M. Volf 4.
J. Sodoma 29.
M. Routek 59.
M. Volf 62.
M. Volf 88. (p.)
5:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2018 17:00

17.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrovice doma vysoko vyhrály


Branky


4. M. Volf , 29. J. Sodoma , 59. M. Routek , 62. M. Volf , 88. M. Volf (p.) - 9. R. Tichý , 32. P. Falta
17

Report zaslal Jan Skácel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase nerozhodně

Stejně jako v loni skončila středeční cesta fotbalistů Jiskry do Dobrovice vysokou porážkou.

 

Souboj o čelo tabulky však od úvodních minut tak jednoznačné vítězství domácích nenaznačoval. Hrálo se nahoru, dolu, stále se bylo na co dívat. Gólovou přestřelku úvodní části odstartoval zbytečný roh pro domácí, který skončil po závaru ve vápně dorážkou Volfa – 1:0. Poté gólman Jech výtečně vyrazil gólovou hlavičku autora úvodní branky. O minutu později však Pazdera získal na půlce hřiště míč, ideálně uvolnil do běhu Tichého a ten z mírného úhlu propálil brankáře – 1:1. Pak se útoky střídaly na obou stranách, aby opět udeřili domácí. Ve 29. min. utekl po levém křídle Osvald, jehož přízemní přihrávku zblízka dopravil do sítě Sodoma – 2:1. Ani tentokrát se však z vedení dlouho neradovali. V 32. min. prodloužil Chleboun v šestnáctce hlavou centr Langera, na míč si naběhl Falta a přes bránící hráče dopravil míč do sítě – 2:2. Závěr 1. poločasu se odehrával více na polovině Ústí, ale jediný náznak šance Dobrovice zneškodnil Jech.

Domácí rozhodli

Po přestávce začali lépe Ústečtí a z jejich pohledu se zápas k neúspěchu zlomil asi v 54. min., v níž se po pěkné akci středem dostal sám před brankáře Pazdera, ale ve vyložené šanci ho vychytal Dařina. O pár minut později ústecká obrana nezachytila další útok Dobrovice po levé straně, následoval centr a gólová hlavička Routka – 3:2. Na tento úder už hosté nenašli odpověď, naopak brzy inkasovali znovu. V 62. min. se po centru z prostoru levého křídla prosadil hlavou Volf – 4:2. Již rozhodnutý zápas vygradoval pro domácí v 82. min., kdy po faulu ve vápně nařídil rozhodčí přísnou penaltu, tu Volf proměnil, zkompletoval hattrick a hosté vypili kalich hořkosti do dna – 5:2.

 

Na nevydařený druhý poločas v Dobrovici musí svěřenci trenéra Chudého rychle zapomenout, protože už v sobotu 22. 9. od 16.30 hod. je čeká další kvalitní soupeř, Jiskra Domažlice. Výprava hráčů a příznivců odjíždí už v pátek 21. 9. ve 14. hodin.



Sestavy


FK Dobrovice
A. Dařina [-] - O. Soběslav [-] , J. Sodoma [-] (68. D. Miškovský [-] ) , J. Krystan [-] (25. J. Novák [-] ) , P. Bernát [-] (78. J. Petlička [-] ) , T. Osvald [-] , R. Žaloudek [-] , D. Kostka [-] (56. M. Petrlák [-] ) , P. Tvaroha [-] , M. Routek [-] , M. Volf [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
M. Jech [-] - V. Pazdera [-] (81. M. Brabec [-] ) , F. Čech [-] , L. Smejkal [-] (67. M. Kopecký [-] ) , P. Langer [-] , R. Tichý [-] (89. T. Pinkava [-] ) , J. Souček [-] , J. Nikodem [-] (84. D. Smíšek [-] ) , P. Falta [-] (76. D. Mory [-] ) , T. Lněnička [-] , J. Chleboun [-]

ŽK: 52. M. Routek , 70. T. Osvald - 58. F. Čech .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - TVRDÍK Ivan, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích