0:1
(0:1)
13. D. Kubec
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

9.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříš měla převahu, ale body putovaly do Hořovicka


Branky


13. D. Kubec
32

Po prohraném derby bylo Hořovicko v těžké situaci, ze které se dostalo domácí výhrou. Nyní zajíždělo do Dobříše, kde byl místní tým namlsaný bodem z horké pražské půdy Admiry. Cennou plichtu ale nepotvrdil a byť měl více šancí, body putovaly do Hořovicka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitý gól Kubce

Vstup do zápasu byl z obou stran opatrný. Nepřesně mířil hlavou J. Šrain, za hosty patičkou neuspěl Kubec. První branku vstřelil právě Kubec, který ve 13. minutě po autu utekl, udělal kličku Jechortovi a uklidil míč do sítě - 0:1. Dobříš zařadila na vyšší rychlostní stupeň a vytvářela si šance. J. Šrain trefil břevno a v další dobré pozici pálil nad. Své štěstí zkoušel také Masopust, ale ani jeho střela nemířila do patřičných míst.

 

Defenziva Hořovicka v čele s Machurkou působila kompaktně a držela čisté konto. Dokázala dále zamezit střele Junka,  po které mířil Šebek mimo. Čas plynul a krok se soupeřem srovnali hosté. Novotný mířil nejprve hlavou mimo a ani jeho střelecký pokus poté nenašel brankové rozměry. Svůj druhý gól mohl přidat Kubec, ale přestřelil. Poslední šancí byl přímý kop domácích. Šebek prodloužil hlavou na Talůžka, ale jeho pokus se do branky také nevešel.

Dobříš odpověď nenašla

Do druhého dějství nastoupili domácí s jiným útočným duem. Dobříš se snažila o vyrovnání, ale obrana hostí byla proti. Talůžek po rohovém kopu Junka mířil mimo, dále střela Kozohorského také cíl netrefila. I Hořovicko se dostalo do šancí, Mach netrefil nadvakrát branku, následně nemířil přesně ani Klimeš. Čas plynul a domácí vysunuli Talůžka a hráli na tři vzadu.

 

Grégr si poradil se střelou Kozohorského a dobře postavenou branku měl při hlavičce Talůžka, která skončila těsně vedle. Hořovicko se drželo, bránilo zodpovědně. Střela Karase byla zblokována na roh. Na něj šel i brankář Jechort a následně na poslední chvíli zabránila Dobříš rychlému brejku. Poslední šancí na srovnání byla střela Procházka, ale Grégr věděl, kde stát. Hořovicko tak získalo velmi cenné vítězství, pro domácí byl tento zápas ztrátou.

 

Zdroj: Radim Weber, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš
Martin Šrain, trenér: "Rozhodla jedna chyba. Měli jsme sice převahu, ale nedokázali jsme se, kromě jednoho nastřeleného břevna, dostat do nějaké větší šance. Hrajeme jako noc a den. Proti minulému utkání, kde jsme hráli dobře, byl opět tento výkon zklamáním."

SK Hořovice
Jaroslav Kuchař, vedoucí týmu: "V tomhle zápase jsme byli šťastnější. Dali jsme brzo gól a první poločas jsme hráli dobře. Ve druhém poločase jsme branku nepřidali a soupeř nás tlačil. Zranil se nám Novotný a stoper, to nás hodně mrzí. Z tlaku Dobříš vyrovnání nezískala, ale hrála dobře. Zasloužili jsme si vyhrát."



Sestavy


MFK Dobříš
J. Jechort [-] - R. Procházka [-] , D. Pokorný [-] , R. Talůžek [-] , P. Kozohorský [-] - V. Šrain [-] , P. Junek [-] , P. Masopust [-] , J. Šrain [-] - O. Matějka [-] (46. J. Horáček [-] ) , T. Šebek [-] (46. J. Karas [-] ) -

SK Hořovice
D. Grégr [-] - J. Pyšek [-] (72. V. Zítek [-] ) , P. Novotný [-] (62. O. Bělohlávek [-] ) , T. Šmíd [-] , M. Kopáč [-] , J. Mach [-] , J. Kuchař [-] (87. M. Šum [-] ) , D. Klimeš [-] , M. Dolejš [-] (82. F. Grujoski [-] ) , J. Machurka [-] , D. Kubec [-] (56. M. Anýž [-] )

ŽK: 52. T. Šmíd , 82. M. Kopáč , 89. M. Šum .
Hráči zápasu: J. Machurka , M. Dolejš , D. Kubec .
Počet diváků: 430. Rozhodčí: Aubrecht Jan - JATI David, ŠTĚŘÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: František Peřina
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný zápas, ve kterém těsně zvítězí Dobříš.

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích