1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2018 14:00

13.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia Radotín si připsala ve Štěchovicích zasloužené vítězství


Branky


19

Po nevydařeném zápase v Litoměřicích mělo mužstvo trenéra Zbyňka Busty ze Štěchovic možnost pro nápravu zaváhání v domácím zápase s Olympií Radotín. Mužstvo trenéra Davida Jarolíma, předvedlo zejména v prvním poločase velkou kvalitu, domácí se vzepřeli ve druhém poločase, ale třígólové manko smazat nestihli.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodu patřila převaha hostům, kteří si první solidní šanci vypracovali ve 4. minutě, kdy Bassey orazítkoval břevno. Podobný kousek se povedl i domácím, když ve 20. minutě zastavila branková konstrukce razantní pokus Nováka. Ke slovu se vrátila Olympia a ve 29. minutě nevyužila solidní šanci, po nabídce Brance zaváhal nepřesnou střelou Bassey. Nerozhodný stav ale přece jen dlouho nevydržel, o dvě minuty později se Bassey proměnil na asistenta, připravil přihrávkou střeleckou pozici Brabencovi, který si se šancí poradil lépe a Řeháka překonal – 0:1. Ačkoliv se domácí snažili o srovnání, do poločasu ještě inkasovali druhý gól, když Bassey po přihrávce Pelyaka i se štěstím na třetí pokus uspěl ve 41. minutě – 0:2.

Vstup do druhého poločasu obraz hry příliš nezměnil, po dvou minutách hry Brabenec ztroskotal na Řehákovi, ale v 50. minutě Olympia slavil třetí úspěch, když po rohovém kopu nechal jeden z hráčů prolétnout balon k Trýznovi, jehož střela zamířila přímo do šibenice – 0:3. Tento moment hosty možná uspokojil a ke slovu se začaly dostávat i Štěchovice. V 67. minutě zakončoval střídající Volešák, jeho pokus se od tyče odrazil směrem do brány, jenže v posledním momentu ho Čáp stihl zalehnout na brankové čáře. Domácí se před Čápa vrátili o minutu později, Grešova přihrávka nevypadala nebezpečně, jenže jeden z obránců hostů podklouzl, k balonu se dostal chytře nabíhající Novák a nabídnuté šance využil – 1:3. Nejlepší z domácích hráčů se snažil i nadále, jeden z jeho dalších pokusů mu zblokovali obránci soupeře a v dalších momentech on či jeho spoluhráči Čápa vyloženou šancí neprověřili, ačkoliv sympatická snaha nechyběla.

 

ZDROJ: FOTBALSTECHOVICE.CZ



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
J. Řehák [-] - M. Švejda [-] , M. Kučaba [-] (59. L. Volešák [-] ) , J. Greš [-] , F. Busta [-] , M. Novák [-] , M. Štědronský [-] , Š. Kučera [-] , T. Pavlík [-] , M. Milojević [-] (46. J. Díl [-] ) , L. Jakobovský [-]

Olympia Radotín
O. Čáp [-] - V. Brabenec [-] (63. P. Ježdík [-] ) , F. Bassey [-] (90. A. Oikonomikos [-] ) , M. Hadi [-] (78. R. Artemuk [-] ) , L. Koutenský [-] , J. Trýzna [-] (85. D. Petryk [-] ) , S. Dancák [-] , M. Jiránek [-] , J. Ježdík [-] , D. Broukal [-] , D. Pelyak [-]

ŽK: 52. F. Busta , 67. T. Pavlík , 80. L. Jakobovský .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Teuber Ivan - KLUPÁK Petr, PLZÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:36

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:59

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 08:11

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 19:17
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:20

Tip: výhra domácích