí: Richtár Jaromír - MACRINEANU Jiří, BROSKEVIČ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:34
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Frýdek asi bude papírově lehce favorizovaný, ale v Petřkovicích se hraje špatně. Domácí na tom jsou také celkem dobře a myslím, že se body budou dělit.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:12

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 20:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 13:02
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:28
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 20:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 19:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 17:31

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza