2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

9.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jindřichův Hradec vykradl Soběslav, rozhodl Toman dvě minuty před koncem


Branky


18. F. Vaněk , 53. A. Kutner - 34. M. Völfel , 37. M. Toman , 88. M. Toman
32

Po debaklu s Hořovickem se Jindřichův Hradec zvedl a dvakrát doma vyhrál. Nyní ho čekala Soběslav, která tři zápasy po sobě odešla bez bodu. To se ji nepodařilo zlomit ani tentokrát, a tak se šňůra prohraných zápasů protáhla na čtyři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichův Hradec otočil nepříznivý stav

Zápas nabídl první šanci v 5. minutě, kdy obdržel dlouhý míč za obranu Vaněk. S ním se dostal až do vápna, kde těsně před Hulíkem mířil na zadní tyč, ale brankář jeho pokus tečoval na roh. Skóre se měnilo v 18. minutě po přímém kopu těsně za vápnem. Nepříliš složitou střelu Vaňka do středu branky neudržel Hulík - 1:0. Krátce poté mohl vedení navýšit Dvořák, ale po svíčce od Vaňka střelu na přední tyč namířil jen do brankáře. Z následného rohu jen těsně minul Kutner.

 

Ve 27. minutě se na druhé straně dostal ke střele zpoza vápna Blažek a nechybělo moc. Uběhla půl hodina hry a možnost přímého kopu ze slibné vzdálenosti měl Vaněk. Prudkou střelou mířil jen těsně vedle. Na druhé straně také přímý kop a Votavův pokus letěl nad, ale trochu zbytečně jej přizvedl na roh konečky prstů Kuník. Po něm se dostal k odraženému míči na hranici malého vápna Völfel a ve skluzu srovnal - 1:1.

 

Krátce poté získali hosté vedení na svou stranu. Toman napřáhl z dvaceti pěti metrů a Kuník jeho střelu, jenž před ním skočila, nedokázal vyrazit - 1:2. Jindřichův Hradec své vedení do poločasu udržel a získal si tak do toho druhého lepší výchozí pozici.

 

 

Čekání na gól se vyplatilo

Soběslav chtěla vedení zpátky, což ukázala hned ze začátku střelou Podraského k tyči, kterou musel vyrážet Hulík. Stejně tak jako následně střelu Dvořáka na přední tyč, ze které následoval opět rohový kop. Velké množství rohových kopů skončilo hlavou Kutnera, který v náběhu mířil přesně na zadní tyč a srovnal - 2:2. V 55. minutě to zkoušel zpoza vápna Jindra, ale mířil těsně vedle.

 

Na obou stranách byly k vidění pokusy zpoza vápna, které ale postrádaly potřebnou přesnost. V 72. minutě šel po centru Maršíka do souboje s brankářem Dvořák, ale napodruhé Hulík udržel míč v rukavicích. o dlouhém autu postrádalo zakončení Zemana razanci. Čas plynul a utkání stále neznalo vítěze. V 81. minutě podržel domácí Kuník, na kterého postupoval sám po Votavové vysunutí  Toman. Dvě minuty před koncem se rozhodlo o vítězi. Kučera elegantně postupoval po pravé straně a našel Tomana ve vápně, který v náběhu rozhodl o osudu utkání - 2:3.

 

Foto v podání Jana Škrleho!



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Michal Lemberka, vedoucí týmu: "První půle byla vyrovnaná, v té druhé jsme měli více ze hry my. Po sérii rohových kopů jsme vyrovnali a přišlo zklidnění. Dopředu jsme toho měli více než soupeř, který nám nakonec utekl a opět jsme nebodovali."

FK Jindřichův Hradec 1910
Marek Černoch, trenér: "Po sérii dvou vítězství doma jsme chtěli přidat alespoň bod ze Soběslavi a máme tři. Podali jsme takticky vyspělý výkon, byli jsme trpěliví a čekali na šanci do poslední chvíle. Inkasovali jsme zbytečnou branku, poté se bránili. Vyrovnali jsme a do půle jsme zvládli ještě otočit. Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu. Takticky jsme bránili a zkoušeli to z brejků. Po sérii rohových kopů jsme inkasovali, ale v závěru jsme se dočkali šance a převrátili zápas na svou stranu. Jsem maximálně spokojen."



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - M. Hromada [-] , K. Chotovinský [-] , D. Maršík [-] , V. Zeman [-] - P. Bouchal [-] , P. Nohava [-] , F. Vaněk [-] , L. Podráský [-] - M. Dvořák [-] (75. M. Smetana [-] ) , A. Kutner [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - M. Völfel [-] , M. Toman [-] (90. V. Princ [-] ) , P. Řehoř [-] (51. O. Černoch [-] ) , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] , M. Janák [-] (90. D. Cettl [-] ) , F. Votava [-] , O. Blažek [-] , T. Jindra [-] , M. Jáša [-]

ŽK: 58. A. Kutner , 84. F. Vaněk .
Hráči zápasu: P. Bouchal , A. Kutner - M. Völfel , M. Toman , T. Jindra .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Švagr Tomáš - MACHÝČEK Lukáš, BABKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: František Peřina
Tip experta: výhra domácích

Soběslav hraje doma dobře a má dobrý tým, taky jasná jednička.

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích