V. Princ 62.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 10:30

14.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přenocování v Jindřichově Hradci přineslo Rakovníku ovoce


Branky


30

Fotbalisté SK Rakovník zvolili netradiční způsob dopravy k zápasu a do Jindřichova Hradce vyrazili již v pátek, aby mužstvo nemuselo ráno vyjíždět v brzkých ranních hodinách. Domácí mužstvo naopak chtělo odčinit prohru z Mariánských Lázní, kde v druhém poločase čelili třem pokutovým kopům a prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bohatý na šance

Vstup do utkání se povedl Rakovníku výborně. Jestliže domácí trenér Marek Čermoch upozorňoval své svěřence na standardní situace hostů, tak hráči zřejmě neposlouchali. V 5. minutě se po rohovém kopu Sklenky ve vápně nejlépe zorientoval Stuchl a poslal hosty do vedení - 0:1. O pět minut později již mohlo být skóre ve prospěch domácích. Nejprve šel sám na Zacha Toman a minul těsně zadní tyč. Následně Králíček špatně vyřešil vyřešil situaci dva proti jednomu.

 

Oba dva týmy se snažily o kombinační hru a utkání mělo dobrou úroveň. Hosté hráli tradičně velmi důrazně. V dobré pozici hlavičkoval Severin vedle. Domácí Toman zase trefil jen tyč. Těsně před poločasovou přestávkou si Rakovník vytvořil mírný tlak a mohl zvýšit své vedení, ale Pucholt v dobré šanci minul branku.

Jindřichův Hradec dokázal jen snížit

Druhý poločas začal poměrně opatrně a na první šanci si diváci museli počkat do 60. minuty, kdy se po centru Tvrze parádní hlavičkou prosadil Schwendt a hosté vedli o dvě branky - 0:2. V tu dobu byl na hřišti již čerstvý Princ a nekompromisní hlavičkou o chvíli později snížil - 1:2. V 70. minutě to byl znovu domácí Toman, ale znovu se neprosadil přes výborného Zacha.

 

Čas plynul a hosté se snažili navýšit vedení. Velké problémy obraně domácím dělal střídající Červený, ale spoluhráči z toho nedokázali nic vytěžit. Utkání do pokutového rozstřelu mohl poslat Princ, ale v dobré pozici přestřelil Zachovu branku. Konec utkání si hosté pohlídali a připsali si druhou výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Marek Černoch, trenér: "Výsledek mě mrzí, ale de facto jsme soupeři darovali vítězství. První poločas jsme měli čtyři tutovky, což rozhodlo. Rakovník na rozdíl od nás proměňoval. Vypracoval si dvougólový náskok a my jen snížili. Dobrou obranu Rakovníka jsme už nepřekonali."

SK Rakovník
Marek Tvrz, vedoucí týmu: "Kdyby dnes utkání skončilo 5:5, tak by se nemohl nikdo divit. Pro nás to jsou tři důležité body ve vyrovnané tabulce. Pokud zvládneme porazit na domácí půdě Beroun v posledním kole, tak budeme mít klidnou zimu. Pro vyšší koncentraci na utkání jsme zvolili variantu s ubytováním v Jindřichově Hradci, aby se mužstvo pořádně vyspalo, protože s brzkými výkopy na hřištích soupeřů máme problémy. Jsme rádi, že jsme to zvládli, protože utkání na šance bylo vyrovnané."



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
L. Hejníček [-] - M. Janák [-] , M. Völfel [-] , M. Toman [-] , L. Králíček [-] (60. V. Princ [-] ) , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] , F. Votava [-] , O. Blažek [-] , T. Jindra [-] , M. Jáša [-]

SK Rakovník
R. Zach [-] - R. Hamouz [-] (39. P. Tvrz [-] ) , P. Duchoň [-] , Z. Schwendt [-] , P. Besta [-] , L. Stuchl [-] , M. Krupička [-] (73. J. Čech [-] ) , J. Severin [-] (56. J. Červený [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , J. Krupička [-]

ŽK: 34. R. Hamouz , 78. P. Duchoň .
Hráči zápasu: F. Votava , M. Janák - J. Červený , R. Zach , P. Besta .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šlajs Jakub - SZIKSZAY Ladislav, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 08:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 08:43

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Jaroslav Kuchař
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný zápas. Myslím si, že domácí zabojují a těsně vyhrají.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích