2:1p.
(1:0)
74. P. Vlk (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradečtí vybojovali dva body!


Branky


33. Š. Kundrata - 74. P. Vlk (vl.)
0

V důležitém utkání pro oba celky se střetli Hradec a Žinkovy. Zápas plný slovních přestřelek a červených karet skončil smírným výsledkem 2:2, přičemž bod navíc zůstal po penaltách v Hradci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotní utkání na hřišti Hradce začali o něco aktivněji domácí. Vytvořili si pár zajímavých příležitostí, ale proměnit se jim nepodařilo ani jednu. Hosté se ale nenechali zahanbit, i oni si vytvořili několik šancí, ale stav zůstával i po půl hodině hry nezměněný. Branku jsme ale v prvním poločase přeci jen viděli. Zasloužil se o to ve 33. minutě domácí Štěpán Kundrata. Hradec získal po této brance převahu a o pár minut později dostal možnost navýšit vedení z přímého kopu, rána ale zamířila těsně nad. Po zbytek poločasu si Hradec vypracoval ještě několik střeleckých příležitostí, ale nepodařilo se jim vedení navýšit. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0.

 

Druhý poločas byl od začátku zbrklejší a nepřesnější z obou stran. Hrálo se hodně nahoru, dolů a šance byli k vidění na obou stranách. Nikomu se ale nedařilo vstřelit rozhodující nebo v případě hostů vyrovnávací branku. Vyrovnanou hru nakonec prolomil nešťastný okamžik domácího Petra Vlka. Mladý záložník si v 74. minutě, při snaze odkopnout míč, vstřelil vlastní gól. Utkání se v závěru hodně vyostřilo, naštěstí však pouze slovně. Zákroky zůstali v rámci korektnosti a nedošlo k žádným brutalitám. Došlo však k velkým protestům a slovním přestřelkám a to především ze strany hostů. Odnesli to nejen hráči čtyřmi červenými kartami, ale také trenér hostů, který byl sudím Volfem vykázán na tribunu. Hradec využil těchto vyloučení a v závěrečných minutách přitlačil svého soupeře. Největší příležitost měl v posledních vteřinách domácí Jiří Šubrt, který se dostal sám až ke značce pokutového kopu. Žinkovy ale podržel výbornými zákroky brankář Vojtěch Němec a jeho tým tak udržel bod za remízu 1:1.

 

Rozhodnout tedy museli penalty, kterých se, trochu netradičně, mohlo kvůli vyloučeným hráčům účastnit na každé straně jen 8 hráčů. Na penalty byl nakonec úspěšnější domácí Hradec, který zvítězili 4:3. Rozhodující penaltu proměnil mladík Petr Bilik, zatímco na druhé straně zklamal záložník Tomáš Oulík.



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946
Jiří Hrdina st.: Bohužel nás bude v konečném součtu mrzet, že máme jen bod. Měli jsme na to je porazit, Žinkovům i nám chybí nějací hráči a kdybychom měli víc štěstí, tak jsme mohli brát tři body.

TJ Sokol Žinkovy
Ing. Josef Šrámek: Hradec byl v první půli lepší, mohli dát víc než jeden gól, ale nedali. Ve druhé půli byla hra vyrovnanější. Utkání naprosto jednoznačně ovlivnil rozhodčí, který pískal naprosto jednostranně proti Žinkovům. Našim hráčům i trenérovi došli nervy a rozhodčí následně vylučoval za řeči. Tím, kolik nám vyloučil hráčů, ovlivnil celý zbytek sezóny, protože naši hráči samozřejmě nebudou moct hrát a my budeme muset stavět sestavu pravděpodobně z hráčů, kteří již ukončili aktivní kariéry.



Sestavy


SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - P. Vlk [-] , B. Andrle [-] , P. Bilik [-] , T. Vozabule [-] - M. Bečvář [-] , J. Šubrt [-] , P. Andrle [-] (88. J. Hrdina st. [-] ) , Š. Kundrata [-] (46. L. Kadera [-] ) - M. Douša [-] , O. Kiss [-]

TJ Sokol Žinkovy
V. Němec [-] - J. Doričák [-] , T. Hora [-] , J. Tykvart [-] , J. Vokurka [-] - T. Oulík [-] , Z. Pavlíček [-] , M. Suda [-] (56. K. Niemkiewicz [-] ) , M. Šneberk [-] (46. Z. Trojánek [-] ) - Z. Beníšek [-] , V. Růžička [-]

ŽK: 40. T. Vozabule . ČK: 81. Z. Pavlíček , 83. T. Hora , 85. M. Suda , 87. Z. Trojánek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.